صندلی داغ 17 باحضور - sara77

نحوه پاسخ دهی sara77?

• مجموع رای دهندگان
    0
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

BBT

New member
سلام به همه دوستان محترم.سارا به من اطلاع داد اينترنتش قطع شده. لطفا سوالاتتونو بذاريد به محض اينکه وصل شد جواب ميده.عذر خواهيم کرد. ساراس ديگه خخخخ

خب یکی از کسایی که شماره داشتش معلوم شد خخخخخخ
منم نظرم اینه بریم فردا شب بیایم
سعیده بهش سلام برسون بگو فردا شب منتظرتیم

8921726022

New member
خوب سارا خانم اگ 5 سال دیگ همسر آیندت رشتش هماتو باشه بیاد خواستگاریت جوابت چیه یا اصلا رشته برات مهم نیس شاید دلو ب پسر بچه بغالی سرکوچتون دادی؟ 759319_bcw2swcn607zdun3.gif

varia

Well-known member
سلام، سارا خانوم، با عرض احترام: چند سوالمو میپرسم!

1)آدم معتقد و مقید( به مسائل دینی) هستید؟( اونچه که در جامعه مصطلحه یا با تعاریف متفاوت؟)

2) هدفت از اینکه دانشگاه رفتی چی بود؟!

3)چرا سارا 77 رو واسه نام کاربریت انتخاب کردی؟؟

4) در دنیای واقعیت چقدر شوخ طبع هستی؟؟

MAHSABANOO

New member
دوستایه عزیز سارا نمیتونه پاسخگو باشه لطفا سوال نکنید امروز کلا نت قاطی کرده

varia

Well-known member
1) نماز میخونی؟!(راستشو بگوها؟!)

2) اطرافیانت چقدر دوستت دارند؟! یعنی چقدر محبوبیت داری؟

3) دوست داری حقوق ماهیانت چند باشه؟!

4) اگه بگن در مورد گلچین چهار خصلت بگو چی میگی؟!

- - - Updated - - -

1) نماز میخونی؟!(راستشو بگوها؟!)

2) اطرافیانت چقدر دوستت دارند؟! یعنی چقدر محبوبیت داری؟

3) دوست داری حقوق ماهیانت چند باشه؟!

4) اگه بگن در مورد گلچین چهار خصلت بگو چی میگی؟!

baran71

New member
5e65aaaf0f9e9776ed6ac1331dc6c7bc-425

gollaleh

New member
سارا جون خیلی دوس داشتم از اول تااخرش باشم ولی متاسفانه نمیتونم سوالمو میپرسمو بعدا جوابشومیبینم..دوس داشتی ب جای کس دیگری بودی؟کی؟
یکی از اخلاقای بدت روبگو؟

varia

Well-known member
1) بعد من!!! محترمترین کاربر سایت کیه؟!

2) چرا سرعت نتت کمه یا قطع شدی؟

3) به نظرت آدم خوششانسی هستی؟؟

4) اگه خدا بگه یک نفررو از اطرافیانت انتخاب کن بفرستم بهشت،کی رو انتخاب میکنی؟!

TaTi

مدیر بخش
سلام سلام سلام
سارا من اومدم ..

سارا جونم بگو که در هر کدوم از سه موقعیت زیر عکس العمل تو چیه ؟؟؟؟؟

* همین الان خبردار شدی عزیزی تو فلان بیمارستان بستری شده
(البته دور از جون عزیزان شما)... زود خودتو میرسونی ! ولی نگهبان جلوی در، نمیذاره بری تو ، چون وقت ملاقات تموم شده!:smiliess (7):

* ظهر پنج شنبه س با دوستت (که مُلابنویس کلاسه و نت برداری هاش تکه) رفتی کتابخونه ی یه دانشگاه (غیر از یونی خودت) درس بخونین (کلی هم بلوف اومدی برا دوستت که امکانات اینجا بهتره و...)، وسطش میرین بیرون و برمیگردین (مثلا WC) می بینی درا رو بستن و نوشته " تا روز شنبه کتابخونه تعطیله! " و کتابا و دفترا (همه ی زندگیه) جفتتون پهنه همونجا ... و صبح شنبه هم امتحان پایان ترم همون درسو دارین ...! هیشکی هم اونجا جوابگو نیست ! ..............نهایتش میگن برو شنبه بیا ...:smiliess (15):

* داری تو انجمن علوم پزشکی با خیال خوش می چرخی و در کمال شنگولی ، از داخل جیب کودک درونت تیری رو نشونه میری به کاربر آقای X
(از اون تیرهای شیطونی که فقط تو جیب سارا پیدا میشه ها:smiliess (3): ...) و بعد به اتفاق دوستان به همون X می خندین ...
یهو یه پخ دریافت می کنی و بر تو محرز میشه که کاربر مورد هدف استادتونه!!!:5:

(هر سه تا داستان کاملا واقعی بود...!!!) True

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
آخرین سوال::

دوست داری خانواده ای که آینده تشکیل میدی مردسالاری باشه،زن سالاری باشه یا دموکراسی؟! بنظرت برای بچه هات کدوم سیستمش مفیدتره؟!

a_67

New member
دایی جون اومده بودما نگی دایی نیومد..........10 و سه دیقه اینجا بودم....تا الان.
برا اینکه اسپم نشه سوال بپرسم...........خخخخخخخخ
دایی رو چقدر دوست داری؟ نه نیازی نیست جواب بدی.....میدونم که خیلییییییییییییی:a2d3:
پ.ن: جهت اسپم نشدن بود این سوال....بلی

sara77

New member
1.چرا سوشیال فرند داری؟

2.گفتی پسرای کرد غیرتین.حالا اگر با یک کرد ازدواج کنی ایا سوشیال فرندهات رو میپذیره ؟؟؟؟ :21:

جواب ندادی جا موند
1.lمنظورم از سیشیال فرند اینه که من تو طول روز تو چت باکس کلا راحتم با بچه ها کل کل میکنم و خب حرف دلمونو به هم میزنیم این به معنیه دوست پسر بودن نیست که و بنظرم اگه محدوده حفظ شه اکشالی نداره
خب 2. این که طرف من ادم غیرتی باشه خوبی ولی بامنطقم باشه بد نیست خب من که کاری نکردم ینی الان تو چت باکس با بچه ها راحت باشیم و شوخی کنیم طرف اینده ی من باید بدش بیاد/؟؟اون باید به من ایمان داشته باشه و به رفتارم اطمینا ن کنه نه اینکه بخاد دلش با این چیزا بلرزه

sara77

New member
بچه ها حسابی شرمندتون شدم بخدا دعا دعا میکردم نتم وصل شه الان اتا قسمتی که سوال داشتین جواب میدم بقیه سوالا واسه فردا شب ایشالا
خدایا صندلی داغمم بی حاشیه نمیشه ایییی بابا چه وضی

sara77

New member
دوران جاهلیت تو دقیقا از چه سالی تا چه سالی بوده از سنت ؟از سن 13تا17سالگی:image170:
چرا جاهل بودی ؟خب همه از جاهلیت شرو میکنن تا به ادمیت کامل برسن خو
الان تا چه حد عاقل شدی ؟تا این حد که جوابای تورو به حد سووزندت جواب بدم خخخخخخخخخخ
نه قربون دستت تو اگر طبیب بودی سر خودت دوا نمودی )باشه فردا گله نکنی که چرا کسی رو برا من درنظر نگرفتی گفته باشم
اخرین بار که مخ یه پسر زدی کی بود؟خوشبختانه من خیلی تند برخوردمیکنم -این پسره که در تلشه مخه مارو بزنه ولی خو بازم نمیشه چون من نمیذارم خخخخخخخخخ
شام چی خوردی ؟والا هیچی کبابا داشتیم کوفتم شد از بس ناراحت این نت ورپریده بودممممممم نخوردم ینی چرا دولقمه خوردم

sara77

New member
اولش ممنون عزیزم از لطفت به خودم

نگفتی بزرگترین ارزوت چیه؟
چه حسرتی تو زندگیت داری؟
اشتباهی که نتونی جبرانش کنی داشتی تو زندگیت؟
گفتم اینکه دکترام رو بگیرم(ایشالا چشم حسودم کور خخ)
اینکه چرا من یه سال پشت کنکورو نموندم رشته ی مورد علاقمو قفول شم
بعله تا دلت بخاد

sara77

New member
کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب بابا اسمشو بگم شاید دوست نداشته باشه ولی یکی از بچه های کم پیداس خیلی تو انجمن نمیبینمش
چه شوخی کردی اونجا با اون کییییییییی؟
هیچی من یه شوخی کردم که گفتم لایک میکنم بی نصیب از دنیا نری نیدونم طی یه حرکت انقلابی واکنش نشون داد خخخخخخخخخخخخخخخ :shocked:

sara77

New member
سلام ای بابا ک سارا خانم رفتن من سوالامو آماده کردم ک با عشق تقدیمش کنممشاهده فایل‌پیوست 3287

سلام اشکال نداره در عوض میدونم فردا شب دهن منو سرویس میکنن با سوالاتون کلا مشخصه با دست پر اومدی
خدا بدادمون برسه هاااااااااااااااااااا:1dco2x0p1lilzhfpg1t

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا