پرندجان به نظر من فیش نویسی کتابی مثل کاپلان خیلی مشکل تر از کتابهای دیگه بود, اقلا برای من اینطوری بود چون به شددددت کلمه به کلمه اش به نظرم مهم بود و مدام حتی توی یه پاراگراف مطالب مختلف مطرح می شد.
اما در مورد کتابی مثل فیست نسبت به اون من راحت تر بودم, برای اینکه موضوعی که مطرح می شه سریع عوض نمی شه و تقریبا می شه گفت تو یه پاراگراف یک مبحث توضیح داده می شه.
من به این شکل می خوندم:
خود متن رو می خوندم, هرجا به نظرم نکته بود و تو سرم دیییییییینگ صدا می کرد, اینطوری :idea_majidonline: خوندن رو متوقف می کردم و تو اون قسمت خاص سعی می کردم اول مطلبش رو بفهمم بعد به شکل سوال درش بیارم و سوال رو روی برگه و جوابش رو پشت برگه می نوشتم, گاهی وقتا تو همون یک مبحث شاید بشه چندتا سوال در آورد.
صد در صد به خوندن کلیت فصل نیاز هست, اما از اونجایی که بارها گفتم درس های ما فرار هست و این روش بهترین راه برای یادگیری بدون فراموشیه من از این استفاده می کنم که مطالب رو حفظ کنم و روش مسلط بشم.
پس اول کلیت فصل خونده می شه, بعد به جزء جزء و سوال روی برگه تبدیل می شه و بعد که کاملا به خاطر سپرده شد, به راحتی می شه فصل رو مرور کرد و ریزه کاری های باقی مونده رو هم برداشت.
موفق باشی عزیزم, اگه جایی رو واضح نگفتم بگو توضیح بدم
چندتا از نمونه جی برگ هام:
شخصیت چیست؟ (صفحه 12) الگوی نسبتا پایدار صفات گرایشها یا ویژگی هایی که تا اندازه ای به رفتار مردم دوام می بخشند
سه نوع اعتبار سازه مهم عبارتند از؟ ( صفحه 23) اعتبار همگرا, اعتبار واگرا, اعتبار افتراقی
به عقیده آدلر همه نشانه های روان رنجوری به چه دلیلی به وجود می آید؟ (صفحه 101) برای محافظت از عزت نفس فرد
شباهت گرایشهای محافظ آدلر با مکانیزمهای دفاعی فروید چیست؟ (صفحه 101) نشانه ها برای محافظت از خود شکل می گیرند