زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ghasedak69

New member
قاااااااااااااصدکککککککککک :5::sadsmiley:
بابا چرا اینطوری شدین شماها؟؟؟
یعنی هرکی ارشد می خونه همینطوری اذیت می شه؟؟
تو رو خدا مراقب خودتون باشید :tsimuzpzwoap1t9y3o7
الان بهتری عزیزم؟؟؟

نسبت به دیروز یک کمی بهترم ولی هنوز با کلی مسکن به شدت درد دارم... دیروز میخواستن بیمارستان بستریم کنن دررفتم از دستشون

rawy

New member
نسبت به دیروز یک کمی بهترم ولی هنوز با کلی مسکن به شدت درد دارم... دیروز میخواستن بیمارستان بستریم کنن دررفتم از دستشون

خدا رو شکر که بهتر شدی, چرا فرار کردی بچه جان؟؟؟ شاید به صلاحت بوده که بستری بشی دِهَههههههههه :New (6):
یه خبر: حالا مریضی مد شده منم سردرد گرفتم :thumbsupsmileyanim:
کجا چی می دن بریم بگیریم؟

aylinn

New member

خدارو شکر که بهتری قاصدکی امیدوارم هر چه زودتر سلامتیت رو بدست بیاری.

aylinn

New member
خدا رو شکر که بهتر شدی, چرا فرار کردی بچه جان؟؟؟ شاید به صلاحت بوده که بستری بشی دِهَههههههههه :New (6):
یه خبر: حالا مریضی مد شده منم سردرد گرفتم :thumbsupsmileyanim:
کجا چی می دن بریم بگیریم؟

راوی جون مگه مریضی دست خود آدمه
امیدوارم هیچکسی مریض نشه و خدا به همه مریضا شفا بده. آمین.

rawy

New member
راوی جون مگه مریضی دست خود آدمه
امیدوارم هیچکسی مریض نشه و خدا به همه مریضا شفا بده. آمین.

بله خانوم روانشناس شاگرد اوووووول نزدیک به قبولی که امسال تک رقمی می شی, دست خود آدمه :black_eyed:

ولی جدی گفتماااااااا واقعا سر درد دارم

rawy

New member
بچه ها امشب همش بارلی و 123 میان تو ذهنم
از راوی به بارلی, از راوی به 123 جهت رفع دلتنگی مراجعه کنید لطفاااااااااااا :ad54ad:

aylinn

New member
بله خانوم روانشناس شاگرد اوووووول نزدیک به قبولی که امسال تک رقمی می شی, دست خود آدمه :black_eyed:

ولی جدی گفتماااااااا واقعا سر درد دارم

تا آدم مریض نشده همینا رو میگه : مریضی دست خود آدمه درمان مریضی دست خود آدمه ولی وقتی آدم خودش مریض میشه دیگه نمیتونه به همین راحتی که در مورد دیگران قضاوت میکرد در مورد خودش قضاوت کنه
درسته که جدای از مباحث ژنتیکی بیماریا کیفت و سبک زندگی و از همه مهمتر طرز فکر و اعتقادات و ... صددرصد در ابتلا به بیماری ها تاثیر دارن ولی هیچوقت نمیشه به کسی که از یک بیماری رنج آور در عذابه گفت که همش تقصیر خودته که مریض شدی. میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

چرا سرت درد میکنه راوی جونم؟
منکه اکثر مواقع سردرد دارم.

parand

Well-known member
سلاااام به راووی خانوم خوش زبون و ایلین خانوم نازنین.........

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
بچه ها امشب همش بارلی و 123 میان تو ذهنم
از راوی به بارلی, از راوی به 123 جهت رفع دلتنگی مراجعه کنید لطفاااااااااااا :ad54ad:

بارلی بعضی وقتا سر میزنه ولی 123 خیلی وقته نیومده
امیدوارم هر جا هستن سالم و خوش باشن.

- - - Updated - - -

سلاااام به راوی راووی خانوم خوش زبون و ایلین خانوم نازنین.........

سلام به روی ماهت
خوبی عزیزم؟

rawy

New member
تا آدم مریض نشده همینا رو میگه : مریضی دست خود آدمه درمان مریضی دست خود آدمه ولی وقتی آدم خودش مریض میشه دیگه نمیتونه به همین راحتی که در مورد دیگران قضاوت میکرد در مورد خودش قضاوت کنه
درسته که جدای از مباحث ژنتیکی بیماریا کیفت و سبک زندگی و از همه مهمتر طرز فکر و اعتقادات و ... صددرصد در ابتلا به بیماری ها تاثیر دارن ولی هیچوقت نمیشه به کسی که از یک بیماری رنج آور در عذابه گفت که همش تقصیر خودته که مریض شدی. میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

چرا سرت درد میکنه راوی جونم؟
منکه اکثر مواقع سردرد دارم.

منکه میگم, هرکی می تونه نذاره :tonguesmiley:
تغذیه بد, خواب بد, آلودگی هوا, اعصاب خورد, ورزش نکردن, خستگی زیاد و ...
حالا تا جای عادیش اکی مسئله ای نیست از اونجاش بده که آدم با خدا سر جنگ پیدا می کنه که چرااااااا؟؟؟
ای بابااااااااااااا , اگه من جای خدا بودمااااااااااااا یه دونه آدم رو زمین نبود, همه رو پودر می کردم (اعصاب ندارم) :25r30wi:
نمی دونم چرا ولی سردرد بیشترین چیزیه که به من گیر می ده یا من بهش گیر می دم, انقدم بی خودی با معده خالی قرص می خورم که فک کنم کم کم زخم معده هم بیاد سراغم, خب حقمه دیگههههه
الهیییییییییییی :sadsmiley:

aylinn

New member
منکه میگم, هرکی می تونه نذاره :tonguesmiley:
تغذیه بد, خواب بد, آلودگی هوا, اعصاب خورد, ورزش نکردن, خستگی زیاد و ...
حالا تا جای عادیش اکی مسئله ای نیست از اونجاش بده که آدم با خدا سر جنگ پیدا می کنه که چرااااااا؟؟؟
ای بابااااااااااااا , اگه من جای خدا بودمااااااااااااا یه دونه آدم رو زمین نبود, همه رو پودر می کردم (اعصاب ندارم) :25r30wi:
نمی دونم چرا ولی سردرد بیشترین چیزیه که به من گیر می ده یا من بهش گیر می دم, انقدم بی خودی با معده خالی قرص می خورم که فک کنم کم کم زخم معده هم بیاد سراغم, خب حقمه دیگههههه
الهیییییییییییی :sadsmiley:
از آیلین به راوی اولا خدارو شکر که شما جای خدا نیستین چون تا به حال همگی پودر شده بودیم درثانی سردرد به نظر من علتش روانشناختیه همش به خاطر تنش و استرسه
اصلا یکی تو این مملکت یه آدم سالم بهم نشون بده....

rawy

New member
از آیلین به راوی اولا خدارو شکر که شما جای خدا نیستین چون تا به حال همگی پودر شده بودیم درثانی سردرد به نظر من علتش روانشناختیه همش به خاطر تنش و استرسه
اصلا یکی تو این مملکت یه آدم سالم بهم نشون بده....

:25r30wi: آره شانس آوردین برید خدا رو شکر کنید
آره احتمالا, منم مکانیزم قوی دفاعیم سرکوبه, کلا به روی خودم نمیارم هیچی رو بعد از تو سره می زنه بیرون
همممممممممممشون تقصیر خودشونه :smilies-azardl (12):black_eyed::p

rawy

New member
بچه ها من دیگه برم با اجازه
شبتون خوش
خوابای خوب 3D :smiliess (10):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا