نکات مهم انگل شناسی

Soroush Star

New member
مرسی نفس بابت جوابت و سروش جان بابت تلاشت ..

بعد یک سوال : فرم آماستیگوت تریپانوزوماهای بیماری خواب هم گاهی در شبکه کوروئید دیده میشه، درسته بچه ها؟!

نکته : در مورد تریپانوزوما بروسه ای گامبینسه ، در حیوانات آزمایشگاهی ، فرم آماستیگوت دیده میشه .

فرم آماستیگوت بیشتر مربوط به لیشمانیاها هست ولی در تریپانوزوما کروزی هم دیده میشه .

Hamidvet

New member
در مورد خواب و شاگاس .
تریپانوزوم آفریقایی بیماری خواب رو ایجاد میکنه و به 2 شکل تریپانوزومی و کریدیتیایی دیده میشه که در بدن میزبان مهره دار تنها به شکل تریپانوزومی هستش و در بدن پشه تسه تسه که میزبان بی مهره اون هستش به شکل کریدیتیایی .
در مورد شاگاس هم که از نوع تریپانوزوم آمریکایی هست .به شکل های مختلفی دیده میشه که ابتدای ورودش به بدن به سلول های رتیکولواندوتلیال ( سلول های ماکروفاژ ) میره و به شکل لیشمانیایی شروع به تکثیر میکنه بعد که وارد خون شد تبدیل میشه به اشکال لپتومونایی و کریتیدیایی باز هم تکثیر میشه تبدیل میشه به شکل تریپانوزومی که این شکلش در خون ثابت هست ..این انگل تو بدن انسان به هر 4 شکل دیده میشه ..اما این نکته خیلی مهمه که شکل لیشمانیاییش تو باف ت بدن اسانهست اما تو خون نیست ..در بدن میزبان ناقلش هم که ساسه به شکل تریپانوزومی هستش

در شاگوما و شانکر تریپانوزومی چه نوع انگل ها دیده میشوند؟!

- - - Updated - - -

آ ، که اول نام آماستیگوت هست چه معنی میده ؟

- - - Updated - - -

آره منظورم همین آماستیگوت هست .

A ابتدای کلمه : یعنی بدون پیکر و دنباله سروش عزیزم

برعکس بقیه کروی هستش و میبینید که دراز و باریک نیست

b.nafas

New member
آ //فکر کنم به خاطر تعداد هسته هاش باشه مثل گلبول سفید که گرانولوسیت و آکرانولوسیت بودن

Hamidvet

New member

- - - Updated - - -

A ابتدای کلمه : یعنی بدون پیکر و دنباله سروش عزیزم

یا شایدم مربوط میشه به کاینتوپلاستش و جایگاه اون .... آره؟؟!

b.nafas

New member
اینی که من گفتم کلا ی ربط بود نه ///آخه یادمه یه استاد داشتیم یه همچین چیزایی گفته بود شاید با یه چیز دیگه قاطی کردم ..
ولی شایدم درست گفتم فکر نکنم به شکلش مربوط بشه ..نییییییییییدونم

Hamidvet

New member
سروش هم اکنون نیازمند یاریت هستیم ..جواب درست چی:(50):ه

اینجا نوشته نفس که :

آماستیگوت و تریپوماستیگوت کروزی در میزبان مهره داره ؛ یعنی فقط این دو تا فرم وجود داره یا شما جمله کاملشو گفتی؟؟؟!

Soroush Star

New member

- - - updated - - -

a ابتدای کلمه : یعنی بدون پیکر و دنباله سروش عزیزم

- در شاگوما ( گرفتاری پوستی ) ضایعات ناشی از فرم آماستیگوت هست .

- در مورد شانکر تریپانوزومی فقط اینو میدونم که در مایع آسپیره شده اون میشه انگل رو دید .

درسته حمید جان ، a یعنی بدون ...

Hamidvet

New member
- در شاگوما ( گرفتاری پوستی ) ضایعات ناشی از فرم آماستیگوت هست .

- در مورد شانکر تریپانوزومی فقط اینو میدونم که در مایع آسپیره شده اون میشه انگل رو دید .

درسته حمید جان ، a یعنی بدون ...

مرسی سروش جان راستی راجع به اون قضیه سوزن های پرنده سرچ زدی؟!

Soroush Star

New member
دوستان خوبم ، مگه این نیست که ( ماستیگوفورا ) یعنی تاژکداران .

هر3 فرم ( تریپوماستیگوت ، پروماستیگوت و اپی ماستیگوت ) تاژک دارن که از کینتوپلاست منشاء گرفته .

ولی در مورد آماستیگوت :

آ یعنی بدون ، در نتیجه بدون تاژک ، البته بدون تاژک خارجی .

در مورد آماستیگوت ، تاژک از کینتوپلاست منشاء گرفته و کوچکه و البته داخلی هست . به همین راحتی .

پس آماستیگوت یعنی بدون تاژک آزاد .

Hamidvet

New member
پشه خاکی ... Sand Fly

1099.jpg

آخرین ویرایش:

Soroush Star

New member
پشه خاکی ... Sand Fly

1099.jpg

به به ، چه زیبا و البته خیلی خطرناک ...

حدود فروردین امسال بود که یه پشه خاکی ( فلبوتوموس ) رو از نزدیک توی خوابگاه دانشگاه مشهد دیدم ولی جان به جان آفرین تسلیم کرده بود :25r30wi:

Hamidvet

New member

اینجا نوشته نفس که :

آماستیگوت و تریپوماستیگوت کروزی در میزبان مهره داره ؛ یعنی فقط این دو تا فرم وجود داره یا شما جمله کاملشو گفتی؟؟؟!

سروش جان ، نفس که رفت ؛ شما بگو عایا درسته یا نه؟!

بالا