مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

serin

New member
مثلا از کی شروع میکنن سرین جون؟؟؟؟

نمیدوووووونم.مثلا از سال دوم.بعضی از بچه های انجمن هم اینجوری شروع کردن.
راست میگیااا زیست سلولیا چون از لحاظ سلولی مولکولی قوین نتیجه بهتری میگیرن.
همه ما چون ژنتیکو دوست داریم بیشتر میخونیم.
اما سلولی مولکولی هم سخته و هم نسباتا کمتر براش وقت میذاریم.
حالا منتظر اطلاعات مریم جون باشیم.

Leyli002

New member
نمیدوووووونم.مثلا از سال دوم.بعضی از بچه های انجمن هم اینجوری شروع کردن.
راست میگیااا زیست سلولیا چون از لحاظ سلولی مولکولی قوین نتیجه بهتری میگیرن.
همه ما چون ژنتیکو دوست داریم بیشتر میخونیم.
اما سلولی مولکولی هم سخته و هم نسباتا کمتر براش وقت میذاریم.
حالا منتظر اطلاعات مریم جون باشیم.

مارو بگو امروز رفتیم با استاد صحبت کردیم که مولکولی ارشدارو بشینیم،برگشته میگه جا نیس، بچه ها شاکین وگرنه مشکلی ندارم...حالا خوبه ارشده.اینقد ظرفیتای علومو بالا بردن:wacsmiley:
مریمم که لایکاش هس،خودش نیس...

Maryam.A

Well-known member
مارو بگو امروز رفتیم با استاد صحبت کردیم که مولکولی ارشدارو بشینیم،برگشته میگه جا نیس، بچه ها شاکین وگرنه مشکلی ندارم...حالا خوبه ارشده.اینقد ظرفیتای علومو بالا بردن:wacsmiley:
مریمم که لایکاش هس،خودش نیس...

خب بچه ها باید ببینمش تا درصد بگیرم ازش
ندیدمش که
فکر کنم رشته اش زیست عمومی
حالا همگی جیغ و دست و هورا:applause:

shiren

New member
دیروز 30صفحه مرور فصل اول هزاره و مرور نصف فصل ژنتیک سرطان و خوندن 2صفحه ی جدید/ سلولی مرور فصل همانندسازی ومرور یه مقدار از رونویسی +یک صفحه ی دیگه /زبان 8صفحه تست/بیو نشد امروز جبران میکنم.زبانم خیلی عقبه شاید همه ی آخر هفته رو به اون اختصاص دادم

ms.sharar

New member
بچه ها میشه منابع زبان رو بهم بگید؟و اینکه تغذیه وژنتیک کدوم بهتره و قبولیش راحتتره؟

مائده 70

New member
سلام دوستان الن کلا ناامید شدم رفت پارسال یکی به من گفت از آذر شروع کن !!!!!!!!!!!!!
الان شروع کنم دیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما ها که همه خیلی جلویید من هیچ پیش زمینه ای ندارم اگه از الن بکوب بخونم امیدی هست ؟
:sad:

RBC!

New member
سلام دوستان الن کلا ناامید شدم رفت پارسال یکی به من گفت از آذر شروع کن !!!!!!!!!!!!!
الان شروع کنم دیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما ها که همه خیلی جلویید من هیچ پیش زمینه ای ندارم اگه از الن بکوب بخونم امیدی هست ؟
:sad:

بخون. امیدت به خدا باشه :)

زیستت چطوره؟ مولکولی رو بلدی خوب؟ اگه یه بار دوره کنی همه چی رو بلدی یا اینکه هیچی نمیدونی؟
اگه بلدی که نگران نباش، اگرم مولکولیت ضعیفه که باید بخونی تا فصلای اول ژنتیک رو متوجه بشی.

Milad_R

New member
سلام بهتون تبریک می گم
ببخشید میشه درصداتونو رتبه تونو برامون بذارید
ممنون.

ممنون
ایشالا سال بعد همه بچه های انجمن قبول بشن
با اصلاحیه ای که برای پاسخ نامه اومد زبان وسلولی حدود65 و ژنتیک و بیوشیمی هم حدود 75
همه بچه های اصفهان 30 تا 40 هستن. شما بیشتر تلاش کنید تهران قبول بشید و گول ادعای بعضی شهرا که میگن قوی هستیم نخورید.
بعد از تهران شهر خودتون رو انتخاب کنید و فکر نکنید بقیه هم سطحشون خیلی باهم فرق میکنه. همه یکین فقط بعضیا ادعاشون بیشتره و بعضیا کمتر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان

مائده 70

New member
بخون. امیدت به خدا باشه :)

زیستت چطوره؟ مولکولی رو بلدی خوب؟ اگه یه بار دوره کنی همه چی رو بلدی یا اینکه هیچی نمیدونی؟
اگه بلدی که نگران نباش، اگرم مولکولیت ضعیفه که باید بخونی تا فصلای اول ژنتیک رو متوجه بشی.
ممنون که جوابومو دادین ملکولیم بد نیست باید بخونم تا یادم بیاد یعنی هنوز هیچی نخوندم شاید واسه همینه که فصل دوم امری رو انقدر دیر پیش میرم منم از این به بعد هر چی خوندم اینجا مینویسم به نظرم باعث تشویق آدم میشه ممنون که هستید

aniiita

New member
سلام دوستان
من هم قصد دارم امسال ژنتیک انسانی بخونم.
تا حالا سه فصل اول امری... ساختمان های بیوشیمی و متابولیسم قند رو خوندم. زبان 34 درس از 504 و 6 درس از تافل...
اینجا گزارش دادن به چه صورتیه؟ هفتگیه؟
هنوز هزاره رو نخریدم :(

سمانه68

New member
ممنون
با اصلاحیه ای که برای پاسخ نامه اومد زبان وسلولی حدود65 و ژنتیک و بیوشیمی هم حدود 75
همه بچه های اصفهان 30 تا 40 هستن. شما بیشتر تلاش کنید تهران قبول بشید و گول ادعای بعضی شهرا که میگن قوی هستیم نخورید.
بعد از تهران شهر خودتون رو انتخاب کنید و فکر نکنید بقیه هم سطحشون خیلی باهم فرق میکنه. همه یکین فقط بعضیا ادعاشون بیشتره و بعضیا کمتر

سلام تبریک میگم ببخشید شما بااین%هاچراتهران قبول نشدید1ازدوستام %هاش حول وهوش شماست شهیدبهشتی!!!البته دقیق دقیق نمیدونم میشه بگیدچقدرواز کی خونده بودید؟؟؟؟

Milad_R

New member
سلام تبریک میگم ببخشید شما بااین%هاچراتهران قبول نشدید1ازدوستام %هاش حول وهوش شماست شهیدبهشتی!!!البته دقیق دقیق نمیدونم میشه بگیدچقدرواز کی خونده بودید؟؟؟؟
رقابت تو ارشد خیلی زیادی و فاصله ها میلیمتری هست منم قبل از اصفهان شهید بهشتی زده بودم که نشد.
من بطور جدی از آذرماه خوندم ولی پیش زمینه داشتم

سمانه68

New member
رقابت تو ارشد خیلی زیادی و فاصله ها میلیمتری هست منم قبل از اصفهان شهید بهشتی زده بودم که نشد.
من بطور جدی از آذرماه خوندم ولی پیش زمینه داشتم

رشته شماتوکارشناسی چی بود؟شرمنده برابیوشیمی چی خوندید؟تست چی زدیدبراکل دروس؟ازمون هم شرکت میکردید؟

Gene20

New member
ممنون

اگه ممکن هست من رو راهنمایی کنید
واسه سلولی از لودیش چه فصل هایی رو بخونم؟ چند بار یا اصلاً چی بخونم؟
واسه مولکولی چطور؟
مرسی

شقایق71

New member
Learning Vision
book 1
A comprehensive review on academic skills
by: Hassan Yaghoubi, Safoura Pakizehkar
این مشخصات کلی کتاب هست. شنیدم دوجلد هست و من جلد اولشو داشتم و فقط لغاتش رو خوندم. لغات این کتاب که 16 درس داره هم به فارسی ترجمه شده و هم معادل انگلیسیش هست و هم مثال داره. یچیزی مثل کتابای 504 و تافل. این کتاب فقط خلاصه ترشون کرده. اگر بتونی لغات ESM رو هم بخونی خیلی خوب میشه
میشه بگین esmچیه؟ومنظورتون از تافل کدوم کتابه؟؟همونessential???ممنون.

raskolnikov

New member
الان داشتم ژنتیک می خوندم که شدیدا احساس کردم بیام و بهتون بگم که حتما کتاب ژنتیک وبیولوژی مولکولی انتشا رات پو را ن پژ وهش رو بخونید! یا حداقل یه نگاه بندازید!
یعنی دقیقا هر جای کتاب دکتر اکرمی رو گیر می کنم این کتاب بهم کمک می کنه!

این چند روزه فصل سوم کلا سیک تا ژنومیک رو خوندم، یه چند صفحه هم بیوشیمی!
بقیه شم داشتم با ویروس ها (احتمالا رینو ویروس، شایدم کورونا یا آنفولانزا یا شایدم اصلا باکتری باشه! شایدم هردو!) دست و پنجه نرم می کردم!!!! :65d6a5d6s:

serin

New member
گزارش این هفته:
فصل 4 هزاره(60ص) 11 ساعت.(قرار بود کلشو بخونم و تستم بزنم:sad:)
مولکولی فصل 4 4/5 ساعت.(خوندن لودیش راحت نیست.خیلی لاک پشتی میرم)
بیوشیمی(کل ساختمان کربوهیدرات با تست)7 ساعت
زبان 5 ساعت
مرور 3/5 ساعت

Maryam.A

Well-known member
گزارش این هفته:
فصل 4 هزاره(60ص) 11 ساعت.(قرار بود کلشو بخونم و تستم بزنم:sad:)
مولکولی فصل 4 4/5 ساعت.(خوندن لودیش راحت نیست.خیلی لاک پشتی میرم)
بیوشیمی(کل ساختمان کربوهیدرات با تست)7 ساعت
زبان 5 ساعت
مرور 3/5 ساعت

آفرین سرین عالیه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا