نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

disjermino

New member
بچه حدودا 32 نفر از 167 نفر میره واسه سهمیه :smilies:

عزیزم اگه منظورت سهمیه استعدادهای درخشان باشه که من شکی ندارم ظرفیت اونها مازاد ظرفیت اصلیه ..........دیگه فک نکنم ظرفیتی اونم در حد 32 تا بمونه ینی یه جورایی 1|5 ظرفیت..........:(50):

نيازي

New member
بزرگ ترين لطف خدا اينه كه دوستاي خوبي مثل شما پيدا كردم اميدوارم همگي موفق بشيم
عزیزم اگه منظورت سهمیه استعدادهای درخشان باشه که من شکی ندارم ظرفیت اونها مازاد ظرفیت اصلیه ..........دیگه فک نکنم ظرفیتی اونم در حد 32 تا بمونه ینی یه جورایی 1|5 ظرفیت..........:(50):

vb2

New member
این سهمیه پارسالم بوده یعنی همیشه بوده و مخصوص جانبازای بالای 50% و شهیداست.استعداد های درخشان مازاد هست.سهمیه کارمندان هم حذف شده

vb2

New member
عزیزم من کسی رو سراغ دارم که رتبه پارسالش 126 شده و اهواز قبول شده فقط وفقط همش بر میگرده به بالایی که اون چی بخاد
126؟؟؟؟/؟ اهواز .راستی بچه ها رتبه 28 پارسال مربی من بوده و اهواز میخونه پس ان رتبه 28 تو سایت کیه؟؟؟؟//

نيازي

New member
بچه ها اگه از درصداي رتبه 110تا 140 پارسال اطلاع داريد توي تاپيك بنويسيد شايد با ديدن اونا ي ذره استرسمون كم بشه:p7977cujr38iyymsu8:
126؟؟؟؟/؟ اهواز .راستی بچه ها رتبه 28 پارسال مربی من بوده و اهواز میخونه پس ان رتبه 28 تو سایت کیه؟؟؟؟//

sana

New member
آره عزیزم 126 راستی بچه ها اگه قراره بر اساس نمره اینجوری رتبه بندی بشه تکلیف درسای ضریب دار چیه پس چه فرقی داشت همه ضریب 1 میشدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!][/color]

آخرین ویرایش:

vb2

New member
بچه ها من فکر کردم پارسال همون 112 نفرو گرفتن؟/چند نفر گرفتن؟؟؟

sana

New member
درصد دقیق نمیدونم اما میگفت(126)همش بین 50تا60 بوده الانم با رتبه 1 هم کلاسه دنیا رو میبینی هرچی خدا بخاد همون میشههههههههههه:smiliess (12):
بچه ها اگه از درصداي رتبه 110تا 140 پارسال اطلاع داريد توي تاپيك بنويسيد شايد با ديدن اونا ي ذره استرسمون كم بشه:p7977cujr38iyymsu8:

senoritamaria

New member
آره عزیزم 126 راستی بچه ها اگه قراره بر اساس نمره اینجوری رتبه بندی بشه تکلیف درسای ضریب دار چیه پس چه فرقی داشت همه ضریب 1 میشدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!][/color]

احتمالا همین نمره با احتساب ضرایبه وگرنه من با زبانم کولاک میکنم پس!:4d564ad6:

vb2

New member
آهاااااااااااااا آره بچه ها این نمره دیگه کامل با حساب همه چیه من نمره پارسالمو با این فرمول حساب کردم همون شد

vb2

New member
درستها در 3 منهای غلطا میشه همین نمره .حساب منم با این تخمین یکی بود فقط واسه زبان در 6. ضرب میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا