مطالعه گروهی بیوشیمی بالینی-ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bioshimi93

New member
جدا چرا اینجا اینجوری شده؟پارسال بچه ها خیلی فعابتر بودن اصن هیچ وقت سوت و کور نمیشد.کسایی که میخوان رتبه برتر بشید بیاید گزارش بدید به بقیه کمک کنید و تا جایی که امکان داره رفع اشکال کنیم.
بیوشیمی جون چرا همش لایک میکنی خب شمام گزارش بده هر چند که فعلا ازبقیه فعالتری.

عزیزم من نمیتونم گروهی پیش برم برنامه من در کل متفاوته طبق روش خودم پیش میرم نمی تونم با کسی درس بخونم خودم برنامه ریزی می کنم
نه عزیزم همچین فعال هم نیستم اگه منظورت از نظر اومدن به انجمن صد البته که خیلی فعالم اما از درس خوندن بخوای بگی نه زیاد :sad:

sila

New member
سلام بچه ها خسته نباشید من واسه بیوشیمی کتاب لنینجر رو دارم دنبال کتاب دکتر احسانی هرچی گشتم پیداش نکردم بجاش کتاب 2e دکتر ناصر ملک نیا رو گرفتم به نظرتون خوبه؟ یا اینکه برم پسش بدم؟ ممنون میشم من رو راهنمایی کنید . مرسی

عسل 69

New member
سلام بچه ها خسته نباشید من واسه بیوشیمی کتاب لنینجر رو دارم دنبال کتاب دکتر احسانی هرچی گشتم پیداش نکردم بجاش کتاب 2e دکتر ناصر ملک نیا رو گرفتم به نظرتون خوبه؟ یا اینکه برم پسش بدم؟ ممنون میشم من رو راهنمایی کنید . مرسی

من کتاب ملک نیا رو نمیشناسم عزیزم ، فعلا لنینجر رو بخون تا بعد

عسل 69

New member
سلام خوبییییییییییییییییین من دارم درسای قبلو دوره می کنم هنوز غشا رو شروع نکردم . تا 1 ابان دوره انچه خوندم . عسل خانوم شما هم غشا رو تموم کردی دوره کن من غشا رو می خونم اونوقت هماهنگیم :bunnyearsmiley:

سلام میلاد خوبی؟؟
بله من غشاء رو تموم کردم تازه الکترولیت رو شروع کردم که دوره کنم و تست بزنم

milad_f67

New member
بچه نمیان متاسفانه
شما برنامتو اگه دوست داشتی میتونی بلا ما هماهنگ کنی
lمن برنامه دارم فقط دنبال 4 نفر ميگردم كه با هم هماهنگ باشيم شروع كنيم به خوندن به هم كمك كنيم ولي هيچكس اعلام امادگي نميكنه نمي دونم چرا :21:

عسل 69

New member
lمن برنامه دارم فقط دنبال 4 نفر ميگردم كه با هم هماهنگ باشيم شروع كنيم به خوندن به هم كمك كنيم ولي هيچكس اعلام امادگي نميكنه نمي دونم چرا :21:

ببین خوب بچه هایی که میان سر میزنن خودشون برنامه دارن . خیلی ها هم که نمیان

biotech92

New member
سلام بچه ها.میگم شما برای بیوشیمی غیرازآی.ک.یوبی چی تست میزنید؟

konjkave

New member
مظورم اين نبود كه با برنامه من بخونن فقط ميخوام با هم شروع كنيم هر كس طبق برنامه خودش بخونه حرف شما درسته

من پایه ام مخصوصا واسه بیوشیمی و زبان.بد جوری سرعت بیوشیمی خوندنم پایینه هیییییییییییییییییییییییییییییی

konjkave

New member
مظورم اين نبود كه با برنامه من بخونن فقط ميخوام با هم شروع كنيم هر كس طبق برنامه خودش بخونه حرف شما درسته

من پایه ام مخصوصا واسه بیوشیمی و زبان.بد جوری سرعت بیوشیمی خوندنم پایینه هیییییییییییییییییییییییییییییی

konjkave

New member

من پایه ام مخصوصا واسه بیوشیمی و زبان.بد جوری سرعت بیوشیمی خوندنم پایینه هیییییییییییییییییییییییییییییی:13:

milad_f67

New member
من تازه ميخوام شروع كنم يك نفر ديگه پيدا بشه اعلام امادگي كنه كنجكاو جان شروع ميكنيم به اميد خدا
با هم بخونيم سرعت ميره بالا

konjkave

New member
من تازه ميخوام شروع كنم يك نفر ديگه پيدا بشه اعلام امادگي كنه كنجكاو جان شروع ميكنيم به اميد خدا
با هم بخونيم سرعت ميره بالا

آره موافقم با هم خوندن انگیزه بیشتری میده.فقط زودتر شروع کنید که به دوره هم برسیم.من ساختار پروتئینم.:sarma:

konjkave

New member
عزیزم من نمیتونم گروهی پیش برم برنامه من در کل متفاوته طبق روش خودم پیش میرم نمی تونم با کسی درس بخونم خودم برنامه ریزی می کنم
نه عزیزم همچین فعال هم نیستم اگه منظورت از نظر اومدن به انجمن صد البته که خیلی فعالم اما از درس خوندن بخوای بگی نه زیاد :sad:

چرا گلم؟البنه خودم تعریفی ندارم عین برقی که اتصالی کرده یه روز توپ میخونم یه روز اصن نمیرسم بخونم.نمیدونم چمه.هیییییییییی:sad: ولی خب دیگه باید فعال شد.
راستی من نمیتونم لایک کنم چراااااااااااااا؟:13:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا