نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

disjermino

New member
این سهمیه پارسالم بوده یعنی همیشه بوده و مخصوص جانبازای بالای 50% و شهیداست.استعداد های درخشان مازاد هست.سهمیه کارمندان هم حذف شده [/
QUOTE]

عزیزم فکر نمیکنی 32 نفر رو اختصاص بدیم به سهمیه ی جانبازان و شهدا یه مقداری زیاد نیست......:(50): میشه بپرسم شما این رقم از کجا اوردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

senoritamaria

New member
این سهمیه پارسالم بوده یعنی همیشه بوده و مخصوص جانبازای بالای 50% و شهیداست.استعداد های درخشان مازاد هست.سهمیه کارمندان هم حذف شده
عزیزم فکر نمیکنی 32 نفر رو اختصاص بدیم به سهمیه ی جانبازان و شهدا یه مقداری زیاد نیست......:(50): میشه بپرسم شما این رقم از کجا اوردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
20 درصد 167 میشه 33 که معلقه به همین سهمیه.

vb2

New member
[تمام این چیزا که ویدا خانم میگن جز توهمات ذهنیشونه چون دایی من استاد دانشگاه دندانپزشکی شیراز و خانمش هم تو وزارت هست و تمام آمارهای ایشون احتمالا از ذهن داغون و خیال پردازشون من جاتون بودم راجع به تصمیمات وزارت صحبت نمی کردم تا همونجا که داشتی پیپ می کشیدی خوب بود:tsimuzpzwoap1t9y3o7
سحا جان من این بی ادبی شمارو به دل نمیگیرم این طرز درست صحبت کردن نیست و از آدم تحصیل کرده ای مثل شما بعیده واقعا شما یه تازه وارد هستی تو این سایت پس بهتره قوانین سایت رو بخونید احترام گذاشتن تو صحبت چیز بدی نیست من راهنمایی کردم شما موقعی گه ثبت نام کردید و سهمیه رو 80% زدید با خودتون نگفتید پس اون 20% باقی مونده چی میشه؟؟؟و اگه یکم فکر کنید 20% 167 نفر میشه 32 نفر .
][/co

آخرین ویرایش:

vb2

New member
شما خوب دفترچه رو نخوندید حتی؟همینطوری ثبت نام کردید سحا جان؟؟/

vb2

New member
متاسف شدم از حضور اینطور افرادی تو تاپیک مامایی ها که احترام رو نگه نمیدارن .میتونستی سحا جان اگه نظر من اشتباه هست بهم بگی نه که این الفاظ رو به کار ببری حتما از یه چیزی ناراحت هستی ایناپای خودت چون اینجا یه جای عمومی هست میتونستی بی ادبیتو با پیام خصوصی بگی ناراحت شدم نه از حرف شما از اینکه قبلش با خودت فکر نکردی چیو چطوری بگی .ذهن داغون؟؟؟؟

disjermino

New member
ویدا جون به نظرم شما اشتباه برداشت کردین........این بحث سهمیه جانبازان و شهدا به این صورت است که هر فردی با این شرایط مطمئنا سهمیه ی بیشتری رو نسبت به افرادی با سهمیه ی آزاد به خودش اختصاص میده....آخه خداییش با عقل سلیم جور در نمیاد که بیان تعداد اونم یه تعداد زیاد (از هر 5 نفر 1نفر) رو مشخص کنند ........مثلا مممکنه فردی با رتبه ی 500 در صورتی که از این سهمیه استفاده کنه نسبت به فردی با سهمیه ی آزاد رتبه ی اون 40 یا 50 تا کمتر بشه ولی این اصلا منطقی نیست که بگیم چون قراره 32 نفر بگیرن بیان و فردی با رتبه ی 500 را قبول کنن..........:a2d3: شاید ناراحتی بچه ها رو باید روی این شرایط استرسی که بهشون وارده نسبت داد و قطعی صحبت کردن شما هم توی این مسئله ی به این مهمی که شاید به دلیل خیال آسوده خودتون هست باعث واکنشهای تندی بهتون بشه هر چند که من با بی احترامی تحت هر شرایطی مخالفم و از دوستان میخوام که عصبانیت خودشون رو بیشتر کنترل کنند و از شما هم میخوام در رابطه با این موضوعات مهم با احتیاط بیشتری و دلایل محکمتری صحبت کنید ....ممنون:riz513::riz304:

vb2

New member
عزیزم من بی دلیل صحبت نکردم پس شما فکر نکردید که این 20%ماجراش چیه؟؟؟من زنگ زدم قسمت کارشناسی لرشد و پرسیدم همه ی اینارو.من میگم حتی اگه اطلاعات من اشتباه لحن بهتری واسه گفتن نیست ؟؟باید با بی ادبی گفته شه؟؟؟من این همه هر وقت میام انجمن به همه حرفای امید وار کننده میزنم و هیچ وقت قصد نا امید کردن کسی رو ندارم و نداشتم و خدا میدونه در صدی خیال منم راحت نیست من اگه واسه کسی استرس ایجاد شده با حرفم عذر میخوام ولی بی ادبی سحا رو نمیتونم هضم کنم چون بچه ها منو میشناسن من همچین قصدی نداشتم.حتی تا 2 سال قبل سهمیه 50 50 بوده که کارمندا و متاهل هام سهمیه داشتن که با حذف اونا شده 20%.من نمیتونم بپذیرم که چون یکی استرس داره اینطوری برخورد کنه .میتونست بگه و من بپذیرم که دارم اشتباه میگم

vb2

New member
و دوست عزیزم اینطورم نیست که کسی با رتبه ی 500 با سهمیه قبول شه باید 80% نمره نفر آخرو آورده باشن .من تمام اینارو پرسیدم که گفتم واگه کسی از سهمیه نمره نیاورده بود این سهمیه به آزاد تعلق میگیره

آخرین ویرایش:

mamai86

New member
من با ویدا موافقم
یکی از اساتیدم همینو که ویدا گفته رو بهم توضیح داد.سهمیه همین جوری نیست که
باید یه حدی(80%) از نمره نفر آخر رو آورده باشه

mamai86

New member
متاسف شدم از حضور اینطور افرادی تو تاپیک مامایی ها که احترام رو نگه نمیدارن .میتونستی سحا جان اگه نظر من اشتباه هست بهم بگی نه که این الفاظ رو به کار ببری حتما از یه چیزی ناراحت هستی ایناپای خودت چون اینجا یه جای عمومی هست میتونستی بی ادبیتو با پیام خصوصی بگی ناراحت شدم نه از حرف شما از اینکه قبلش با خودت فکر نکردی چیو چطوری بگی .ذهن داغون؟؟؟؟

دلیل حذفِ پاسخ توهین آمیز کاربر سحا همین بود
اینجا یه انجمن علمیه. تبادل نظر می کنیم. گاهی در باره برخی موضوعات اشتباه فکر میکنیم و با بیانش به اشتباهمون پی می بریم.
حداقل تو این تاپیک، توجیهی برای توهین وجود نداره.

somayeh mo

New member
بچه ها هیچکدوم خودتون رو ناراحت نکنید.ارزش نداره به خاطر این چیزا اعصابتون رو به هم بریزید:thumbsupsmileyanim:هرچی که خدا بخواد همون می شه:thumbsupsmileyanim:

gandom67

Member
[سلام بچه ها ،در مورد سهمیه شهدا یا جانبازان اطلاعاتی ندارم که اظهار نظر کنم،اما در مورد سهمیه استعداد درخشان با آزمونم هم باید 80% نمره آخرین نفرو آورده باشه ، اونم که میدونید ،در هر صورت کل این سهمیه مازاد ظرفتیت اصلیه
در هر صورت بنظرم درست نیست که یه برخورد تند اینجوری داشته باشیم تو یه محیط عمومی،ویدا جان شما هم بدل نگیر :sarma:

vb2

New member
عزیزم گندم حرف واسم سنگین بود یکم من بی منظور گفتم من همیشه دعام واسه همه است به هیچ عنوان قصد استرس و این چیزارو نداشتم .مگه بیمارم ؟؟ولی برخوردش واقعا دور از ادب بود

gandom67

Member
عزیزم حق میدم بهت ،برای منم که خوندم عجیب بود این حرف ،بهتر اینه که نظرامون رو بگیم درباره هر موضوعی،:smiliess (7): اینجا نمیایم که شخصیت همدیگه رو نقد کنیم

vb2

New member
بله این تاپیک و این انجمن کلا همین قصدرو دارن ما میخوایم به هم کمک کنیم نه اینکه ..........

gandom67

Member
برای ارشد هرکسی که سعی و تلاش کرد نتیجه خوبی میگیره،خدا زحمتای هیچکیو بی نتیجه نمیذاره
:applause:

sana

New member
:sad:بچه ها بنظرتون چقدر میشه به تخمین رتبه اطمینان کرد این افزایش ساعتی شرکت کننده ها قابل قبوله؟؟؟؟؟؟یعی رتبه الانمون تو تخمین رتبه رو چند برابر کنیم میشه رتبه اصلیمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:21:

disjermino

New member
عزیزم من با این 20 درصد سهمیه اصلا مشکل ندارم من فقط نمی تونم این 32 نفر رو هضم کنم.:21:.......... آخه این سهمیه فقط تضمین کننده ی کاهش بیشتر رتبه ی فرد هست نه اطمینان دهنده ی این مو ضوع که حتما جزو رده ی قبولیه که شامل اون 32 نفر بشه ............ :wacsmiley:

آخرین ویرایش:

sana

New member
بابا این سهمیه خیلیم مهم نیستااااااااا مگه چند نفر هستن که سهمیه شهید و جانباز داشته باشن بعد ماما هم باشن تو کنکور ارشدم شرکت کرده باشن خیلی جدی نیست شاید کمتر از10نفر
عزیزم من با این 20 درصد سهمیه اصلا مشکل ندارم من فقط نمی تونم این 32 نفر رو هضم کنم........... آخه این سهمیه فقط تضمین کننده ی کاهش بیشتر رتبه ی فرد هست نه اطمینان دهنده ی این مو ضوع که حتما جزو رده ی قبولیه که شامل اون 32 نفر بشه ............ :smiliess (2):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا