rawy
New member
خانوم مدیر چرا ما هرچی پست میذاریم از 1000 رد نمیشه مثلا از اول مهر پارسال هم عضویم... هرشب هم تقریبا حضور داریم... نزدیک 1000 شد یهو دوباره برگشت 600یعنی من هرچی می نویسم اسپم هستش؟؟؟
خوبی قاصدکی؟ شما هر شب حضور داری؟؟؟؟ :5:
والا اینجوری که گفتی عذاب وجدان یقه مو گرفت, مگه 1000 بشه چه اتفاقی می افته؟؟؟ بیا 2000 و اندی پست من همشششش واسه تو
من فقط تو دو تا تاپیک تا حالا اسپم پاک کردم , یکی تاپیک فیلم بوده که هشتاد نود درصد اسپم های خودم بوده و یا اسپم های فانوسی و آیناز و آقای یزدان, که فانوسی و آیناز خودشون به من این اجازه رو دادن و آقای یزدان هم خودشون زحمت کشیدن حذف کردن.
اون یکی هم تاپیک پذیرفته شدگان ارشد بوده که اونجا به دلیل اینکه زنگ تفریح بسته شده بود, پتانسیل بالایی واسه اسپم نویسی داشت و طبیعی هم بود که نوشته بشه اما بارها خواهش کردم که بچه ها سلام و احوال پرسی ها رو حذف کنیم که سال دیگه که کسی میاد تو تاپیک پذیرفته شدگان ارشد, مطالب مرتبط رو ببینه, نه احوال پرسی های ماها رو, ولی کسی پستی پاک نکرد, و خودم باز مجبور شدم از اولین صفحه دونه به دونه چک کنم.
الانم که گفتی به خودم شک کردم که مگه من چقد پست حذف کردم؟ این بود که دونه دونه ی پستهاییت رو که حذف شده رو پیدا کردم که خودت ببینی (فقط هم پست های شما نبوده, پستهای گپ و گفتگوی خودم و همه ی دوستان هم بوده) :
آخرین ویرایش: