زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
صفورا جان قبلآ اشاره کردن که بخاطر کمبود بودجه طرح نمیگیرن.و مدرکم برا خارج رفتن آزاد نمیشه.اما در ایران شما نیازی ندارید که مدرکو بخرید و به نوعی مدرکتون امادس

نفهمیدم چی شد یزدان جان...!!!
یه بار دیگه کلش رو توضیح میدی؟ چرا مدرک برای خارج رفتن آزاد نمیشه؟؟؟!!!

ainazhz

New member
صفورا جان قبلآ اشاره کردن که بخاطر کمبود بودجه طرح نمیگیرن.و مدرکم برا خارج رفتن آزاد نمیشه.اما در ایران شما نیازی ندارید که مدرکو بخرید و به نوعی مدرکتون امادس

سلام جناب یزدان . خوبید؟
یعنی اینکه بعد از اتمام درس نمیتونیم با از ایران بریم و خارج از کشور با مدرکمون کار کنیم با ادامه تحصیل بدیم؟ واسه علوم هم همینطور هست؟

ghasedak69

New member
آیلین و پرند عزیز ممنون از لطف تون
خداروشکر خوبم....اگر حساسیت فصلی بیش از حد اذیت نکنه

adambarfi

New member
سلام بچه ها من تازه عضو شدم

ازتون راهنمایی می خوام

میشه بگید ازمون وزارت بهداشت کی هست؟؟؟

fada19990

New member
سلام بچه ها من تازه عضو شدم

ازتون راهنمایی می خوام

میشه بگید ازمون وزارت بهداشت کی هست؟؟؟
خوش اومدي كلم، ازمون بهداشت تير ماهه ،البته اكه صبر كنيد دوستاي خوبم ميان وبهتر براتون توضيح ميدن

آخرین ویرایش:

adambarfi

New member
فدا جون منابع رو از دوستی پرسیدم گفتن توی سایت سنجش پزشکی می تونم پیدا کنم اما چیزی پیدا نکردم شما منابعو می دونی؟

fada19990

New member
[Q.UOTE=adambarfi;338502]فدا جون منابع رو از دوستی پرسیدم گفتن توی سایت سنجش پزشکی می تونم پیدا کنم اما چیزی پیدا نکردم شما منابعو می دونی؟[/QUOTE]

كلم ايميلت رو بده برات ميل كنم

adambarfi

New member
از کی داری می خونی ؟؟؟ البته ببخشید هی سوال می کنما می خوام بدونم چقد عقبم

منم قصدم اینه هر دو رو شرکت کنم اما هدفم وزارت بهداشته

fada19990

New member
از کی داری می خونی ؟؟؟ البته ببخشید هی سوال می کنما می خوام بدونم چقد عقبم

منم قصدم اینه هر دو رو شرکت کنم اما هدفم وزارت بهداشته

كلم شما عقب نيستي مطمئن باش ،خيلي از افرادي كه امسال يا سالهاي بيش بهداشت قبول شدن فقط 3 ماه اخر رو خوندن.البته اين به اين معني نيست كه بي خيال بشيد.من تقريبا از اول تابستان ولي به صورت جدي از بعد از ماه رمضان شروع كردم.

adambarfi

New member
شما درس امارو روش تحقیقو چطوری می خونی ؟؟؟ به نظرت برم بهتره ؟؟؟ چه اموزشگاهی رو پیشنهاد می دی ؟؟؟

همین اموزشگاهی که اینجا معرفی کرده رو خبر داری ؟؟؟ ازمون ازمایشی هم شرکت می کنی ؟؟؟

من بیشتر استرسم از عقب بودن برای ازمون وزارت علومه ... دلم می خواد اونجا هم دست پر شرکت کنم

adambarfi

New member
توی یه تاپیکی گفتی برای زبان برم تاپیک بدو بدو لزگی اومده اما من پیداش نمی کنم ... میشه لینکشو بهم بدی ؟؟

rawy

New member
شما درس امارو روش تحقیقو چطوری می خونی ؟؟؟ به نظرت برم بهتره ؟؟؟ چه اموزشگاهی رو پیشنهاد می دی ؟؟؟

همین اموزشگاهی که اینجا معرفی کرده رو خبر داری ؟؟؟ ازمون ازمایشی هم شرکت می کنی ؟؟؟

من بیشتر استرسم از عقب بودن برای ازمون وزارت علومه ... دلم می خواد اونجا هم دست پر شرکت کنم

سلام دوست گرامی
به جمع ما خوش اومدین
لطفا برای مطرح کردن سوالتون تاپیک های موجود رو ببینید و تو تاپیک مرتبط با خودش مطرح کنید که هم سریعتر پاسخ بگیرید هم اینکه دوستانی که بعدا با سوالات مشابه مراجعه می کنند بتونن جواب رو تو بحث مرتبط با خودش بگیرند.
در مورد سوالتون تاپیک شیوه صحیح مطالعه برای آزمون ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت هست که می تونید اطلاعات مفیدی ازش بگیرید و سوالاتتون رو هم همونجا مطرح کنید.
تاپیک زنگ تفریح به زودی بسته می شه
موفق باشید

fada19990

New member

بزار ببينم از كجا بايد شروع كنم:smiliess (11):.هنوز ا ز م و ن شر كت نكردم،ولي اكه بخوام شركت كنم ازمون هاي س ن ا رو شركت ميكنم.براب زبان البته اكه سطح زبان خوبه كتاب لزكي اكه نه از تافل و504 شروع كن،براي امار همون منبع + يه كتاب تست خوب كافيه.شما جون هر دو ازمون برات مهمه بهتره روي درساي مشترك بيشت وقت بزاري،جندتا از بجه هاي اينجا هم بهداشت قبول شدن هم علوم.

rawy

New member
توی یه تاپیکی گفتی برای زبان برم تاپیک بدو بدو لزگی اومده اما من پیداش نمی کنم ... میشه لینکشو بهم بدی ؟؟

بدو بدو لزگی اومده

این تاپیک رو هم ببینید مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

بالا یه کادر هست که سمت چپش تصویر ذره بین هست تو اون کادر می تونید سرچ کنید

و اینکه روی قسمت بالای کادری که تبلیغ "ثبت نام شروع شد" رو اگر ملاحظه کنید لینکی هست به اسم "روانشناسی بالینی" که داخل اون می تونید تمام انجمن های مرتبط با روانشناسی رو ببینید و وارد هر کدوم که بشید می تونید تاپیک ها رو ببینید و سوالتون رو تو قسمت مرتبط با خودش بپرسید یا از اطلاعاتی که از قبل پست شده استفاده کنید. :rose:

rawy

New member
دوستای عزیز, مدتیه که از شروع نظر سنجی برای بستن یا نبستن این تاپیک تا بعد از کنکور سال 93 می گذره به دلیل اینکه رای اکثریت هست و می باید اجرا بشه من مجبورم که به نظرتون احترام بذارم تاپیک رو بستم.
از همتون عذر می خوام که طول کشید, چون شما خواستید وظیفم بود که انجامش بدم
دوستایی که برای سال بعد تصمیم به مطالعه دارند که سه تاپیک مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93 و شیوه صحیح مطالعه برای آزمون ارشد روانشناسی بالینی وزارت بهداشت و نکات مهم روانشناسی بالینی رو در صورت تمایل برای مراجعه دارند
و دوستایی که پذیرفته شدند و ممکنه بخوان بحث و مشورتی تو انجمن داشته باشن به تاپیک پذیرفته شدگان ارشد روانشناسی بالینی 92 مراجعه کنند
من تمایل نداشتم به این شکل جدا بشیم اما به هر حال تصمیم با جمع هست
برای همتون آرزوی موفقیت دارم :riz304:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا