همین الان داشتی به چی فکــــــــــر میکردی ...؟؟

nsj

New member
به این فکر میکردم که بعضی ها خیلی خیلی ادم رو اذیت میکنن که ادم به خودش میگه من باید درس بخونم خودم رو بکشم بالا و دیگه ازشون دور شم و برم این ها رو نبینم.

pariya

New member
ب این فک میکردم همفته ی بعد جوابا میادومن قبول نمیشم البته الان طرحمها... باید با جدیت بخونم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

bahramian0935

New member
به این فکر میکردم که این دخترا خیلی الاف اندهمیشه توسایت لنگر انداختند

..RANA..

New member
به جون خودم داشتم درباره ی این بهرامیان فکر می کردم که چی میگذره تو کلش ؟؟؟؟؟:33::33::33:

jojo1991

New member
منم داشتم به دشمنای به ظاهر دوستم فکر مکردم و اینکه خبر دادن ارشد قبولی
حالا تا با چشم خودم نبینم باور نمیکنم شاید چرت گفته باشن:65d6a5d6s::smilies-azardl (181

ketabsabz

Well-known member
داشتم به این فک میکردم که چرا من درست و حسابی درس نمیخونم

واقعا چرا :shocked:

leylii

New member
داشتم به یکی فک میکردم که چرا تازگیا اخلاقش این طوری شده

shiva3322

New member
به اینکه چرا خوابم میاد اما نمی تونم بخوابم و برنامه ی بعد ظهرم:65d6a5d6s::65d6a5d6s::33:

nuter.93

New member
به برادر كوجيكم ابوالفضل كه فرستادمش تو ارتش درس بخونه تا مثل ماها كه سالها درس خونديم بيكار نشه و حالا كه رفته دلتنكشم جون اولين باره 1ماه ازمون دوره _ و اينكه ميدونم سرماخورده و حالش خوب نيست و تو بادكان داره اذيت ميشه_تو بغل من بزرك شد حالا ديكه مردي شده برا خودش_ ولي دل ديكه

8921726022

New member
ب این ک 4 شنبه آیا جز رتبه های برتر تو کنکور ارشد هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

..RANA..

New member
ب این ک 4 شنبه آیا جز رتبه های برتر تو کنکور ارشد هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا تو دیگه خیلی اعتماد به نفس داری.... توی پستای قبلی هم که دادی گفته بودی تهران قبول میشی و .... بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:shocked:

8921726022

New member
بابا تو دیگه خیلی اعتماد به نفس داری.... توی پستای قبلی هم که دادی گفته بودی تهران قبول میشی و .... بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:shocked:
خوب عزیزم من از رتبه یک پارسال امتیازم بیشتره الانم تو تخمین رتبه 2 هستم

بالا