fanoosi
New member
سلاااااااااااااااااااااااام
خانوم فانوسی لطفا صندوق پیامهاتون رو خالی کنید
سلام جناب ایرج
خوبید؟
خالی کردم...
سلاااااااااااااااااااااااام
خانوم فانوسی لطفا صندوق پیامهاتون رو خالی کنید
دوستان کسی میدونه بین اعلام نتایج تا شروع ثبت نام چند روز طول میکشه؟(چه علوم چه بهداشت)
سلام مصفاجان دوست من پارسال بهزیستی قبول شدودوروزبعدازقبول شدنش تهران بودالبته پارسال نتایج12شهریوراومدبعدازقبول شدن بریدتوسایت دانشگاهی که قبول شدین تاریخ مراجعه برای ثبتنام ومدارک لازم رواعلام میکنن دوسه روزموندکارخوابگاش حل شدفک کنم یکم برای خوابگاه گرفتن مشکل بوجوداومد
یامیتونیدبه محض قبول شدن بادانشگاهی که قبول شدین تماس بگیرن وسوالاتتون روبپرسین
مهم برداشت ایشونه.شما از دید ایشون مطلبو بخونی میبینی خیلی بدتر از اینام نوشته:25r30wi:
:25r30wi::25r30wi: حتی در بعضی قسمت ها ناسزا هم دیده شده :14:
عزیزمممممممممم اگه با چمدونام بیام که هر دوتامون سقوط می کنیم کههههههههههههههههههه...شما بیای بالا بهتره.....:thumbsupsmileyanim:
چون اینجا من تنهاااام حوصلم سر میره.......:65d6a5d6s:...
یه بارم ایلین جونم و قاصدک جون رو بردم کلی بهشون خوش گذشت........:smilies-azardl (113
چمدوناتو ببند میام دنبالت.......:smiliess (4):
مرسی عزیزمممممم منم خوبم ... سلامتیت...سلاااام بارلی عزیزم مرسی شما خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟
- - - Updated - - -
جناب مصفا تو جدول زمانبندی سایت وزارت بهداشت ۶شهریور نتابج میاد ۱۳و ۱۴ شهریور ثبت نام
عزیزمممممممممم اگه با چمدونام بیام که هر دوتامون سقوط می کنیم کههههههههههههههههههه...
راوی جون شما هم ؟؟؟؟ بابا شما که دی ماهی هستی چرا؟؟؟؟. ما باید هوای همو داشته باشیم
از اون لحاظ که بعلههههههه....میرم که از امام رضا (ع) برای هممون خیر بخوام....اول برا دوستام...بعد هم برا خودم...
منظورم اینه که نمیتونم بیام اینجا و تو شادی دوستام شریک باشم....دیر میرسم بهتون...احتمالا نهم شهریور شایدم دیرتر...نمیدونم...معلوم نیس!
دعا کنید بتونیم بریم...
مرسی عزیزم. خوبم خدارو شکر...........نمیدونم....هر جور شما دوست داری..........اگه بخواید همین الان میام پایین....شکلکام کار نمیکنه
![]()
سلااااااااااااااااااااااااااااااااام:4d564ad6:
بچه ها دقت کردید که پرند کاملا خودش رو از صف قبولی ها جدا کرده و کاملا کنکوری شده
پرند جون آخرشم 6/6 قبول می شی در حالی که هیچکی انتظارش رو نداشته (چون خودت اینطوری به ما القا کردی) :a2d3:
نه راووووی جونم من واقعا امید ندارم. مامان و بابامم همینو میگن........امیدوارن قبول شم.........
من خودمم قبول نشم از اینکه شما دوستای خوبم قبول میشید از ته دلم خوشحال میشم انگار خودم قبول شدم.....
چون اشتیاقتون و زحمتایی که این مدت کشیدید رو دیدم........
واقعا بعضی اوقات پستاتونو میخونم انقد ناراحت میشم اگه امتحانمو خوب داده بودم حاضر بودم به نفع شماها کنار بکشم...........