**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
بچه ها من بهتون پیشنهاد می کنم برید حتما فیلم ..هیس دختر ها جیغ نمی کشند رو ببینید ...واقعا آدم رو به فکر فرو می بره ..
که یسری تعصباتی که واقعا نباید بهشون اینشکلی نگاه کرد باعث می شن زندگی دخترا از بین بره ...
واییی که آدم دیونه میشه ..اگه 4 تا کارگردان درست و حسابی مثل پوران درخشنده و تهمینه میلانی داشتیم الان اوضاع ما این نبود

من دیدمش خیلی فیلم باحالی بود و البته اعصاب خورد کن
یعنی وقتی این مردم از سینما میومدن بیرون قیافه هاشون دیدنی بود
همه داغون ....

shiva3322

New member
بلا به دور
چه فکرا که شما نمیکنین

شیوا راهکارای خوبی میدیا
52620_wink.gif

چی فکریدی ...بابا من مشهورم به اینکه از سنم 20 سال جلوترم...جدی میگماااا ..

- - - Updated - - -

بلا به دور
چه فکرا که شما نمیکنین

شیوا راهکارای خوبی میدیا
52620_wink.gif

Artmis.a

New member
بچه ها من بهتون پیشنهاد می کنم برید حتما فیلم ..هیس دختر ها جیغ نمی کشند رو ببینید ...واقعا آدم رو به فکر فرو می بره ..
که یسری تعصباتی که واقعا نباید بهشون اینشکلی نگاه کرد باعث می شن زندگی دخترا از بین بره ...
واییی که آدم دیونه میشه ..اگه 4 تا کارگردان درست و حسابی مثل پوران درخشنده و تهمینه میلانی داشتیم الان اوضاع ما این نبود

علاقه ای به سینما رفتن ندارم.
میشه یه مقدار راجع به داستانش و محورش تعریف کنید؟

Artmis.a

New member
باور کن بیشتر این پیش داوریا غلط از آب در میاد...فقط لز رو پوشش نمیشه گفت تو دل طرف چی میگذره یا شخصیتش چه جوریه...من خودمو به شخصه میگم...یوقتیا در یه مواری منو بت کردن و پرستیدن که جز خودم وخدا هیشکی نمیدونست که دقیقا برعکس اون ویزگیو دارم..یوقتایی هم یه نظرایی در موردم دادن که بازم فقط خدا میدونست که من اونطور که میگن نیستم

آره متاسفانه الان این پوشش واسه دخترا معضلی شده.

shiva3322

New member

نفس جان من ببینمش رود نیل راه می افته تازه آسم عصبیم عود میکنه آجی:tsimuzpzwoap1t9y3o7

BBT

New member

- - - Updated - - -

یکی شیوا رو بگیره
816720_JC-goalie.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shiva3322

b.nafas

New member
این که میگن هر کسی در نگاه اول نظر میده
خب گفتم ببینین اون دختر اون چیزی که در ظاهر در نگاه اول ازش دیده میشه از خودش چی نشون میده
که باعث جهت دهی به فکر طرف مقابل میشه
ببین عزیز دل خواهر ...خدایی اخه چرا اینجوریه مگه پسرای خوب و خوشگل و جذاب تو خیا بون نیستند . مگه کسی با اونا کار داره ...چرا چون همه یاد گرفتن که ازادی به دختر هر چی می خوای بگی اما به پسر نه خوب پسره دیگه سروره همس ...اشکالی نداره هر کاری انجام بده ...مهم اینه که پسره

- - - Updated - - -

این که میگن هر کسی در نگاه اول نظر میده
خب گفتم ببینین اون دختر اون چیزی که در ظاهر در نگاه اول ازش دیده میشه از خودش چی نشون میده
که باعث جهت دهی به فکر طرف مقابل میشه
ببین عزیز دل خواهر ...خدایی اخه چرا اینجوریه مگه پسرای خوب و خوشگل و جذاب تو خیا بون نیستند . مگه کسی با اونا کار داره ...چرا چون همه یاد گرفتن که ازادی به دختر هر چی می خوای بگی اما به پسر نه خوب پسره دیگه سروره همس ...اشکالی نداره هر کاری انجام بده ...مهم اینه که پسره

shiva3322

New member
خب دخترا شماها بگید از مشکلاتی که الان درگیرشین؟
کش مکش خاصی توی خانواده یا بیرون ندارید که درگیرش باشید؟

باور کن یه شرایطی مشابه شرایط تو ...و حالی خیلی بدتر از اونو دارم که گفتنی نیس...باور کن من اگه بگم گریه میکنی...بذار بمونه تو دلم..به عقل کسی مشکل من خطور نمیکنه آجی...خدارو شکر کن

BBT

New member
محوریت داستان فیلم یه دختره است که بچگی بهش خیلی کم توجهی میشده از طرف خانواده بعد توسط راننده سرویس مدرسه مورد تجاوز قرار میگرفته ولی حرفی نمیتونسته بزنه
هیس دختران فریاد نمیزنن
بعد این قضیه همینطور که این دختر بزرگ میشه باهاش همراه بوده
تا این که ....

Artmis.a

New member

- - - Updated - - -

آره منم موافقم دقیقاً همین مشکل وجود داره توی جامعه ی ما.

simin69

New member
خب عزیزم الان بحث رفتنو مطرح نکنید ازد کنید بعدا بگو..چون دیگه اونموقع اختیار و اجازت دست یکی دیگست..در ضمن اگه خانوادت با رفتن مخالفن پس دیگه حتما باید قبل جوز شدنش ازد کنید..چون بعد همین میشه یه بهانه بزرگ برا مخالفتشون که ما دختر به راه دور نمیدیم

شیوا جون مرده این حرفتم اختیارمون هیچ وقت دست خودمون نیست!!!!!!!!!!

Artmis.a

New member
باور کن یه شرایطی مشابه شرایط تو ...و حالی خیلی بدتر از اونو دارم که گفتنی نیس...باور کن من اگه بگم گریه میکنی...بذار بمونه تو دلم..به عقل کسی مشکل من خطور نمیکنه آجی...خدارو شکر کن

شیوا جون بگو خب اینجا واسه درددل و مشکلای دختراست دیگه.
ما دور همیم که از غم هم کم کنیم و یه فکری کنیم واسه مشکلات همدیگه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

BBT

New member
خواهرررررررررر
خب مشخصه دختر و پسر از خیلی نظرا با هم فرق دارن
به خاطر این
اگه بنا به اولیت بندی باشه دخترا در الویت قرار میگیرن
به هر حال باید مسایل مشکلات و معضلات و دغدغه ها رو دسته بندی کرد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا