وايسا فردا شب جزغالت ميكنم.
هه امشبو ضدحال خوردی نه؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ عجب
چرا میشه تو هرچی عغشت میکشه بوگووووووووووووووووخب نمیشه ما سوال کنیم فردا جواب بدند؟!!
امشبو در رفتي
لیلی قلط خورده که ظرف مجنونو شکونده تو این هیروویری قطی نت من باید بیایم مینجیی گری کنیممن که سوالی ندارم..فقط میخواستم یکم سر به سرت بزارم....
لیلی و مجنون یه جا هست لیلی ظرف مجنونو میشکنه....مجنون میگه لیلی از سر علاقه این کارو کرد..شما هم مثل اونایینه![]()
سلا م شرمنده دیر به صندلی داغ رسیدم باور کنید من عاشقه ایلامومردم لک زبانم
سلا م شرمنده دیر به صندلی داغ رسیدم باور کنید من عاشقه ایلامومردم لک زبانم
خخخخخخخخخخ به خدا اصرار میکنم خودم باشم اخه انصافه یکی بره من دق میکنم :smiliess (12):1) بعد من!!! محترمترین کاربر سایت کیه؟!همه محترمن برامن ولی خب( ایمنو )
2) چرا سرعت نتت کمه یا قطع شدی؟از شانس بده شفیع خخخخخخخخخخخخخخخخ
3) به نظرت آدم خوششانسی هستی؟؟نه از همین قطیه نتم تو این هیروویری مشخص نیست عایا؟/؟
4) اگه خدا بگه یک نفررو از اطرافیانت انتخاب کن بفرستم بهشت،کی رو انتخاب میکنی؟!
سلام سلام سلام
سارا من اومدم ..
سارا جونم بگو که در هر کدوم از سه موقعیت زیر عکس العمل تو چیه ؟؟؟؟؟
* همین الان خبردار شدی عزیزی تو فلان بیمارستان بستری شده (البته دور از جون عزیزان شما)... زود خودتو میرسونی ! ولی نگهبان جلوی در، نمیذاره بری تو ، چون وقت ملاقات تموم شده!:
* ظهر پنج شنبه س با دوستت (که مُلابنویس کلاسه و نت برداری هاش تکه) رفتی کتابخونه ی یه دانشگاه (غیر از یونی خودت) درس بخونین (کلی هم بلوف اومدی برا دوستت که امکانات اینجا بهتره و...)، وسطش میرین بیرون و برمیگردین (مثلا WC) می بینی درا رو بستن و نوشته " تا روز شنبه کتابخونه تعطیله! "miliess (15): و کتابا و دفترا (همه ی زندگیه) جفتتون پهنه همونجا ... و صبح شنبه هم امتحان پایان ترم همون درسو دارین ...! هیشکی هم اونجا جوابگو نیست ! ..............نهایتش میگن برو شنبه بیا ...:s
* داری تو انجمن علوم پزشکی با خیال خوش می چرخی و در کمال شنگولی ، از داخل جیب کودک درونت تیری رو نشونه میری به کاربر آقای X
(از اون تیرهای شیطونی که فقط تو جیب سارا پیدا میشه ها: (3): ...) و بعد به اتفاق دوستان به همون X می خندین ...
یهو یه پخ دریافت می کنی و بر تو محرز میشه که کاربر مورد هدف استادتونه!!!:5:
(هر سه تا داستان کاملا واقعی بود...!!!) True
آخرین سوال::
دوست داری خانواده ای که آینده تشکیل میدی مردسالاری باشه،زن سالاری باشه یا دموکراسی؟! بنظرت برای بچه هات کدوم سیستمش مفیدتره؟!
تازه اومده بودمااااااااااااااااااااااااااا
الهیییدایی جون اومده بودما نگی دایی نیومد..........10 و سه دیقه اینجا بودم....تا الان.
برا اینکه اسپم نشه سوال بپرسم...........خخخخخخخخ
دایی رو چقدر دوست داری؟ نه نیازی نیست جواب بدی.....میدونم که خیلییییییییییییی:a2d3:
پ.ن: جهت اسپم نشدن بود این سوال....بلی
سارا كرد هستي؟
تاريخچه كرد رو بهم بگو
الان خیلی خوشحالین که من اومدم؟:4d564ad6:
تا ساعت چند بیداری امشب ؟