**پاتوق مخصوص دختر خانمهای انجمن**(ورود آقایون ممنوع)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Artmis.a

New member
با سلام و خیر مقدم خدمت دخترخانمهای گل انجمن

لطفاً خانمها جواب بدن و بحث کنیم.
در این تاپیک میخواهیم به مشکلات و معضلات دختران مجرد ایرانی بپردازیم.
مشکلاتی مثل:
ادامه تحصیل
کار
ازدواج
حق انتخاب
خروج از کشور
امنیت
معیشت
فعالیت ورزشی
خانوادگی
و...
خانمهای انجمن مشکلاتتونو مطرح کنید تا باهم و با همفکری هم سعی کنیم براشون راه حلی پیدا کنیم.

اولین معضل:
به نظر شما یه دختر مجرد توی جامعه ی امروز ما چقدر حق انتخاب داره؟:65d6a5d6s:
اصلاً یه دختر حقی داره؟
%2850%29.gif

shiva3322

New member
منکه همه ی اون مشکلات و دارم یکمم بیشتر.....نه دختر هیچ حق انتخابی نداره....واقعا تاسف آوره:tsimuzpzwoap1t9y3o7:14:

Artmis.a

New member
منکه همه ی اون مشکلات و دارم یکمم بیشتر.....نه دختر هیچ حق انتخابی نداره....واقعا تاسف آوره:tsimuzpzwoap1t9y3o7:14:

آره موافقم خصوصاً اگه دختر نجیب و سر به راهی باشه!
عالم و آدم برات تصمیم گیری میکنن!
هر بی سر و پایی میخواد تورت کنه واسه پسر بی عرضه اش!:14:
به نظرت راه حل چیه؟

..RANA..

New member
حق انتخاب داریم اما یکمی محدوده. بیشتر برمیگرده به شرایط خانوادگی که چقد به دخترشون حق بدن . :riz277:

shiva3322

New member
به نظرت راه حل چیه؟[/QUOTE

گشتم نبود...چرا نگیم واقعا دیگه دختر مث کالا می مونه...یکی می پسنده اونیکی نه...باید به هرکی پسندید سر خم کنی...توام این وسط بوقی ...انگار نه انگار که دل داری...کافیه از یکی خوشت بیاد اون نیاد ...هیچ کاری از دستت جز سکوت برنمیاد...حالا پسرا اگه بخان دنیاتم آتیش میزنن اگه از خواستشون درآی....آخرشم میگن دخترا الن دخترا بلن...دریغ از اینکه دختر هم حقی داره

Artmis.a

New member
یکی دیگه اینکه شغلایی که برای یه خانم مناسبتره بدون مقدمه و با پارتی بازی و بی عرضه سالاری یدفعه میدن به یه پسر!!!!!!!
چرا چون آقا میخواد تشریف ببره خواستگاری و تشکیل خانواده بده باید شاغل باشه!!!!!!!!!!!!
اونوقت تو که شایستگیت بیشتره باید فدای زن گرفتن یه همچین نالایقی بشی و بشینی توی خونه!
این کجاش عدل و انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shiva3322

New member
یکی دیگه اینکه شغلایی که برای یه خانم مناسبتره بدون مقدمه و با پارتی بازی و بی عرضه سالاری یدفعه میدن به یه پسر!!!!!!!
چرا چون آقا میخواد تشریف ببره خواستگاری و تشکیل خانواده بده باید شاغل باشه!!!!!!!!!!!!
اونوقت تو که شایستگیت بیشتره باید فدای زن گرفتن یه همچین نالایقی بشی و بشینی توی خونه!
این کجاش عدل و انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا هیچ جاش دیگه واقعا دخترارو نابود کردن از یطرف کارشونو میدن به آقایون اونم برا ازد تازه به ازد هم که میرسه آقایون دنبال خانم کارمند هستن...چی بگم والا

Artmis.a

New member
به نظرت راه حل چیه؟[/QUOTE

گشتم نبود...چرا نگیم واقعا دیگه دختر مث کالا می مونه...یکی می پسنده اونیکی نه...باید به هرکی پسندید سر خم کنی...توام این وسط بوقی ...انگار نه انگار که دل داری...کافیه از یکی خوشت بیاد اون نیاد ...هیچ کاری از دستت جز سکوت برنمیاد...حالا پسرا اگه بخان دنیاتم آتیش میزنن اگه از خواستشون درآی....آخرشم میگن دخترا الن دخترا بلن...دریغ از اینکه دختر هم حقی داره

آره دقیقاً همینطوره!
به نظرم دخترا نباید ساکت بشینن!
چرا با کسی که نمیخوای ازدواج کنی؟ وقتی کسی که میخوای رو به دست نمیاری خب تا آخر عمر ازدواج نکن یا لااقل با اونی هم که نمیخوای ازدواج نکن مگه چی میشه؟
چرا همش دخترا باید سر خم کنن و کوتاه بیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Artmis.a

New member
حق انتخاب داریم اما یکمی محدوده. بیشتر برمیگرده به شرایط خانوادگی که چقد به دخترشون حق بدن . :riz277:

عزیزم همش خانواده نیست که!
دخترا تو ایران هیچ حقی ندارن حتی به اندازه ی یه حیوان خانگی تو کشورای دیگه!

..RANA..

New member
عزیزم همش خانواده نیست که!
دخترا تو ایران هیچ حقی ندارن حتی به اندازه ی یه حیوان خانگی تو کشورای دیگه!
آره اینو که باهات موافقم . حالا نمیشد به جای حیوون از یه واژه دیگه استفاده میکردی جیگر ؟:ph34r-smiley:

shiva3322

New member
آره دقیقاً همینطوره!
به نظرم دخترا نباید ساکت بشینن!
چرا با کسی که نمیخوای ازدواج کنی؟ وقتی کسی که میخوای رو به دست نمیاری خب تا آخر عمر ازدواج نکن یا لااقل با اونی هم که نمیخوای ازدواج نکن مگه چی میشه؟
چرا همش دخترا باید سر خم کنن و کوتاه بیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون دخترا حالا صرف از نظر از یه عده احساسی تر هستن ...وقتی به کسی که میخان نمیرسن دیگه دوس ندارن ازد کنن حداقل تا یه مدت که باهاش کنار بیان..اما همون موقعس که خانواده دوست فامیل زمین و زمان گیر میدن ازد کن وگرنه میمونیا...بابا یکی نیس بگه آخه مگه آدم میتونه بی احساس داخل یه رابطه ی احساسی بشه...چرا دخترا نمیتونن تا هر وقت که میخان مجرد بمونن....تا هر وقت...بدون نگرانی از اینکه دیگه شانس ازد رو از دس میدم...واقعا بدبختیه

..RANA..

New member
حالا این که کار رو میدن با آقایون رو من باهاش مشکل ندارم . آخه اونا میخوان یه زندگی رو بچرخونن دیگه .... یکم منطقی باشیم:riz277:

- - - Updated - - -

خب حقیقته دیگه چی بگم خب؟
عب نداره خوب گفتی :a2d3:

shiva3322

New member
حالا این که کار رو میدن با آقایون رو من باهاش مشکل ندارم . آخه اونا میخوان یه زندگی رو بچرخونن دیگه .... یکم منطقی باشیم:riz277:

- - - Updated - - -

عزیزم تو نگران اون مسائل نباش ...موقع ازد که برسه همه ی خوبیاتو میذارن زیر پاشون و میگن مامانم گفت زن کارمند بگیر بتنهایی نمیتونی زندگیو بچرخونی...توام میمونی در حالیکه میسوزی

عزیزم تو نگران اون مسائل نباش ...موقع ازد که برسه همه ی خوبیاتو میذارن زیر پاشون و میگن مامانم گفت زن کارمند بگیر بتنهایی نمیتونی زندگیو بچرخونی...توام میمونی در حالیکه میسوزی

Artmis.a

New member
چون دخترا حالا صرف از نظر از یه عده احساسی تر هستن ...وقتی به کسی که میخان نمیرسن دیگه دوس ندارن ازد کنن حداقل تا یه مدت که باهاش کنار بیان..اما همون موقعس که خانواده دوست فامیل زمین و زمان گیر میدن ازد کن وگرنه میمونیا...بابا یکی نیس بگه آخه مگه آدم میتونه بی احساس داخل یه رابطه ی احساسی بشه...چرا دخترا نمیتونن تا هر وقت که میخان مجرد بمونن....تا هر وقت...بدون نگرانی از اینکه دیگه شانس ازد رو از دس میدم...واقعا بدبختیه

مگه یه دختر ازدواج نکنه چی میشه؟
متاسفانه الان من درگیر همین موضوعم از دوست آشنا فامیل هرکدوم میخوان یه بی سر و پایی بندازن به ما!
منم تصمیم گرفتم کلاً عوض بشم تا دیگه کسی برام خط و نشونی نکشه!
بشم یه آدم بد اخلاق و جلف تا دست از سرم بردارن! خسته شدم دیگه اه!:p7977cujr38iyymsu8:

Artmis.a

New member

- - - Updated - - -

پس تکلیف یه دختر مجرد واسه تامین زندگیش چی میشه؟ از گرسنگی بمیره تا یه آقا به هوس خودش برسه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shiva3322

shiva3322

New member
مگه یه دختر ازدواج نکنه چی میشه؟
متاسفانه الان من درگیر همین موضوعم از دوست آشنا فامیل هرکدوم میخوان یه بی سر و پایی بندازن به ما!
منم تصمیم گرفتم کلاً عوض بشم تا دیگه کسی برام خط و نشونی نکشه!
بشم یه آدم بد اخلاق و جلف تا دست از سرم بردارن! خسته شدم دیگه اه!:p7977cujr38iyymsu8:

حدیث جان دس رو دلم گذاشتیا...الان این وسط از شدت حرص خوردن نمیرم شانس آوردم.:smiliess (2)::smiliess (2):

درکت میکنم عزیزم...اما بخاطر دیگران خودتو رو کنار نذار..صبور باش...خدا به یاد همه ی بنده هاش هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a

Artmis.a

New member
حدیث جان دس رو دلم گذاشتیا...الان این وسط از شدت حرص خوردن نمیرم شانس آوردم.:smiliess (2)::smiliess (2):

درکت میکنم عزیزم...اما بخاطر دیگران خودتو رو کنار نذار..صبور باش...خدا به یاد همه ی بنده هاش هست

نه فکر نمیکنم شرایط عوض شه.

- - - Updated - - -

:dadad4: باهات موافقم . خو چرا می زنی ؟

عزیززززززززززم نمیزنمت خانمی. حقیقته خو.:tsimuzpzwoap1t9y3o7

..RANA..

New member
این فرهنگ ایرانه و حالا حالاها عوض بشو نیس که ... بعضی جاهای کشور شدت و ضعف داره .:tsimuzpzwoap1t9y3o7

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا