مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

elissa

New member
سلااااااااااام

میخوایم شروع کنیم گزارشکار بدیم ... همدیگه رو راهنمایی کنیم ... روحیه بدیم ... روحیه بگیریم ... از اطلاعات هم استفاده کنیم

قبولیای بیوتک 93 کوشین پس ؟ بیاین پرچما رو بدین بالااااااااااااااااااا

اولیش خودم
:auizz3ffy9vla57584x

دوميشم من!

amin667

New member
دشوارترين قدم همان قدم اول است. كارتان را آغاز كنيد توانايي انجامش به دنبال مي آيد. .

sahar_biotech

New member
ولی برا من هیچ وقت دنبالش نمیاد:33:

دوست گلم اصلا ناامید نباش.من به این جمله با تمام وجودم اعتقاد دارم که "انسان معجزه گر است".......تلاش کن حتما حتما ایشالا موفق میشی.....پس دوستای عزیز پییششش به سوی بیوتک93:smilies-azardl (113:a2d3:

biology89

New member
دوست گلم اصلا ناامید نباش.من به این جمله با تمام وجودم اعتقاد دارم که "انسان معجزه گر است".......تلاش کن حتما حتما ایشالا موفق میشی.....پس دوستای عزیز پییششش به سوی بیوتک93:smilies-azardl (113:a2d3:
هوراااااااااااااااااااا!ممنم چهارمیش!
ولی بچه ها من شنبه تا سه شنبه میرم دانشگاه،به نظرتون اونجا هم باید بخونم؟

amin667

New member
هوراااااااااااااااااااا!ممنم چهارمیش!
ولی بچه ها من شنبه تا سه شنبه میرم دانشگاه،به نظرتون اونجا هم باید بخونم؟

اره چرا که نه منم از 2شنبه تا 5شنبه ک.ل.ا.س دارم دیگه تو مسیر و بین ک.ل.ا.س ها وقت آزاد داریم مثلا میشه لغت حفظ کرد . .

sahar_biotech

New member
اره چرا که نه منم از 2شنبه تا 5شنبه ک.ل.ا.س دارم دیگه تو مسیر و بین ک.ل.ا.س ها وقت آزاد داریم مثلا میشه لغت حفظ کرد . .

منم شنبه تا 4شنبه ها تا 14:30 کارورزیم میام خونه هم از خستگی مثل جسدم میوفتم یه گوشه تا عصر!!! ولی بعدشو باید برنامه درست بریزیم بخونیم. از وقتای رفت و آمد و استراحت بین کلاسا برا خوندن لغت یا خلاصه ها میشه نهایت استفاده رو کرد

TrueLove90

New member
سلااااااااااام

میخوایم شروع کنیم گزارشکار بدیم ... همدیگه رو راهنمایی کنیم ... روحیه بدیم ... روحیه بگیریم ... از اطلاعات هم استفاده کنیم
قبولیای بیوتک 93 کوشین پس ؟ بیاین پرچما رو بدین بالااااااااااااااااااا
اولیش خودم
:auizz3ffy9vla57584x

...
آخجوووون ! بالاخره افتـادیم روو خط گزارش دادن های گروهی !
:smilies-azardl (113 :4d564ad6:

...

sepehri dost

New member
منم هستم /پر انرژی و چشم به لطف پروردگار/انشاالله که ساله 93 سال قبولی هممونه:auizz3ffy9vla57584x من از شنبه گزارش کار میدم .میخوام چندتا از منابعمو کامل کنم

biotechnologist

New member
چند توصیه عمومی به دوستان، چون زیاد سوالاتی از این دست پرسیده بودید:

1-برای دروس ضریب بالا متناسب با زمان خالص خود، زمان مناسبی را در نظر بگیرید. (زمان خالص با توجه به حذف زمان رفتن به و کارهای مختلف بدست می آید)
2- حتما تمام جزوات و کتابی را که مطالعه می کنید خلاصه برداری کنید.
3- در برنامه روزانه خود حداقل 3 درس را قرار دهید.
4- هر کتاب یا ای که به اتمام می رسد در برنامه ثابت و با ستاره دار کردن در کمترین زمان به مرور مطالب خلاصه برداری شده از آن بپردازید تا از فراموشی آن جلوگیری شود.
5- در برنامه ریزی روزانه حتما وقتی ر ابه مرور و جمع بندی دروس کنکوری (یا خلاصه برداری) اختصاص دهید. رمز موفقیت همه داوطلبان رتبه برتر کنکور مقلطع مختلف، مرور و مرور درس ها بوده است.
6- در برنامه روزانه خود سعی کنید هر هفته نیم ساعت زمان مطالعه خود را افزایش دهید.
7- عدم خلاصه برداری و مرر مطالب، یعنی فراهم آوردن شرایطی که عدم قبولی ما را میسر می کند.
8- برای تمام دروس ستاره دار، تست های کنکورهای سالهای گذشته را بزنید و آن را به چند هفته آخر موکول نکنید چرا که ممکن است سبک مطالعه شما اشتباه باشد لذا برای رسیدن به این نکته بهتر است از الان مطالعه خود را شروع تا نتیجه مطلوب حاصل گرد.
9- در برنامه روزانه خود می توانید با فرض اتمام هر کتاب یا ، کتاب یا دیگری را جایگزین کنید و نحوه و زمان اتمام هر کتاب به میزان عملکرد افراد بستگی دارد.

biotechnologist

New member
تکاتی درباره تست زدن:
به طور کلی دو نوع تست زنی وجود دارد که هدف و شیوه هر کدام متفاوت است:
تست تحلیلی(آموزشی) که با هدف یادگیری انجام می شود و تست زمان دار( سنجشی)
تست تحلیلی(آموزشی): هدف از انجام این تست یادگیری است. در حقیقت ما نباید در تست تحلیلی، درصد پاسخگویی خود را محاسبه کنیم چرا که باید بعد از آموزش کامل صورت گیرد و بخشی از یادگیری است. بنابراین در هر درس، باید بلافاصله بعد از مطالعه و درک مطلب( حداکثر تا 3 روز بعد) تست تحلیلی را طبق اصول زیر انجام دهید:
1- تست ها را یکی یکی بزنید و بلافاصله پاسخ تشریحی را مطالعه کنید.
2- در هر درس یک منبع را انتخاب کنید( کتاب، ج.ز.و.ه یا کلاسور خلاصه نویسی) .هر وقت نکته یا مطلب جدیدی خواندید آن را وارد منبع اصلی خود بکنید، در تست تحلیلی نیز باید نکات جدید را وارد منبع خود کنید تا در موقع لزوم آنها را مطالعه نمایید.
3- کنار تست هایی که احساس می کنید نیاز به تکرار آنها دارید، علامت ضربدر بگذارید تا در فواصل دیگری،دوباره تکرار کنید، البته ممکن است پاسخ شما به این تست ها غلط ویا حتی درست باشد.
4- مهم ترین قسمت تست زنی تحلیلی: تست های ضربدر دار را در آخر هر هفته و هر ماه مجدد جواب دهید، در این صورت اطلاعات شما مدام افزایش می یابد.
5- شما باید در هر روز ( با توجه به فرصت) بین 40 تا 70 تست به شیوه تحلیلی بزنید.یعنی برای هر درس حدود 15-20 تست.

biotechnologist

New member
تست زنی به شیوه سنجشی(زمان دار)
1- مبحث تست زنی: حفظ تعادل تست زنی و این که بتوانیم در هفته، از تمامی دروس، تست زمان دار بزنیم، کار ساده ای نیست اما اگر هر روز، دروس مطالعه شده 3 روز قبل را تست بزنیم، سبب خواهد شد تا( اگر برنامه متعادلی داشته باشیم) تست زنی هم متعادل شود.
2- بهتر است اگر 2 ساعت را برای مطالعه یک درس اختصاص داده اید نیم ساعت از آن را برای مرور و تست زنی اختصص دهید.
3- بهتر است زمان تست زنی در منزل از زمان استاندارد کوتاهترباشد.
4- برای هر درس مثلا 10 سوال را به صورت تصادفی از قبل انتخاب کنید مثلا شماره های زوج. به این ترتیب علاوه بر ایجاد تنوع در سوالات، منابع معتبری را نیز انتخاب نموده اید.
5- تحت هیچ شرایطی قبل از یادگیری، به صورت زمان دار تست نزنید
6- هر روز دست کم در 3 درس تست زمان دار بزنید و نتایج آن را ببینید.

biology89

New member
منم شنبه تا 4شنبه ها تا 14:30 کارورزیم میام خونه هم از خستگی مثل جسدم میوفتم یه گوشه تا عصر!!! ولی بعدشو باید برنامه درست بریزیم بخونیم. از وقتای رفت و آمد و استراحت بین کلاسا برا خوندن لغت یا خلاصه ها میشه نهایت استفاده رو کرد
پس حتما بیایید با هم گزارش بدیم که انگیزمون زیاد یشه منم بهانه برا درس نخوندن نداشته باشم:28:

sepehri dost

New member
بچه ها من جاوتز و واکر دارم و خوندم به نظرتون مورای و بگیرم و جایگزینه واکر کنم؟ منتظره جوابتونم:33:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا