سلام حمید جان .
با تشکر از این تاپیکی که بوجود آوردی . :28:
خوشحالم در این تاپیک میتونیم تا حد توان نکات انگل شناسی رو وارد کنیم . :4d564ad6:
تمایل دارم در این تاپیک ، برای داوطلبین دوره Ph.D ، نکات انگل شناسی ( کرم شناسی ، تک یاخته شناسی ، حشره شناسی ) ارائه بشه که البته برای داوطلبین ارشد انگل شناسی پزشکی ، بجز بخش حشره شناسی مطمئناً مفید خواهد بود .
سلام بچه ها میشه درباره ی این رشته انگل شناسی یه سری اطلاعات بدین
دربا ره ی اینکه چقد طرفیت میخاد
چه کتاب هایی باید خوندووووووووووو
تک یاخته های جنس انتامبا ، تقسیم بندی از لحاظ تعداد هسته در درون کیست :
- انتامبا با کیست 8 هسته ای : ( انتامبا ون یونی E.wenyoni ، انتامبا گالیناروم در پرندگان ، انتامبا کلی ، انتامبا موریس در موش )
- انتامبا با کیست 4 هسته ای : ( گونه های هیستولیتیکا ، هارتمانی ، دیسپار ، موشکوفسکی ، انتامبا ایندوادنس )
- انتامبا با کیست 1 هسته ای : ( گونه های پولکی در خوک و میمون ، اوویس در گوسفند ، بوویس در گاو ، سوئیس در خوک )
انتامبا فاقد کیست : انتامبا ژینژیوالیس .
تک یاخته هایی که در دستگاه گوارش زندگی میکنن به دلیل اینکه دارای تنفس بی هوازی اند در نتیجه فاقد ارگانل میتوکندری هستند .
بعنوان نمونه تک یاخته های جنس انتامبا در روده بزرگ زندگی میکنند و فاقد میتوکندری هستن .
تک یاخته هایی که در دستگاه گردش خون زندگی میکنن براحتی میتونن تنفس کنن در نتیجه دارای ارگانل میتوکندری هستند .
بعنوان نمونه تک یاخته های جنس لیشمانیا و پلاسمودیوم و تریپانوزوما در گردش خون زندگی میکنن و دارای میتوکندری اند .
بلاستو سیستیس هومینیس در روده بزرگ زندگی میکنه ولی برخلاف جایگاه نهاییش دارای میتوکندری هست ، که علتشو خودم نمیدونم و باید بیشتر مطالعه داشته باشم .
تمامی تک یاخته های شاخه آپی کمپلکسا دارای ارگانل میتوکندری هستن .
سلام گل پسرا.
چقدر مایه خوشحالیه که آدم دوستای اکتیو داشته باشه.اونم چی دکتر ، مهندس!!!!!:riz277:
کارتون در رابطه با ایجاد این تاپیک خیلی عالیه.
سلام، سلااااااااام عزیزم؛ واست چائی بریزم؟؟!
تو لطف داری عزیزم ، همین که سر میزنی اینجا واسمون یک دنیاست ... بیا اینجا مطلب بذار خوشحال میشیم
راستی خسته امتحان و درس نباشی حسسسسسسسابی ...
عزیز منم زبانم خوبه خداروشکر، الان لغات 504 و 1400 کلمه رو خوندم؛ میخوام لغات ضروری تافل رو شروع کنم، گرامر هم دارم Essential Grammar in Use میخونم، به نظرت اینا خوبن همه؟!
شما گرامر چیکار کردی؟!...
مرسی که اینجا سرمیزنی دوست خوبم ...:
سلام.نه عزیزم ، چای گرمه ، یه لیوان شربت بریز!!!!:25r30wi:
خواهش می کنم.شما هم خسته نباشی.
ما که در حد این حرفا نیستیم که مطلب بذاریم.
شما که استاد مایی همین که متون انگلیسی رو به فارسی میذاری بسه برای اثبات استادی.:smiliess (4):
خواهش می کنم نپرسید من خجالت میکشم!!!!! کاردان کجا و دکتر کجا!!!!!!:rolleyessmileyanim:
اما در حد اطلاعات کمم ، گرامر این یوز که واقعا عالیه ولی چون حجمش زیاده نرسیدم بخونمش.
گلچین گرامر رو از کتابای مخصوص کاردانی به کارشناسی خوندم و خدا رو شکر هر پنج تا سوال گرامر رو زدم!:a2d3:
شما هم مرسی که مطلبای مفید میذاری ، دووووووست خوبم.