زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

taranom92

New member
دوستان کسی میدونه بین اعلام نتایج تا شروع ثبت نام چند روز طول میکشه؟(چه علوم چه بهداشت)

سلام مصفاجان دوست من پارسال بهزیستی قبول شدودوروزبعدازقبول شدنش تهران بودالبته پارسال نتایج12شهریوراومدبعدازقبول شدن بریدتوسایت دانشگاهی که قبول شدین تاریخ مراجعه برای ثبتنام ومدارک لازم رواعلام میکنن دوسه روزموندکارخوابگاش حل شدفک کنم یکم برای خوابگاه گرفتن مشکل بوجوداومد
یامیتونیدبه محض قبول شدن بادانشگاهی که قبول شدین تماس بگیرن وسوالاتتون روبپرسین

fanoosi

New member
سلام مصفاجان دوست من پارسال بهزیستی قبول شدودوروزبعدازقبول شدنش تهران بودالبته پارسال نتایج12شهریوراومدبعدازقبول شدن بریدتوسایت دانشگاهی که قبول شدین تاریخ مراجعه برای ثبتنام ومدارک لازم رواعلام میکنن دوسه روزموندکارخوابگاش حل شدفک کنم یکم برای خوابگاه گرفتن مشکل بوجوداومد
یامیتونیدبه محض قبول شدن بادانشگاهی که قبول شدین تماس بگیرن وسوالاتتون روبپرسین

سلام ترنم جونم
خوبی؟
خوش به حال دوستت
دانشگاه علوم بهزیستی محشرهههههههههههههه
من فقط تهران زدم و این دانشگاه انتخاب دومم بود!

eliii

New member
مهم برداشت ایشونه.شما از دید ایشون مطلبو بخونی میبینی خیلی بدتر از اینام نوشته:25r30wi:

جناب یزدان داشتیم؟؟؟؟ کنایه؟؟؟؟؟؟. اره؟؟؟؟؟. بنده چه کنم به شما ثابت بشه من بدبین و منفی باف نیستمممممممممممممم

eliii

New member
سلاااام بارلی عزیزم مرسی شما خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟

- - - Updated - - -

جناب مصفا تو جدول زمانبندی سایت وزارت بهداشت ۶شهریور نتابج میاد ۱۳و ۱۴ شهریور ثبت نام

بارلی

New member
شما بیای بالا بهتره.....:thumbsupsmileyanim:
چون اینجا من تنهاااام حوصلم سر میره.......:65d6a5d6s:...
یه بارم ایلین جونم و قاصدک جون رو بردم کلی بهشون خوش گذشت........:smilies-azardl (113
چمدوناتو ببند میام دنبالت.......:smiliess (4):
عزیزمممممممممم اگه با چمدونام بیام که هر دوتامون سقوط می کنیم کههههههههههههههههههه...

parand

Well-known member
عزیزمممممممممم اگه با چمدونام بیام که هر دوتامون سقوط می کنیم کههههههههههههههههههه...

نه نگران نباش جا هست.....
واسه رد گم کنی انقد ماهو باریک و کوچیک نشون دادم.:tonguesmiley:.......واسه این که گردشگر نیاد:25r30wi:

خیالت راحت .......بیا ببین این بالا چه خبره.......شایدم کلا قید زمینو زدی...........:rolleyessmileyanim::25r30wi:

rawy

New member
داشتم به میهمانم می گفتم که اگر راحت تر است رویه نایلونی روی مبل های سفید را بردارم، نرسیده بودم قبل از رسیدنشان برشان دارم، او تعارف کرد و گفت راحت است من اما گرمم شد و برش داشتم، بعد یکدفعه حس کردم چقدر راحت تر است.

سه سالی می شود خریدمشان اما هیچ لک و ضربه ای بر آنها نیفتاده اگرچه اکثر اوقات به دلیل ماندن همین روپوش نایلونی بر رویشان از لذت راحتی شان محروم مانده ایم، بعد یاد همه روکش های روی اشیای زندگی خودم و اطرافیانم میفتم، روکش های روی موبایل ها، شیشه ها، روکش های صندلی ماشین، روکش های روی کنترل های تلویزیون، روکش های روی لباس های کمد و... همه این روکش ها دال بر پذیرش دو نکته است یا بر نامیرایی خود باور داریم و یا اینکه قرار است چنین چیزهای بی ارزشی را به ارث بگذاریم، هر روز در روابط روزمره مان نیز همین روکش ها را بر رفتارمان می گذاریم تا فلانی نفهمد عصبانی هستیم، فلانی نفهمد چقدر خوشحالیم، فلانی نفهمد چقدر شکست خورده ایم.

نقاب ها و روکش ها را استفاده می کنیم برای اینکه اعتقاد داریم اینطوری شخصیت اجتماعی ما برای یک روز مبادا بیشتر و بهتر روی پای خودش می ایستد و این در شرایطی است که اغلب زودتر از حد تصورمان این دنیا را ترک می کنیم و آن روز مبادا هرگز نمی رسد فقط ما فرصت و جسارت خود بودن را از خودمان دریغ کرده ایم.
جسارت لذت بردن از خود حقیقی مان حتی به قیمت گاه زخمی شدن و ضربه دیدن.
روحمان را از تماس با دنیا محروم می کنیم تا روزی این لذت را به او ببخشیم که بی محابا دنیا را لمس کند، غافل از اینکه امروز همان روز است و همان روز اگر در انتظارش باشی هرگز فرانمی رسد.

میهمان من تلنگری کوچک به من زد. جلد همه وسایلی را که از ترس خش افتادن پوشانده ام، باز می کنم. دلم می خواهد اشیا هم دموکراسی را تجربه کنند. ضربه خوردن به قیمت لذت بردن از خود حقیقی. ما همه مان فکر می کنیم عمر نوح خواهیم کرد. در پس ذهن بشر همیشه همچنین باوری جا خوش کرده، خدا می داند که وقتی پرنسس دایانا مرد چقدر دستکش و کفش استفاده نشده در کمد او پیدا شد، برعکسش هم هست آدم های به ظاهر فقیری که با مرگشان کلی پول از بالش ها و لای رختخواب هایشان پیدا می شود و کلی خرت و پرت که طرف گذاشته بوده که روز مبادا از گنجه در بیاید و روز مبادا نرسیده غزل خداحافظی را سروده اند.

محافظه کاری و دوراندیشی همیشه از احساس دموکراتیک بودن (لااقل با خودم) دورم کرده. من تصمیمم را گرفته ام. همه نایلون ها و روکش ها را کنار می زنم.
من ترجیح می دهم لذت ضربه خوردن را تجربه کنم تا سلامت دور از دسترس ماندن را.
شما چطور؟

یادداشت راحت و بدون روکش بهاره رهنما

aylinn

New member
از اون لحاظ که بعلههههههه....میرم که از امام رضا (ع) برای هممون خیر بخوام....اول برا دوستام...بعد هم برا خودم...
منظورم اینه که نمیتونم بیام اینجا و تو شادی دوستام شریک باشم....دیر میرسم بهتون...احتمالا نهم شهریور شایدم دیرتر...نمیدونم...معلوم نیس!
دعا کنید بتونیم بریم...

فانوسی جون برای منم دعا کن.

aylinn

New member
مرسی عزیزم. خوبم خدارو شکر...........نمیدونم....هر جور شما دوست داری..........اگه بخواید همین الان میام پایین.... :)شکلکام کار نمیکنه:(

نه پرند جون همون جا بمون آخه من هر وقت دلم برات تنگ میشه ماه رو نگاه میکنم.:riz304:

aylinn

New member
بچه ها دقت کردید که پرند کاملا خودش رو از صف قبولی ها جدا کرده و کاملا کنکوری شده
پرند جون آخرشم 6/6 قبول می شی در حالی که هیچکی انتظارش رو نداشته (چون خودت اینطوری به ما القا کردی) :a2d3:

انشالله که همینطوری میشه و پرند جون مهربونم جزء قبولیای امسال میشه.

aylinn

New member
نه راووووی جونم من واقعا امید ندارم. مامان و بابامم همینو میگن........امیدوارن قبول شم.........
من خودمم قبول نشم از اینکه شما دوستای خوبم قبول میشید از ته دلم خوشحال میشم انگار خودم قبول شدم.....
چون اشتیاقتون و زحمتایی که این مدت کشیدید رو دیدم........
واقعا بعضی اوقات پستاتونو میخونم انقد ناراحت میشم اگه امتحانمو خوب داده بودم حاضر بودم به نفع شماها کنار بکشم...........

پرند جون خوبه خوب بخون چون انشاالله هر چی خوندی امسال سر توی دانشگاه به دردت میخوره.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا