هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

mw.ashel

New member
مجازی هستیم،

اما دلمان مجازی نیست!

" می‌شکنـــــــــــــــد "

حواست به تایپ کردنت باشد...
:dadad4:

biosta

Well-known member
مجازی هستیم،

اما دلمان مجازی نیست!

" می‌شکنـــــــــــــــد "

حواست به تایپ کردنت باشد...
:dadad4:

دوست من ،
چون به دیگران مثل خودم تو این سایت کمک می کنی برای من بیشتر از کاربرهای دیگر ارزشمندی
چون خیرت به دیگران می رسد .
تا در این سایت هستم جزو دوستان مجازی - صمیمی ام هستی
پس اصلا" دوست ندارم که کسی در این سایت سنگ به دلت بزند .
کمکی از عهده ام بر می آمد بگو .با پیام خصوصی بگو .

mw.ashel

New member

دوست من ،
چون به دیگران مثل خودم تو این سایت کمک می کنی برای من بیشتر از کاربرهای دیگر ارزشمندی
چون خیرت به دیگران می رسد .
تا در این سایت هستم جزو دوستان مجازی - صمیمی ام هستی
پس اصلا" دوست ندارم که کسی در این سایت سنگ به دلت بزند .
کمکی از عهده ام بر می آمد بگو .با پیام خصوصی بگو .

ممنونم آقای بیوستا ، درسته هر فردی که اینجا عضو میشه خاطره ای داره و منم اینجا خاطرات خوب و بد و به دنبالش تجربه زیادی داشتم ولی این نوشته چون نوشته جالبی بود در چند تا تایپیک قرار دادم تا همه ماها با اینکه همیشه رعایت میکنیم و بهم احترام میذاریم ولی یادمون نره که خیلی چیزا رو خیلی وقتا نباید در دنیای مجازی همانند دنیای واقعی فراموش کنیم و حواسمون باشه به نوشته هامون که مبادا ندانسته باعث رنجش خاطر کسی بشیم وگرنه روی سخنم با هیچ کس نبوده و نیست .:riz304:

hairin

New member
بچه ها !! عکس مورد علاقه ی من !
خیلی خوشم میاد از این عکس !
مشاهده فایل‌پیوست 3071

وای منم عاشقشونم،فیلم مستندشونو دیدم،فقط تو یه قسمت از کل دنیا زندگی میکنن،مثل یه قبیله،حدودأ ۱۵۰نوع از این گونه میمونا وجود داره،بهشون میمون دماغ دراز میگن که در میمونهای بالغ طول دماغشون به 1/3 طول بدنشون میرسه.

shayeste

New member
سلام دوست عزیز
من کاری نکردم که احتیاجی به تعریف نیست
دم شما گرم که ایقد با روحیه اید
ولی من امتحان رو خراب نکردما:21:
نمرم 138.25
هرچند این وضع شمارش نمره رو به کل قبول ندارم
یعنی چی تست درس ضریب 1 مثل ریاضی با یه تست درس ضریب 4 مثل آمارکاربردی ارزش یکسان داشته باشه
هر چی صلاح باشه همون میشه
دوستان چشاتون رو ببندین به این فکر کنیم همون جایی که انتظارشو داشتین قبول شدین
و باید با خانواده خداحافظی کنید و برید برا ثبت نام اون شهر
وسط شهریور و دردسر گرفتن خوابگاه و شلوغی و ...
میگن شنبه ک.ل.ا.س.دارید(ورودی بالاها میگن آی پوستتون کنده اس...بشنو ولی باور نکن)
اولین استاد میاد سر ک.ل.ا.س کلی قیف و قوپی میاد برامون ....آي بندازمتون ورودیا
ما هم که دیگه پوست کلفت شدیم با این بادا نمی لرزیم
واقعا؟پس چرا من فکر میکنم خراب کردی؟همین یه مسعود رو در این سایت داریم عایا؟ :shocked:
واقعا من که از همه پرروترم نمیدونم اصلا با چه امیدی میام و منتظر نتیجم :1dco2x0p1lilzhfpg1t :4d564ad6:

MAS00D

New member

واقعا؟پس چرا من فکر میکنم خراب کردی؟همین یه مسعود رو در این سایت داریم عایا؟ :shocked:
واقعا من که از همه پرروترم نمیدونم اصلا با چه امیدی میام و منتظر نتیجم :1dco2x0p1lilzhfpg1t :4d564ad6:

تا جایی که آمار میگه من یه نفرم
:5:
پررو نیستی دوست عزیز روحیه ات خیلی خوبه که در صورت قبولی یا حتی خدای نکرده عدم موفقیت خیلی بهت کمک خواهد کرد

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member
وای منم عاشقشونم،فیلم مستندشونو دیدم،فقط تو یه قسمت از کل دنیا زندگی میکنن،مثل یه قبیله،حدودأ ۱۵۰نوع از این گونه میمونا وجود داره،بهشون میمون دماغ دراز میگن که در میمونهای بالغ طول دماغشون به 1/3 طول بدنشون میرسه.
بله ... :rolleyessmileyanim: فیلم مستندش که حرف نداره ... من عاشق حیوونهام! مخصوصا اسب و سگ و گربه و میمون و شیر و این قبیل حیوانها !
خیلی دوسشون دارم . دامپزشکی اینقدر دوس دارم که حد و اندازه نداره ...

Minaa.Gh

New member
:heart:تو یادگار روزهایی هستی که نه فراموش میشوند و نه تکرار...

NB92

New member
13-8-15 10-27-02 Pj.jpg

13-8-15 10-32-00 PM.jpg

می خواستم بعضی از کلمات رو رنگی بنویسم این جا نشد واسه همین توی word نوشتم ازش عکس گرفتم. شما چطوری رنگی می نویسید بچه ها:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

Minaa.Gh

New member
مشاهده فایل‌پیوست 3106

مشاهده فایل‌پیوست 3107

می خواستم بعضی از کلمات رو رنگی بنویسم این جا نشد واسه همین توی word نوشتم ازش عکس گرفتم. شما چطوری رنگی می نویسید بچه ها:rolleyessmileyanim:

بعد از اینکه مطالبتون رو نوشتید قسمتی که میخواهید رنگی کنید رو مشخص کنید و از گزینه ی text color استفاده کنید (با علامت A مشخص شده ) و رنگ دلخواهتون رو انتخاب کنید ...:rolleyessmileyanim:

Hamidvet

New member
بله ... :rolleyessmileyanim: فیلم مستندش که حرف نداره ... من عاشق حیوونهام! مخصوصا اسب و سگ و گربه و میمون و شیر و این قبیل حیوانها !
خیلی دوسشون دارم . دامپزشکی اینقدر دوس دارم که حد و اندازه نداره ...

سلام مینا خانوم!
خب میرفتی دامپزشکی دیگه مثل من ... منم حیواناتو دوست دارم ولی سخته کارکردن باهاشون باید قلقشون دستت بیاد!!! :25r30wi:

Minaa.Gh

New member
سلام مینا خانوم!
خب میرفتی دامپزشکی دیگه مثل من ... منم حیواناتو دوست دارم ولی سخته کارکردن باهاشون باید قلقشون دستت بیاد!!! :25r30wi:

سلام :4d564ad6: وای خوشبختم . خوش به حالتون ...من عاشق دامپزشکی ام . اصلا آدمی نیستم که مثلا از زخم و خون و این چیزا حالم به هم بخوره ! پزشکی هم خیلی دوس داشتم ولی از اینکه آدمها رو توو وضع بدی ببینم خیلی ناراحت میشم ! مطمینم اگه هر روز ببینمشون افسردگی میگرفتم ! ولی خب چون معدلم خیلی خوب بود مجبورم کردن برم رشته ی ریاضی ....:5: ولی حیواناتو خیلی خیلی دوس دارم . تجربه ی نگهداریشونو هم دارم . خیلی خوشحال شدم . موفق باشید همیشه .:riz304:

بالا