hamidehjoon
New member
شرکت کن عزیزم, شرکت کن جانم
الان فیگور خانم مدیرم این شکلی شد:65d6a5d6s:
- - - Updated - - -
چشم راوی جونم:28:
مواظب خودت باش عزیزم
بای
شرکت کن عزیزم, شرکت کن جانم
چشم راوی جونم:28:
قاااااااااااااصدکککککککککک :5::sadsmiley:
بابا چرا اینطوری شدین شماها؟؟؟
یعنی هرکی ارشد می خونه همینطوری اذیت می شه؟؟
تو رو خدا مراقب خودتون باشید :tsimuzpzwoap1t9y3o7
الان بهتری عزیزم؟؟؟
نسبت به دیروز یک کمی بهترم ولی هنوز با کلی مسکن به شدت درد دارم... دیروز میخواستن بیمارستان بستریم کنن دررفتم از دستشون
نسبت به دیروز یک کمی بهترم ولی هنوز با کلی مسکن به شدت درد دارم... دیروز میخواستن بیمارستان بستریم کنن دررفتم از دستشون
خدا رو شکر که بهتر شدی, چرا فرار کردی بچه جان؟؟؟ شاید به صلاحت بوده که بستری بشی دِهَههههههههه :New (6):
یه خبر: حالا مریضی مد شده منم سردرد گرفتم :thumbsupsmileyanim:
کجا چی می دن بریم بگیریم؟
راوی جون مگه مریضی دست خود آدمه
امیدوارم هیچکسی مریض نشه و خدا به همه مریضا شفا بده. آمین.
بله خانوم روانشناس شاگرد اوووووول نزدیک به قبولی که امسال تک رقمی می شی, دست خود آدمه :black_eyed:
ولی جدی گفتماااااااا واقعا سر درد دارم
بچه ها امشب همش بارلی و 123 میان تو ذهنم
از راوی به بارلی, از راوی به 123 جهت رفع دلتنگی مراجعه کنید لطفاااااااااااا :ad54ad:
سلاااام به راوی راووی خانوم خوش زبون و ایلین خانوم نازنین.........
تا آدم مریض نشده همینا رو میگه : مریضی دست خود آدمه درمان مریضی دست خود آدمه ولی وقتی آدم خودش مریض میشه دیگه نمیتونه به همین راحتی که در مورد دیگران قضاوت میکرد در مورد خودش قضاوت کنه
درسته که جدای از مباحث ژنتیکی بیماریا کیفت و سبک زندگی و از همه مهمتر طرز فکر و اعتقادات و ... صددرصد در ابتلا به بیماری ها تاثیر دارن ولی هیچوقت نمیشه به کسی که از یک بیماری رنج آور در عذابه گفت که همش تقصیر خودته که مریض شدی. میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
چرا سرت درد میکنه راوی جونم؟
منکه اکثر مواقع سردرد دارم.
سلام پرندی, خسته نباشی ورودی ارشد 93 :smiliess (3):سلاااام به راووی خانوم خوش زبون و ایلین خانوم نازنین.........
از آیلین به راوی اولا خدارو شکر که شما جای خدا نیستین چون تا به حال همگی پودر شده بودیم درثانی سردرد به نظر من علتش روانشناختیه همش به خاطر تنش و استرسهمنکه میگم, هرکی می تونه نذاره :tonguesmiley:
تغذیه بد, خواب بد, آلودگی هوا, اعصاب خورد, ورزش نکردن, خستگی زیاد و ...
حالا تا جای عادیش اکی مسئله ای نیست از اونجاش بده که آدم با خدا سر جنگ پیدا می کنه که چرااااااا؟؟؟
ای بابااااااااااااا , اگه من جای خدا بودمااااااااااااا یه دونه آدم رو زمین نبود, همه رو پودر می کردم (اعصاب ندارم) :25r30wi:
نمی دونم چرا ولی سردرد بیشترین چیزیه که به من گیر می ده یا من بهش گیر می دم, انقدم بی خودی با معده خالی قرص می خورم که فک کنم کم کم زخم معده هم بیاد سراغم, خب حقمه دیگههههه
الهیییییییییییی :sadsmiley:
از آیلین به راوی اولا خدارو شکر که شما جای خدا نیستین چون تا به حال همگی پودر شده بودیم درثانی سردرد به نظر من علتش روانشناختیه همش به خاطر تنش و استرسه
اصلا یکی تو این مملکت یه آدم سالم بهم نشون بده....
راووووی چرا با معده ی خالی قرص میخوررررررری؟؟:14:
با منی؟؟؟؟؟پرند جان دیگه درد که دارم فامیل مامیل حالیم نیست, خودمم پودر می کنم
چه معنییییییی داره سردرد می گیری؟؟؟؟؟ :New (6):
با منی؟؟؟؟؟
من که سردرد ندارم....
مواظب معدت باش![]()
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:بچه ها من دیگه برم با اجازه
شبتون خوش
خوابای خوب 3D :smiliess (10):