هر چه می خواهد دل تنگت بگو (تاپیکی برای بچه های آمار زیستی)

MAS00D

New member

آسمون ساده ای اما
پر از احساس عمیقی
واسه انگشتر پاکی
چه گرانبها عقیقی

lidas

New member
پادشاهی جایزه بزرگی برای هنرمندی گذاشت که بتواند
به بهترین شکل ، آرامش را تصویر کند.
نقاشان بسیاری آثار خود را به قصر فرستادند.
آن تابلو ها ، تصاویری بودند از جنگل به هنگام غروب ،
رودهای آرام ، کودکانی که در خاک می دویدند ،
رنگین کمان در آسمان ، و قطرات شبنم بر گلبرگ گل سرخ.
پادشاه تمام تابلو ها را بررسی کرد ، اما سرانجام فقط دو اثر را انتخاب کرد.
اولی ، تصویر دریاچه آرامی بود که کوههای عظیم و آسمان آبی را در خود منعکس کرده بود.
در جای جایش می شد ابرهای کوچک و سفید را دید ، و اگر دقیق نگاه می کردند ،
در گوشه چپ دریاچه ، خانه کوچکی قرار داشت ،
پنجره اش باز بود ، دود از دودکش آن بر می خواست ،
که نشان می داد شام گرم و نرمی آماده است.
تصویر دوم هم کوهها را نمایش می داد . اما کوهها ناهموار بود ، قله ها تیز و دندانه ای بود. آسمان بالای کوهها بطور بیرحمانه ای تاریک بود ، و ابرها آبستن آذرخش ، تگرگ و باران سیل آسا بود.
این تابلو هیچ با تابلو های دیگری که برای مسابقه فرستاده بودند ، هماهنگی نداشت. اما وقتی آدم با دقت به تابلو نگاه می کرد ، در بریدگی صخره ای شوم ، جوجه پرنده ای را می دید . آنجا ، در میان غرش وحشیانه ء طوفان ، جوجه گنجشکی ، آرام نشسته بود.
پادشاه درباریان را جمع کرد و اعلام کرد که برنده جایزه ء بهترین تصویر آرامش ، تابلو دوم است.بعد توضیح داد :

” آرامش آن چیزی نیست که در مکانی بی سر و صدا ، بی مشکل ، بی کار سخت یافت می شود ، چیزی است که می گذارد در میان شرایط سخت ، آرامش در قلب ما حفظ شود.این تنها معنای حقیقی آرامش است.”

biosta

Well-known member
نیتم در این سایت کمک کردن هست ،
ببخشید ، نمی خوام با کسی دوست بشوم!!!!!!!!!!!
دیگه دارم زیادی دیگران رو با پیام هایم اذیت می کنم ، اگر قراره مرتب دوستان در این سایت از دستم ناراحت شوند شاید بهتره نباشم
تا هستم کمک می کنم اما کم کم خواهم رفت
فعلا" منتظرم ، منتظر تا با جوابی ( طی چند هفته ی آینده ) جدول ترجیحات و اولویت های زندگی ام عوض شود .! :rolleyessmileyanim::riz304::rolleyessmileyanim:

mw.ashel

New member
دیگه دارم زیادی دیگران رو با پیام هایم اذیت می کنم ، اگر قراره مرتب دوستان در این سایت از دستم ناراحت شوند شاید بهتره نباشم
فعلا" منتظرم ، منتظر تا با جوابی ( طی چند هفته ی آینده ) جدول ترجیحات و اولویت های زندگی ام عوض شود .! :rolleyessmileyanim::riz304::rolleyessmileyanim:

سلام ....دوستان آماری معذرت میخوام که در تایپیک شما با اینکه رشته تحصیلیم متفاوته حضور دارم و از مطالب شما واقعا عالی هستند و استفاده میکنم .....آقای بیوستا واقعا زحمات شما برای کاربران انجمن قابل تقدیر و تحسین هست و کمتر کسی اینقدر به رشته تحصیلی و همکارانش در این حیطه و زمان کمک و راهنمایی میکنه به خصوص در تایپک مطالعه گروهی تمام رشته ها که واقعا برای کنکوریای امسال با سخنان باارزشی که هر بار مینوشتید انگیزه در وجود همه به وجود میومد تا بهتر و بیشتر از قبل برای رسیدن به موفقیت پیش بروند و ولی امیدوارم هر جا و در هر مکانی هستید همیشه موفق و سلامت باشید.:riz304:

biosta

Well-known member
به سه چیز هرگز تکیه نکن:غرور-دروغ-عشق.
انسان با غرور می تازد
با دروغ می بازد
و با عشق می میرد
خوشبختی زندگی ما بر سه اصل است:
تجربه از دیروز
استفاده از امروز
امید به فردا
تباهی زندگی ما نیز بر سه اصل است:
حسرت دیروز-اتلاف امروز-ترس از فردا

پسر این نوشته ها رو از کجا میاری؟ ، خیلی قشنگه ، لااقل برای من .

NB92

New member
پسر این نوشته ها رو از کجا میاری؟ ، خیلی قشنگه ، لااقل برای من .

سلام
دنبال یک مطلب واسه ی زبانم میگشتم این سایت رو پیدا کردم(همه چی به زبان انگلیسی) خودم هم خیلی از مطالبش خوشم اومد:smilies-azardl (181

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
به نظرم از جزو بهترین تاپیک های سایت هست .

سلام
دنبال یک مطلب واسه ی زبانم میگشتم این سایت رو پیدا کردم(همه چی به زبان انگلیسی) خودم هم خیلی از مطالبش خوشم اومد:smilies-azardl (181

زبان ؟ پس اگر به لینک زیر مراجعه نکردی یک سری بزن ،

http://olumpezeshki.ir/thread5382-4.html

shayeste

New member
بچه من این مطلبو کلی میگم.لطفا کسی به خودش نگیره.متاسفانه جو انجمن زیاد خوب نیست.طوری که اکثر بچه ها رغبت به پست گداشتن ندارن. و حتی بعضیا دیگه اینجا سر نمیزنن.چرا همش انرژی منفی و نک و نال.اونم از کسایی که صد درصد قبولا انتظار نداریم والا.دوستایی مثل مسعود که خودشون این کنکورو خوب ندادن اما میان روحیه میدن ؛آموزش نرم افزار میذارن.دمشون گرم

sts92

New member
بچه من این مطلبو کلی میگم.لطفا کسی به خودش نگیره.متاسفانه جو انجمن زیاد خوب نیست.طوری که اکثر بچه ها رغبت به پست گداشتن ندارن. و حتی بعضیا دیگه اینجا سر نمیزنن.چرا همش انرژی منفی و نک و نال.اونم از کسایی که صد درصد قبولا انتظار نداریم والا.دوستایی مثل مسعود که خودشون این کنکورو خوب ندادن اما میان روحیه میدن ؛آموزش نرم افزار میذارن.دمشون گرم

دقیقا همینطور که میگی شایسته خانم
نمیدونم چرا دوستانی که نمره های خوب آوردن بجای اینکه انگیزه بدن به سایر دوستان (مثل من ...... :( ........)
حرف از چیزای دیگه میزنن
ناسلامتی شماها قبول بشید باید کسایی که میخوان واسه 93 امتحان بدن ساپورت کنید......

Minaa.Gh

New member
:a2d3:هرکسی زحمت بکشه نتیجه اشو میگیره ! شاید یکی مثل من 1 سال بیکار توو خونه بوده و درس خونده و شاید هم یکی دانشجو بوده و شاید یکی شاغل بوده باشه ! مهم تلاش کردنه ...
من خودم آدم رله ای هستم .به خودم فشار نمیارم که حتما در روز فرضا" 10 ساعت درس بخونم ! آدمی نیستم که توو کلاسهای آموزشی ثبت نام کنم و با برنامه ی اونا پیش برم ! به نظرم هرکسی با شناختی که از خودش داره باید برنامه ریزی کنه !
از بعضی از علایق گذشت ! مثلا من وقتی از مهر پارسال شروع کردم از خرید کردن (که یکی از بزرگترین و مهمترین تفریحات و علایقمه) دست کشیدم و فقط ماهی یک بار میرفتم خرید ! یا فیلم های ترسناک خیلی دوس دارم ! شاید توو چند ماه که درس میخوندم فقط 5 تا فیلم دیده باشم !
خلاصه اینکه هر کسی با شناختی که از خودش داره باید برای درس خوندن برنامه داشته باشه ! و مطمین باشه که خدا جواب تلاشهاشو میده ...

sts92

New member
:a2d3:هرکسی زحمت بکشه نتیجه اشو میگیره ! شاید یکی مثل من 1 سال بیکار توو خونه بوده و درس خونده و شاید هم یکی دانشجو بوده و شاید یکی شاغل بوده باشه ! مهم تلاش کردنه ...
من خودم آدم رله ای هستم .به خودم فشار نمیارم که حتما در روز فرضا" 10 ساعت درس بخونم ! آدمی نیستم که توو کلاسهای آموزشی ثبت نام کنم و با برنامه ی اونا پیش برم ! به نظرم هرکسی با شناختی که از خودش داره باید برنامه ریزی کنه !
از بعضی از علایق گذشت ! مثلا من وقتی از مهر پارسال شروع کردم از خرید کردن (که یکی از بزرگترین و مهمترین تفریحات و علایقمه) دست کشیدم و فقط ماهی یک بار میرفتم خرید ! یا فیلم های ترسناک خیلی دوس دارم ! شاید توو چند ماه که درس میخوندم فقط 5 تا فیلم دیده باشم !
خلاصه اینکه هر کسی با شناختی که از خودش داره باید برای درس خوندن برنامه داشته باشه ! و مطمین باشه که خدا جواب تلاشهاشو میده ...

همینطوره که شما میفرمایید مینا خانم هر چیزی بهایی داره

lidas

New member

مااز نیت خیر شما باخبریم واز راهنماییهای شما خیلی زیاد استفاده بردیم اگه میشه کمک کردن وموندن در این سایت رو هم جز اولویتاتون قرار بدید
بابت همه کمک هایی هم که به ما کردین ازتون تشکر میکنیم چون واقعا باعث امیدواری میشد

Minaa.Gh

New member
من اگه به زور خانواده ام توو کلاسهای آموزشی شرکت میکردم مطمینم که این نتیجه ای که الان گرفتمو نمیگرفتم ! یا وقتی خانواده ام همش بهم فشار میاوردن که الان برو درستو بخون و از اتاقت بیرون نیا و با کسی کاری نداشته باش و... این حرفها اگه به اجبار رفته بودم درس بخونم اون لحظه هیچی از درس نمیفهمیدم !
من فکر میکنم برنامه ای که من برای خودم داشتم به کسی کمکی نکنه مگر اینکه روحیات طرف مثل خودم باشه ! نمیگم نمره ی تاپی آوردم ! ولی باز هم دلم میخواد تجربیاتمو در اختیار دیگران قرار بدم ! به طرز وحشتناکی از مشاوره دادن و گفتن از تجربیات خودم خوشم میاد ولی... نمیدونم :smiliess (12):

MAS00D

New member

سلام دوست عزیز:ad54ad:
من کاری نکردم که احتیاجی به تعریف نیست
دم شما گرم که ایقد با روحیه اید
ولی من امتحان رو خراب نکردما:21:
نمرم 138.25
هرچند این وضع شمارش نمره رو به کل قبول ندارم
یعنی چی تست درس ضریب 1 مثل ریاضی با یه تست درس ضریب 4 مثل آمارکاربردی ارزش یکسان داشته باشه
هر چی صلاح باشه همون میشه
دوستان چشاتون رو ببندین به این فکر کنیم همون جایی که انتظارشو داشتین قبول شدین
و باید با خانواده خداحافظی کنید و برید برا ثبت نام اون شهر
وسط شهریور و دردسر گرفتن خوابگاه و شلوغی و ...
میگن شنبه ک.ل.ا.س.دارید(ورودی بالاها میگن آی پوستتون کنده اس...بشنو ولی باور نکن)
اولین استاد میاد سر ک.ل.ا.س کلی قیف و قوپی میاد برامون ....آي بندازمتون ورودیا
ما هم که دیگه پوست کلفت شدیم با این بادا نمی لرزیم:a2d3:

آخرین ویرایش:

Minaa.Gh

New member
بچه ها !! عکس مورد علاقه ی من !
خیلی خوشم میاد از این عکس !
imagesCANE8MIT.jpg

بالا