زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
:5:
بمیرم برات که مدیرها هیچ اختیاری ندارن!!!:25r30wi:
میگم اگه کارت زیاده بده من برات انجام بدم...ناسلامتی معاونتم!:25r30wi:

خدا نکنههههههههههه
بهترین کمکی که می تونی بکنی اینه که این پست رو به عهده بگیری منو خلاص کنی :13:
خوشبختانه دوستای من بچه های خوبین, دردسر ندارن, همه باهم دوستن, دعوا که نداریم و تاپیک های نامربوط هم ایجاد نمی شه معمولا, کلا ما همش اینجاییم دیگه یا نهایت تو تاپیک فیلم.
مگه بچه های رشته های دیگه تشریف بیارن
البته بارلی هم یه تهدیدایی کرده که من نباشم اینجا رو بهم می ریزه, حواست بهش باشه

اختیار دادن برای مدیریت به عهده ی جناب ادمین هست, اگه دست من بود حتما اینکار رو می کردم

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
خدا نکنههههههههههه
بهترین کمکی که می تونی بکنی اینه که این پست رو به عهده بگیری منو خلاص کنی :13:

:25r30wi:
چطور دلت میاد راوی...میخوای خودت رو خلاص کنی دست منو بذاری تو پوست گردو؟؟؟؟؟
نه بگووووووو دلت میاد آخه؟:25r30wi:

sanam_b

New member

به به سلام صنم جونم
خوبی؟ چه خبرا؟
خیلی وقته نبودیاااااااااااااااا..... کجا بودی؟
قراره پرند و آیناز درست کنند و آدرس بدن بریم پیراشکی بخوریم...بهت خبر میده صنم

واااای جدی میگیییی؟ منم بازی! رو رو نگا یه ماه نبودم تا اومدم پیراشکی هم میخوام:25r30wi:
قربونت برم تو خوبی فانوسی جون؟ راستش جای دوری نبودم... زیاد میام سر میزنم و پستهاتون رو میخونم ولی احساس میکنم از بحث خیلی عقبم و چیزی نمیگم...
الان یه مدته که ساعت کاریم خیلی زیاد شده و همه اش دارم دور خودم می چرخم! فقط شما نیستین، دوستای غیر مجازی هم از دستم شاکی شدن! ولی گفتم بگم که به یادتون هستم و پیگیر کاراتون.
شما چه خبر تازه؟

aylinn

New member
بچه ها یه چیزی بگم قول بدین بهم نخندینا, بدبختی مردم خنده نداره
آقا من دوبار اشتباها به جای اینکه نقل قول رو بزنم ویرایش پستتون رو زدم, یکی پست فانوسی بوده یکی همین الان پست آیناز
871420_girl_blush2.gif

از همین تریبون بگم که اشتباه شده, قصد دخالت نداشتم
ای بابا یکی بیاد این کارو به عهده بگیره آخه :smiliess (2):

:25r30wi::25r30wi:

mosaffa7

New member
آیناز جون فک کنم باید یه نوک بیای از خودم بگیریش, چون به احتمال زیاد پیداش نمی کنی
ولی جهت اطلاع خودت و فانوسی عزیز: دوستان کتاب "خودکاوی کارن هورنای" رو به من معرفی کردن, البته من ندیدمش و در موردش اطلاعی ندارم

کتابیست خوب و زیبا...

fanoosi

New member
واااای جدی میگیییی؟ منم بازی! رو رو نگا یه ماه نبودم تا اومدم پیراشکی هم میخوام:25r30wi:
قربونت برم تو خوبی فانوسی جون؟ راستش جای دوری نبودم... زیاد میام سر میزنم و پستهاتون رو میخونم ولی احساس میکنم از بحث خیلی عقبم و چیزی نمیگم...
الان یه مدته که ساعت کاریم خیلی زیاد شده و همه اش دارم دور خودم می چرخم! فقط شما نیستین، دوستای غیر مجازی هم از دستم شاکی شدن! ولی گفتم بگم که به یادتون هستم و پیگیر کاراتون.
شما چه خبر تازه؟

بعله جدی...بفرما بازی در خدمت باشیم!
چه فرقی میکنه...مهم اینه که به موقع رسیدی...تو این مواقع چی میگن؟؟؟ میگن مادرشوهرت دوستت داره؟؟؟؟؟:25r30wi:
بحث ما که تخصصی نیس عقب باشی...حال و احواله دیگه...ولی خب سرت شلوغه بهت حق میدم
انشالله تو کار و زندگیت همیشه موفق باشی عزیزم
خبر تازه ای نیس....همه بی صبرانه منتظر نتایجیم...البته بحث تاپیک فیلم هم داغه....سر زدی تا حالا؟؟؟
http://olumpezeshki.ir/thread7135-60.html
خلاصه ملالی نیست جز دوری شما

mosaffa7

New member

نخیییییییییر از بس که فعاله همه چیز دباره راه می یفته:thanks:

می خوام براتون شعر مصفا رو بخونم که درست یادم نیست...
خانم مدیر مدیره
خیلی مدیره
مدیر پدیره
کم و زیادش رو سراینده اثر به خوبی خودشون ببخشن:rolleyessmileyanim:

آقا جان شعرو تحریف نکنید...
تازه باید با لحن و آهنگ خاصی خونده بشه!!!
ایشالا بتونم یه جا زنده براتون اجراش کنم...

fanoosi

New member
سلام آیلین جونم
سلام آیناز جونم
سلام جناب مصفا
خوب هستید؟

aylinn

New member
گاز بگیره خطرناک نیست؟؟؟؟؟
الان حدودا یه ماه یه گربه میاد تو حیاط ما. انقد میترسم میرم تو حیاط احساس میکنم هر جایی که گربه بوده دستم خورده.....وسواس گرفتم........
نمی دونم چیکار کنم که دیگه نیاد.......گاهی دوست دارم یه چیز بدم بخوره بمیره.(منو شطرنجی کنین:ph34r-smiley:). ولی خب دلم نمیاد........

عه عه عه
پرنددددددددد این حرفا چیه میخوای یه چیز بدی بخوره بمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
تا صدای طرفداران حیوانات درنیومده حرفتو پس بگیر

aylinn

New member
نگه ش میدارم مگه چیه.....فقط ممکنه بشورمش یه چیزیش بشه....:25r30wi:اون وقت ممکنه ایناز باهام دعوا کنه.........:sdasdasd:....
من حیوونارو دوسشون دارم فقط نمی تونم بهشون نزدیک شم.............
لواشک درست کردم گذاشتم خشک شه از ترس گربه روش سلفون کشیدم به هزار بدبختی خشک شد ولی الان میترسم بخورم.......:sad:

پرند جون واسه خودت کدبانویی شدی هاااااااااا
بگو خوب.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا