نیتم در این سایت کمک کردن هست ،
ببخشید ، نمی خوام با کسی دوست بشوم!!!!!!!!!!!
دیگه دارم زیادی دیگران رو با پیام هایم اذیت می کنم ، اگر قراره مرتب دوستان در این سایت از دستم ناراحت شوند شاید بهتره نباشم
تا هستم کمک می کنم اما کم کم خواهم رفت
فعلا" منتظرم ، منتظر تا با جوابی ( طی چند هفته ی آینده ) جدول ترجیحات و اولویت های زندگی ام عوض شود .! :rolleyessmileyanim::riz304::rolleyessmileyanim:
به سه چیز هرگز تکیه نکن:غرور-دروغ-عشق.
انسان با غرور می تازد
با دروغ می بازد
و با عشق می میرد
خوشبختی زندگی ما بر سه اصل است:
تجربه از دیروز
استفاده از امروز
امید به فردا
تباهی زندگی ما نیز بر سه اصل است:
حسرت دیروز-اتلاف امروز-ترس از فردا
پسر این نوشته ها رو از کجا میاری؟ ، خیلی قشنگه ، لااقل برای من .
سلام
دنبال یک مطلب واسه ی زبانم میگشتم این سایت رو پیدا کردم(همه چی به زبان انگلیسی) خودم هم خیلی از مطالبش خوشم اومد:smilies-azardl (181
سلام
دنبال یک مطلب واسه ی زبانم میگشتم این سایت رو پیدا کردم(همه چی به زبان انگلیسی) خودم هم خیلی از مطالبش خوشم اومد:smilies-azardl (181
بچه من این مطلبو کلی میگم.لطفا کسی به خودش نگیره.متاسفانه جو انجمن زیاد خوب نیست.طوری که اکثر بچه ها رغبت به پست گداشتن ندارن. و حتی بعضیا دیگه اینجا سر نمیزنن.چرا همش انرژی منفی و نک و نال.اونم از کسایی که صد درصد قبولا انتظار نداریم والا.دوستایی مثل مسعود که خودشون این کنکورو خوب ندادن اما میان روحیه میدن ؛آموزش نرم افزار میذارن.دمشون گرم
:a2d3:هرکسی زحمت بکشه نتیجه اشو میگیره ! شاید یکی مثل من 1 سال بیکار توو خونه بوده و درس خونده و شاید هم یکی دانشجو بوده و شاید یکی شاغل بوده باشه ! مهم تلاش کردنه ...
من خودم آدم رله ای هستم .به خودم فشار نمیارم که حتما در روز فرضا" 10 ساعت درس بخونم ! آدمی نیستم که توو کلاسهای آموزشی ثبت نام کنم و با برنامه ی اونا پیش برم ! به نظرم هرکسی با شناختی که از خودش داره باید برنامه ریزی کنه !
از بعضی از علایق گذشت ! مثلا من وقتی از مهر پارسال شروع کردم از خرید کردن (که یکی از بزرگترین و مهمترین تفریحات و علایقمه) دست کشیدم و فقط ماهی یک بار میرفتم خرید ! یا فیلم های ترسناک خیلی دوس دارم ! شاید توو چند ماه که درس میخوندم فقط 5 تا فیلم دیده باشم !
خلاصه اینکه هر کسی با شناختی که از خودش داره باید برای درس خوندن برنامه داشته باشه ! و مطمین باشه که خدا جواب تلاشهاشو میده ...
نیتم در این سایت کمک کردن هست ،
ببخشید ، نمی خوام با کسی دوست بشوم!!!!!!!!!!!
دیگه دارم زیادی دیگران رو با پیام هایم اذیت می کنم ، اگر قراره مرتب دوستان در این سایت از دستم ناراحت شوند شاید بهتره نباشم
تا هستم کمک می کنم اما کم کم خواهم رفت
فعلا" منتظرم ، منتظر تا با جوابی ( طی چند هفته ی آینده ) جدول ترجیحات و اولویت های زندگی ام عوض شود .! :rolleyessmileyanim::riz304::rolleyessmileyanim:
بچه من این مطلبو کلی میگم.لطفا کسی به خودش نگیره.متاسفانه جو انجمن زیاد خوب نیست.طوری که اکثر بچه ها رغبت به پست گداشتن ندارن. و حتی بعضیا دیگه اینجا سر نمیزنن.چرا همش انرژی منفی و نک و نال.اونم از کسایی که صد درصد قبولا انتظار نداریم والا.دوستایی مثل مسعود که خودشون این کنکورو خوب ندادن اما میان روحیه میدن ؛آموزش نرم افزار میذارن.دمشون گرم