پاتوق قبولیای ارشد آموزش پرستاری ارشد 93

vida68

New member
منابع پیشنهادی نازگل:
کودکان:ونگ
بهداشت:ایلدرآبادی+در صورت وجود وقت برای مطالعه تکمیلی کتاب لانگستر جلد 1و2و3
زبان:لعات 504+لزگی
داخلی:برو نر سودارث
روان:nvp+درسنامه drs
مادرو نوزاد:میترا ذوالفقاری

اگه این کتابارو چند دور خوب خوب بخونیم بهتره از اینه که چندتا کتاب بخونیم یه دور

من چند تا نظر دارم: تو کودکان مارلو هم خوبه. کتاب حامد مرتضوی و سیاوش بهمنیار ان وی پی هم خوبه
امسال سوالا از بلک بود. هرچند من خودم کتابای برونر زو دارم ولی نظرتون رو در مورد بلک هم بگین.
روان اگه کتاب آقایون کوشان و واقعی اساتید خوبم رو نخونید ضرر میکنید. تبلیغات نیست!!
مادر و نوزاد لیفر و فرنوش خجسته مطالب سنگین تری رو اوردند. البته راحت تر.
منتظر نظراتتون هستم

nazgol

New member
فقط تاریخ فارغ التحصیلیتو ببین کی میزنن..هرچه دیرتر بهتر

vida68

New member
ویدا جان سلام. طبق قانون الان پس شما هم میتونی سال بعد شرکت کنی
منم لانگسترو ندیده بودم اما دوستم جلد یکش رو برام آورد متنشو دیدم خوب و روون بود خیلی کامل تر از ایلدرآبادی بود بنظرم.اما دوتارو با هم بخونیم بهتره.در کل 3جلده. توی کمدمه توی بیمارستان الان همراهم نیست اما چشم عکس میگیرم میذارم توی تاپیک

اگه زحمتت نمیشه اسم انتشاراتشم برام دربیار تا خرید اینترنتی کنم

nazgol

New member
من چند تا نظر دارم: تو کودکان مارلو هم خوبه. کتاب حامد مرتضوی و سیاوش بهمنیار ان وی پی هم خوبه
امسال سوالا از بلک بود. هرچند من خودم کتابای برونر زو دارم ولی نظرتون رو در مورد بلک هم بگین.
روان اگه کتاب آقایون کوشان و واقعی اساتید خوبم رو نخونید ضرر میکنید. تبلیغات نیست!!
مادر و نوزاد لیفر و فرنوش خجسته مطالب سنگین تری رو اوردند. البته راحت تر.
منتظر نظراتتون هستم

پارسال و سال قبلش سوالا دقیقا از ونگ طراحی شده بود طبق رفرنس خود وزارت بهداشت
اما امسال چندتا سوالا توی ونگ نبود. معلوم نیست سال بعد چه اتفاقی بیافته. من ونگ رو خوندم 53%زدم.بنظرم طبق رفرنسای پیشنهادی خود وزارت بهداشت پیش بریم بهتره
مادرو نوزادانم من امسال میترا رو خوندم 83%زدم. بنظرم فرقی نمیکنه..همون کتابی که قبلا خوندین رو همون فوکوز کنین.من چون خود ذوالفقاری کتابشو برامون تدریس کرده بود برام خوندنش راحت تر بود.

vida68

New member
پارسال و سال قبلش سوالا دقیقا از ونگ طراحی شده بود طبق رفرنس خود وزارت بهداشت
اما امسال چندتا سوالا توی ونگ نبود. معلوم نیست سال بعد چه اتفاقی بیافته. من ونگ رو خوندم 53%زدم.بنظرم طبق رفرنسای پیشنهادی خود وزارت بهداشت پیش بریم بهتره
مادرو نوزادانم من امسال میترا رو خوندم 83%زدم. بنظرم فرقی نمیکنه..همون کتابی که قبلا خوندین رو همون فوکوز کنین.من چون خود ذوالفقاری کتابشو برامون تدریس کرده بود برام خوندنش راحت تر بود.

ونگ حجمش بالاست و مطالب اضافه توش زیاد داره واسه همین نخوندمش. یکبار تو امتحان ترم خوندمش خوشم نیومد. من کودکان رو 50 زدم. ولی امسال فرق میکنه باید بالاتر بزنم. بیشتر در مورد کودکان فکر میکنم. تصمیم نهایی مو میگم.
من از مادرو نوزاد خوشم نمیاد چون خاطره بدی دارم از کاراموزیش واسه همین برعکس بقیه که چند کتاب خوندم مادرونوزاد رو لیفرو نصفه خوندم ولی 60 زدم. امسال سعی میکنم بهتر بخونم.
نظرتونو در مورد بلک نگفتین؟

Maryam Banoo

New member
خوش به حالتون حداقل شما قبلا کتاب ها رو خوندین ولی من چی بگم که هیچ کدوم از این کتاب ها رو ندارم همش به ما میگفتن. لطفا شما که اطلاعات بیشتری دارین به من لیست کتابهای مورد نیاز رو بگید تا سریع تر بخرم ... ممنون :rose:

eli m

New member
سلام
مرسی نازگل بخاطر تاپیک..
من چه کنم که 30 بهمن فارغ التحصیل شدم..
نمیدونم میتونم شرکت کنم یا نه..
امروز صبح شیفت بودم..
نمیدونم چه مرگم شده...
دلهره داشتم تاکیکادی؛rate275..
آمپول ایندرال زدم شد165
هنوز نرمال نیستم..
برام دعا کنییییییییییییییید...

nazgol

New member
ویدا جون من لیفرو اصلا نخوندم نمیدونم چطوریه..از بچه هایی که خوندن راهنمایی بگیریم بهتره..من ونگ رو قبول دارم حجمش بالاست ولی دو سال پیش که قبول نشدم همش تقصیر کودکان بود که 8%زدم. کتاب کودکان میرلاشاری و رسولی هم خوبه اما به کاملی ونگ نیست فکر کن من امسال هم ونگ هم میرلاشاری رو خوندم و درسنامه nvp و drs هم کودکانشو کامل خوندم
تازه همه رو هم خلاصه نوشتم ریز ریز

nazgol

New member
سلام
مرسی نازگل بخاطر تاپیک..
من چه کنم که 30 بهمن فارغ التحصیل شدم..
نمیدونم میتونم شرکت کنم یا نه..
امروز صبح شیفت بودم..
نمیدونم چه مرگم شده...
دلهره داشتم تاکیکادی؛rate275..
آمپول ایندرال زدم شد165
هنوز نرمال نیستم..
برام دعا کنییییییییییییییید...

الی عزیزم سلام
رفته بودم شابدالعظیم با دوستم جات خالی خواهر دعات کردم..برا همه دعا کردم.
طبق قانون فعلی شما سال بعد نمیتونی شرکت کنی اما خدارو چه دیدی تا دفترچه نیاد حقیقتا نمیشه گفت ..اصلا نمیشه گفت..شاید قانون طرحو کلا بردارن ..خدایی اگه پرستارا متحد میشدن میرفتن اعتراض میکردن شاید فرجی میشد..قبول کنیم از ماست که بر ماست
من جای تو بودم درس خوندنو کات نمیکردم در کنار کار درستم بخون که از درس فاصله نگیری و برا سال بعد آماده تر قدم برداری..اگه هدفت واقعا ارشد هست پس این کارو بکن..عین برق تایم میگذره خصوصا وقتی آدم سرکار میره

eli m

New member
الی عزیزم سلام
رفته بودم شابدالعظیم با دوستم جات خالی خواهر دعات کردم..برا همه دعا کردم.
طبق قانون فعلی شما سال بعد نمیتونی شرکت کنی اما خدارو چه دیدی تا دفترچه نیاد حقیقتا نمیشه گفت ..اصلا نمیشه گفت..شاید قانون طرحو کلا بردارن ..خدایی اگه پرستارا متحد میشدن میرفتن اعتراض میکردن شاید فرجی میشد..قبول کنیم از ماست که بر ماست
من جای تو بودم درس خوندنو کات نمیکردم در کنار کار درستم بخون که از درس فاصله نگیری و برا سال بعد آماده تر قدم برداری..اگه هدفت واقعا ارشد هست پس این کارو بکن..عین برق تایم میگذره خصوصا وقتی آدم سرکار میره
سلام زیارت قبوول..
آره عزیزم منم نظرم همینه که بخونم،زبان که 504 دارم میخونم
تخصصی هم،
اول میخام کودک شروع کنم چون هیچی ازش بلد نیستم
کتاب ونگ هم ندارم ازدوستم میگیرم....
تاکی کاردم اصلا آروووم نیستم
برام بدعا گلم....:riz304:

nazgol

New member
سلام زیارت قبوول..
آره عزیزم منم نظرم همینه که بخونم،زبان که 504 دارم میخونم
تخصصی هم،
اول میخام کودک شروع کنم چون هیچی ازش بلد نیستم
کتاب ونگ هم ندارم ازدوستم میگیرم....
تاکی کاردم اصلا آروووم نیستم
برام بدعا گلم....:riz304:

آفرین دوستم..از هر کتابی که دوسش داری بیشتر شروع کن کم کم رو قلطک میافتی و بقیه رو هم میخونی..دلیلی واسه استرس وجود نداره هرکی برای آرامش خودش یه روشی داره یکی آواز میخونه یکی ساز میزنه یکی نماز و دعا یکی زیارت ....قرص و دارو رو بریز دور برو تفریح یا هر کدوم از کارایی که گفتم ببین خودت با چه روشی آروم میشی..افراد زیادی هستن شرایط تو رو دارن شاید بعدا به تاپیک سر بزنن...بهم خبر بده حتما که تا کجا ونگ رو پیش بردی و لغات 504رو هم تا کدوم درس رفتی جلو..دفترچه بردار خلاصه بنویس تو فرصت کافی داری

nazgol

New member
سلام عزیزم/یعنی چی هرچه دیرتر بهتر.من تاریخ فارغ التحصیلیم 15 تیره...مشکلی ایجاد نشه واسم؟؟نکران شدم!!!!!!!!!!

سحر عزیز سلام
طبق قانون ارشد 92 شما تا زمان آزمون کمتر از یک سال میشه..آزمون 2تیر هست شما تا 15تیر حساب کنی هنوز فرجه داری.میتونی شرکت کنی.اگه قانونش مثل پارسال باشه و تغییر نکنه

eli m

New member
آفرین دوستم..از هر کتابی که دوسش داری بیشتر شروع کن کم کم رو قلطک میافتی و بقیه رو هم میخونی..دلیلی واسه استرس وجود نداره هرکی برای آرامش خودش یه روشی داره یکی آواز میخونه یکی ساز میزنه یکی نماز و دعا یکی زیارت ....قرص و دارو رو بریز دور برو تفریح یا هر کدوم از کارایی که گفتم ببین خودت با چه روشی آروم میشی..افراد زیادی هستن شرایط تو رو دارن شاید بعدا به تاپیک سر بزنن...بهم خبر بده حتما که تا کجا ونگ رو پیش بردی و لغات 504رو هم تا کدوم درس رفتی جلو..دفترچه بردار خلاصه بنویس تو فرصت کافی داری

504 درس11هستم..
ونگ باید کتابش از دوستم بگیرم..
تووووکل بخداا..
قبلا بهت گفتم دلت زلال مثل آبه پاک و بی ریا
برام دعا کن...
فدات.....:riz304:

nazgol

New member
خوش به حالتون حداقل شما قبلا کتاب ها رو خوندین ولی من چی بگم که هیچ کدوم از این کتاب ها رو ندارم همش به ما میگفتن. لطفا شما که اطلاعات بیشتری دارین به من لیست کتابهای مورد نیاز رو بگید تا سریع تر بخرم ... ممنون :rose:

مریم بانو عزیز دل اصلا دیگه نبینم این حرفو بزنیا؟؟اینقد ماشاله منابع زیاد و مباحث فراره که مطمین باش اکثر ماها که میخوایم بخونیمش مجدد شاید انگار هیچی قبلا نخوندیم. در ضمن من از دوستام کسایی رو میشناسم مثل شما از مهر پارسال از صفر استارت زدن و امسال دانشگاه خوبی قبول شدن.پس به این مسایل توجه نکن و لیست منابع پیشنهادی منو نگاه کن برو سریع همه رو تهیه کن.در کنار اونا درسنامه اسدی نوقابی هم اضافه کنی خوبه

nazgol

New member
504 درس11هستم..
ونگ باید کتابش از دوستم بگیرم..
تووووکل بخداا..
قبلا بهت گفتم دلت زلال مثل آبه پاک و بی ریا
برام دعا کن...
فدات.....:riz304:

خیلی خوبه درس 11رو رد کنی بقیه درسا تند تند تموم میشن..هر روز خواستی لغات جدید یاد بگیری یه5 دقیقه بذار مرور کن لغات قبلی رو ..مرور خیلی مهمه حتی دو دقیقه یه نگاه بندازی همونم کافیه
اگه در کنار لغات روزی یه متن لزگی رو هم کار کنی خوبه. از مهارت اول شروع کن به خودتم فشار نیار برا شروع از یه متن استارت بزن

eli m

New member
خیلی خوبه درس 11رو رد کنی بقیه درسا تند تند تموم میشن..هر روز خواستی لغات جدید یاد بگیری یه5 دقیقه بذار مرور کن لغات قبلی رو ..مرور خیلی مهمه حتی دو دقیقه یه نگاه بندازی همونم کافیه
اگه در کنار لغات روزی یه متن لزگی رو هم کار کنی خوبه. از مهارت اول شروع کن به خودتم فشار نیار برا شروع از یه متن استارت بزن

لزگی رو تا مهرت3بلدم..
اما لغات توی تستاش کامل بلد نیستم
504 هم فلش کارتش تو گوشیم دارم
هر روز دوره میکنم..
نمییییییییییییدونم چی میشه...؟؟:idea_majidonline:

nazgol

New member
لزگی رو تا مهرت3بلدم..
اما لغات توی تستاش کامل بلد نیستم
504 هم فلش کارتش تو گوشیم دارم
هر روز دوره میکنم..
نمییییییییییییدونم چی میشه...؟؟:idea_majidonline:

اصلا کاری به لغات لزگی در ابتدای کار نداشته باش..من لغت از 504 میخوندم و لزگی در کنارش اونم فقط مهارتها و متنها..بعد تموم کردن لغات 504 بیا سر قسمت لغات لزگی..الان بری میبینی هیچیشو بلد نیستی اعصابتم خورد میشه..اما 504رو که بخونی برات راحت تر از الان میشه چون دایره لغاتتو بالا بردی..وقتی هم که خواستی نمونه سوالای لغت کنکورای 10سال اخیرو در انتهای لزگی بخونی لغاتی رو که توی تستای لغت آوردن توی دفترچه حتما یادداشت کن احتمال تکرار اون لغتها هست

بالا