زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
پس اگه هوالشافی .... فی کل احوال .... چرا فقط پنج شنبه و چرا زیارت عاشورا؟

دیگه ما صلواتو می فرستیم امیدواریم که موثر باشه اگه نبود تا پنجشنبه بگید که زیارت عاشورا بخونم به دلم افتاد که جواب می ده
خب زیارت عاشورا رو پنجشنبه ها می خونن دیگه

mosaffa7

New member
دوستای عزیزم
چرا هیچ کس نحوه ی بدست آوردن نمره ی کل رو نگفت؟؟؟؟؟؟:sadsmiley:

درصد هر درسی رو ضربدر 3 و سپس ضربدر تعداد کل سوالات اون درس کنید(بجز درس زبان که بجای اینکه ضربدر 40 بکنید باید ضربدر 20 بکنید)
بعد تمام این نمرات بدست اومده رو با هم جمع بکنید و حاصل جمع رو تقسیم بر 100 کنید

parand

Well-known member
دوستای خوبم با اجازه من میرم
دیگه روم نمیشه تو چشمای این سایت علوم پزشکی نگاه کنم!!آخه از صبح چشم تو چشمیم دیگه!!
خداحافظ همگی
ااا فانوسی جون شما هنوز نرفتی...........
تا باشه از چشم تو چشما.............:25r30wi:.....

mosaffa7

New member
دیگه ما صلواتو می فرستیم امیدواریم که موثر باشه اگه نبود تا پنجشنبه بگید که زیارت عاشورا بخونم به دلم افتاد که جواب می ده
خب زیارت عاشورا رو پنجشنبه ها می خونن دیگه

اللهم صل علی محمد و آل محمد

rawy

New member
خب هر چندتا صفحه بره جلو من باید بخونمشون(الان کلی صفحه نخونده دارم).......
راوی جون به ادمین بگو سایز پستارو کم کنه. مثلا تو یه پست یه خط یا یه کلمه نوشته شده بعد کلی پایینش فضای خالی هست دوباره پست بعدی شروع میشه.....
اینجوری احساس میکنم از زیبایی تایپیکا کم کرده....................

پرند جون جناب ادمین به این سادگی ها در دسترس نیستن, تا جایی که می دونم روزانه کلی مسیج هست که باید پاسخ بدن و به همش نمی رسن
ضمن اینکه به نظرم همه می تونیم براشون پیغام خصوصی بفرستیم محدودیتی نداره
شاید یه صلاحی توش بوده که به این شکل گذاشتن بمونه :(50):

- - - Updated - - -

اللهم صل علی محمد و آل محمد

آره دیده شده خود کیس مورد نظر همکاری کنه بهتر جواب می ده, ادامه بدید

rawy

New member
درصد هر درسی رو ضربدر 3 و سپس ضربدر تعداد کل سوالات اون درس کنید(بجز درس زبان که بجای اینکه ضربدر 40 بکنید باید ضربدر 20 بکنید)
بعد تمام این نمرات بدست اومده رو با هم جمع بکنید و حاصل جمع رو تقسیم بر 100 کنید

اگه عمری باقی بود سال دیگه یه بار دیگه این پستو تکرار کنید من یادم می ره تا اون موقع

rawy

New member
فانوسی جون مرررررررسی از لینک پراشکی ها که گذاشتی
دقیقا مشکل منو مطرح کردن و پاسخشون هم داده شده, چون من گذاشته بودمش تو فریزر و بعدا ازش استفاده کردم, به همین خاطر دیگه رغبت نکردم با وجودی که اینهمه پراشکی دوس دارم درست کنم, سوال و جواب رو اینجا می ذارم که شما این اشتباه رو نکنید

با سلام و آرزوی توفیق
بنده با خمیر پیراشکی 9595 پیراشکی گوشت طبق دستور قید شده درست کردم ولی پس از سرخ شدن لایه رویی خیلی خشک شده بود و روی پیراشکی هم تاول تاول های بسیار ریز و فراوانی مشاهده می شد آیا راهی وجو دارد تا مانع این روند شد. با تشکر.

خمیر پیراشکی 9595 به دلیل فرمول ساخت خاص خود ، دارای تخم مرغ و روعن مایع به میزان قابل توجهی است به همین خاطر دارای شرایط نگهداری خاصی می باشد که حتما باید قبل از خرید از انجماد آن اطمینان حاصل کنید . مشکل ذکر شده از طرف شما به این خاطر است که خمیر یکبار از حالت انجماد خارج شده و مجدد انجماد شده است که ممکن است این مورد به خاطر شرایط نگه داری بد مغازه دار به وجودآید .

parand

Well-known member
خمیر پیراشکی 9595 به دلیل فرمول ساخت خاص خود ، دارای تخم مرغ و روعن مایع به میزان قابل توجهی است به همین خاطر دارای شرایط نگهداری خاصی می باشد که حتما باید قبل از خرید از انجماد آن اطمینان حاصل کنید . مشکل ذکر شده از طرف شما به این خاطر است که خمیر یکبار از حالت انجماد خارج شده و مجدد انجماد شده است که ممکن است این مورد به خاطر شرایط نگه داری بد مغازه دار به وجودآید .

چه نکته ااااای..........
چه خمیر حساسی..........
راوی جون شما ک داری زحمت میکشی خمیرشو خودت درست کن................

ainazhz

New member

تا نمره کل چند قبوله؟

fanoosi

New member
فانوسی جون مرررررررسی از لینک پراشکی ها که گذاشتی
دقیقا مشکل منو مطرح کردن و پاسخشون هم داده شده, چون من گذاشته بودمش تو فریزر و بعدا ازش استفاده کردم, به همین خاطر دیگه رغبت نکردم با وجودی که اینهمه پراشکی دوس دارم درست کنم, سوال و جواب رو اینجا می ذارم که شما این اشتباه رو نکنید

با سلام و آرزوی توفیق
بنده با خمیر پیراشکی 9595 پیراشکی گوشت طبق دستور قید شده درست کردم ولی پس از سرخ شدن لایه رویی خیلی خشک شده بود و روی پیراشکی هم تاول تاول های بسیار ریز و فراوانی مشاهده می شد آیا راهی وجو دارد تا مانع این روند شد. با تشکر.

خواهش میکنم عزیزم
ممنون که این نکته رو گذاشتی....من نخونده بودمش:riz304:

mosaffa7

New member
تا نمره کل چند قبوله؟

آیناز جان سلام
بستگی داره به نمرات سایرین که امسال گویا سوالات آسونتر بوده و نمره ها بالاتر
پارسال آخرین نمره قبولی اگه اشتباه نکنم 141 بوده...ولی امسال رو نمیدونم...باید منتظر موند و دید

sanam_b

New member
سلام صنم جون. خوبی رتبه برتر

چطوری آیناز جونم؟ اختیار دارین رتبه برتری از خودتونه، من که هر شب دارم خواب کنکور می بینم دوباره... پریشبا خواب دیدم که روز کنکور دیر پا شدم و کسی هم نیست که منو ببره سر جلسه، اصلا یه وضعی...

eliii

New member
سلااااااااااام دوستای گلم انشاا.. که همگی خوبین . اااااااااااای وااااااااای فقط ۱۲ روز مونده تا نتایج . من که فکر میکنم حدودا ۲هفته دیگه جوابا میاد استرس میگیرم خداااااااااا. روزهای پر استرسی در پیش دارم من برام دعا کنید لطفاااااااااا

sanam_b

New member
بعله جدی...بفرما بازی در خدمت باشیم!
چه فرقی میکنه...مهم اینه که به موقع رسیدی...تو این مواقع چی میگن؟؟؟ میگن مادرشوهرت دوستت داره؟؟؟؟؟:25r30wi:
بحث ما که تخصصی نیس عقب باشی...حال و احواله دیگه...ولی خب سرت شلوغه بهت حق میدم
انشالله تو کار و زندگیت همیشه موفق باشی عزیزم
خبر تازه ای نیس....همه بی صبرانه منتظر نتایجیم...البته بحث تاپیک فیلم هم داغه....سر زدی تا حالا؟؟؟
http://olumpezeshki.ir/thread7135-60.html
خلاصه ملالی نیست جز دوری شما
واقعا دلم خیلی تنگ شده بود این مدت براتون، خیلی گلید همگی:riz304:
چقدر خوب که تاپیک فیلم فعاله، حتما سعی می کنم بهتون بپیوندم!
من تا چند روز پیش خیلی نگران بودم برای نتایج و استرس داشتم، ولی الان نمیدونم چرا اصلا انگار نه انگار. کلا این حالت رو دارم، تو مواقع خیلی استرس زا مثلا سر کنکور کارشناسی و ارشد یه حالت مانیک عجیبی بهم دست میده و کلا تو ابرها به سر میبرم و دنیا به نظرم خیلی قشنگه و کلا همه چیز رو خیلی آسون میگیرم... حالا قبلش دارم از استرس می میرماااا. برای شما هم همینطوریه؟ تا حالا پیش اومده از استرس زیاد اینجوری بشین یا شنیدین که کسی اینطوری بشه؟

fanoosi

New member
سلااااااااااام دوستای گلم انشاا.. که همگی خوبین . اااااااااااای وااااااااای فقط ۱۲ روز مونده تا نتایج . من که فکر میکنم حدودا ۲هفته دیگه جوابا میاد استرس میگیرم خداااااااااا. روزهای پر استرسی در پیش دارم من برام دعا کنید لطفاااااااااا

سلام الی جونم
خوبی؟
دختر ول کن این استرسو...هممون داریمش...هنر اینه که نداشته باشیمش خب!!
به این فکر کن که 12 روز دیگه همینجا جشن قبولی هممونو بگیریم:4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا