جدا چرا اینجا اینجوری شده؟پارسال بچه ها خیلی فعابتر بودن اصن هیچ وقت سوت و کور نمیشد.کسایی که میخوان رتبه برتر بشید بیاید گزارش بدید به بقیه کمک کنید و تا جایی که امکان داره رفع اشکال کنیم.
بیوشیمی جون چرا همش لایک میکنی خب شمام گزارش بده هر چند که فعلا ازبقیه فعالتری.
چقدر بچه ها فعال هستن
سلام عسل جون خوبی؟:riz304:
بعده غشا و دوره کردن متابولیسمارو بخونیم؟
چقدر بچه ها فعال هستن
سلام بچه ها خسته نباشید من واسه بیوشیمی کتاب لنینجر رو دارم دنبال کتاب دکتر احسانی هرچی گشتم پیداش نکردم بجاش کتاب 2e دکتر ناصر ملک نیا رو گرفتم به نظرتون خوبه؟ یا اینکه برم پسش بدم؟ ممنون میشم من رو راهنمایی کنید . مرسی
سلام خوبییییییییییییییییین من دارم درسای قبلو دوره می کنم هنوز غشا رو شروع نکردم . تا 1 ابان دوره انچه خوندم . عسل خانوم شما هم غشا رو تموم کردی دوره کن من غشا رو می خونم اونوقت هماهنگیم :bunnyearsmiley:
lمن برنامه دارم فقط دنبال 4 نفر ميگردم كه با هم هماهنگ باشيم شروع كنيم به خوندن به هم كمك كنيم ولي هيچكس اعلام امادگي نميكنه نمي دونم چرا :21:بچه نمیان متاسفانه
شما برنامتو اگه دوست داشتی میتونی بلا ما هماهنگ کنی
lمن برنامه دارم فقط دنبال 4 نفر ميگردم كه با هم هماهنگ باشيم شروع كنيم به خوندن به هم كمك كنيم ولي هيچكس اعلام امادگي نميكنه نمي دونم چرا :21:
مظورم اين نبود كه با برنامه من بخونن فقط ميخوام با هم شروع كنيم هر كس طبق برنامه خودش بخونه حرف شما درستهببین خوب بچه هایی که میان سر میزنن خودشون برنامه دارن . خیلی ها هم که نمیان
سلام بچه ها.میگم شما برای بیوشیمی غیرازآی.ک.یوبی چی تست میزنید؟
مظورم اين نبود كه با برنامه من بخونن فقط ميخوام با هم شروع كنيم هر كس طبق برنامه خودش بخونه حرف شما درسته
مظورم اين نبود كه با برنامه من بخونن فقط ميخوام با هم شروع كنيم هر كس طبق برنامه خودش بخونه حرف شما درسته
من تازه ميخوام شروع كنم يك نفر ديگه پيدا بشه اعلام امادگي كنه كنجكاو جان شروع ميكنيم به اميد خدامن پایه ام مخصوصا واسه بیوشیمی و زبان.بد جوری سرعت بیوشیمی خوندنم پایینه هیییییییییییییییییییییییییییییی
من تازه ميخوام شروع كنم يك نفر ديگه پيدا بشه اعلام امادگي كنه كنجكاو جان شروع ميكنيم به اميد خدا
با هم بخونيم سرعت ميره بالا
عزیزم من نمیتونم گروهی پیش برم برنامه من در کل متفاوته طبق روش خودم پیش میرم نمی تونم با کسی درس بخونم خودم برنامه ریزی می کنم
نه عزیزم همچین فعال هم نیستم اگه منظورت از نظر اومدن به انجمن صد البته که خیلی فعالم اما از درس خوندن بخوای بگی نه زیاد :sad: