زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
راوی جون خودش گفته چون کوچولوی تاپیکی کارهای سخت سخت بهت نمیدیم!!
منم کتفم درد میکنه خواهر چه جوری عصا به این سنگینی رو بردارم ببرم به دست مدیر برسونم آخه!!!:25r30wi::25r30wi:

:25r30wi::25r30wi:

- - - Updated - - -

راوووووووی جونم نتونستم پستتو پیدا کنم...........
مرسی عزیزم از اینکه میخوای در مورد فلش نویسی شخصیت راهنماییم کنی.....................

آخ آخ من شرمنده ام پرند جون که بهت قول دادم و حواسم جای دیگه بود
همین الان نظرمو برات می گم

fanoosi

New member
بچه ها دقت کردید که پرند کاملا خودش رو از صف قبولی ها جدا کرده و کاملا کنکوری شده
پرند جون آخرشم 6/6 قبول می شی در حالی که هیچکی انتظارش رو نداشته (چون خودت اینطوری به ما القا کردی) :a2d3:

راوی جون الحق که مدیری...
همین مطلب به دل منم افتاده بود...
پرند حالا ببین راوی جون کی گفت هاااااا

بارلی

New member
راوی جون خودش گفته چون کوچولوی تاپیکی کارهای سخت سخت بهت نمیدیم!! :4d564ad6:
منم کتفم درد میکنه خواهر چه جوری عصا به این سنگینی رو بردارم ببرم به دست مدیر برسونم آخه!!!:25r30wi::25r30wi:

عزییییییییییزم راست می گی ...:4d564ad6:

parand

Well-known member
بچه ها دقت کردید که پرند کاملا خودش رو از صف قبولی ها جدا کرده و کاملا کنکوری شده
پرند جون آخرشم 6/6 قبول می شی در حالی که هیچکی انتظارش رو نداشته (چون خودت اینطوری به ما القا کردی) :a2d3:

نه راووووی جونم من واقعا امید ندارم. مامان و بابامم همینو میگن........امیدوارن قبول شم.........
من خودمم قبول نشم از اینکه شما دوستای خوبم قبول میشید از ته دلم خوشحال میشم انگار خودم قبول شدم.....
چون اشتیاقتون و زحمتایی که این مدت کشیدید رو دیدم........
واقعا بعضی اوقات پستاتونو میخونم انقد ناراحت میشم اگه امتحانمو خوب داده بودم حاضر بودم به نفع شماها کنار بکشم...........

fanoosi

New member

مرسی دوست خوبم.........
فانوسی جونم مواظب خودت باش امیدوارم زودتر خوب شی...........
راستی رفتی مشهد التماس دعای فراوان دارم......................

ممنون پرند جونم
منم امیدوارم بهترینها تو زندگیت اتفاق بیوفته و اتفاق های خوشحال کننده هر روز سورپرایزت کنند...
به روی چشم...محتاجم به دعا دوست خوبم
اصن من برم اونجا و اول برا دوستام دعا نکنم امام رضا (ع) قبولم نمیکنهههههههه....

بارلی

New member
مرسی عزیزم. خوبم خدارو شکر...........نمیدونم....هر جور شما دوست داری..........اگه بخواید همین الان میام پایین.... :)شکلکام کار نمیکنه:(

اخه عزیزم ... گفتم که شاید بیای منوهم ببری بالا، که اینجا من بس دلم تنگ است و هر سازی که می بینم بدآهنگ است

fanoosi

New member
سلااااااااااامی چو بوی خوش آشنایی خدمت پرند عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه و ایام بکامت باشه و هرجا هستی و هرکاری میکنی خوش و خرم باشی

و فانوسی عزیز...از همین الان التماس دعا دارم ازت...ایشالا همه ی بچه ها رو از دعای خیرت محروم نکنی

دوستان با اجازه باید برم...فعلا خدانگهدار

تقدیم به همه:riz304:

من که بنده ی روسیاه خدام...ولی چشم.....وظیفه ام حکم میکنه...اونجا نایب الزیاره ی همگی هستم انشالله
شما هم منو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارید
به سلامت...خداحافظ

parand

Well-known member
سلااااااااااامی چو بوی خوش آشنایی خدمت پرند عزیز
امیدوارم حالت خوب باشه و ایام بکامت باشه و هرجا هستی و هرکاری میکنی خوش و خرم باشی

و فانوسی عزیز...از همین الان التماس دعا دارم ازت...ایشالا همه ی بچه ها رو از دعای خیرت محروم نکنی

دوستان با اجازه باید برم...فعلا خدانگهدار

تقدیم به همه:riz304:

سلاااااااام اقای مصفا.....خوبید؟؟؟؟؟؟؟
مرسی.......
کم پیدایید........
امیدوارم هم علوم هم بهداشت دانشگاه خوب شید..........
راستی یه چیزی یادم اومد در مورد خوابگاه. انشاا... که خوابگاه متاهلی میگیرید ولی اگه فهمیدید به کل منتفیه و نمیدن تو فرم خوابگاه بزنید مجرد.
چون به متاهلین خوابگاه خیلی خیلی سخت میدن مخصوصا که شما اقا هستید.............

rawy

New member
نه راووووی جونم من واقعا امید ندارم. مامان و بابامم همینو میگن........امیدوارن قبول شم.........
من خودمم قبول نشم از اینکه شما دوستای خوبم قبول میشید از ته دلم خوشحال میشم انگار خودم قبول شدم.....
چون اشتیاقتون و زحمتایی که این مدت کشیدید رو دیدم........
واقعا بعضی اوقات پستاتونو میخونم انقد ناراحت میشم اگه امتحانمو خوب داده بودم حاضر بودم به نفع شماها کنار بکشم...........

ای جووووووووونم که انقده مهربوووووونی :(40):
ایشالا که یکی از دلائل خوشحالی اونروز خودتی عزیزم
بازم بابت تاخیرم معذرت می خوام , داشتم دنبال جی برگهام می گشتم که یادم بیاد و درست برات توضیح بدم
پست بعدیم واسه خود خودته :smiliess (3):

parand

Well-known member
اخه عزیزم ... گفتم که شاید بیای منوهم ببری بالا، که اینجا من بس دلم تنگ است و هر سازی که می بینم بدآهنگ است

شما بیای بالا بهتره.....:thumbsupsmileyanim:
چون اینجا من تنهاااام حوصلم سر میره.......:65d6a5d6s:...
یه بارم ایلین جونم و قاصدک جون رو بردم کلی بهشون خوش گذشت........:smilies-azardl (113
چمدوناتو ببند میام دنبالت.......:smiliess (4):

parand

Well-known member
ای جووووووووونم که انقده مهربوووووونی :(40):
ایشالا که یکی از دلائل خوشحالی اونروز خودتی عزیزم
بازم بابت تاخیرم معذرت می خوام , داشتم دنبال جی برگهام می گشتم که یادم بیاد و درست برات توضیح بدم
پست بعدیم واسه خود خودته

من که از خدامه:smiliess (3): ایشالا همه دوستای گلم قبول شن. ولی برای من باید معجزه شه.........
خواهش میکنم عزیزم....هر موقع فرصت داشتی برام بزار عزیزدلم........وقت بسیار است....:rose:
من خواستم تشکر کنم ازت نه اینکه معذرت خواهی کنی خانومی.........:14:

آخرین ویرایش:

rawy

New member
پرندجان به نظر من فیش نویسی کتابی مثل کاپلان خیلی مشکل تر از کتابهای دیگه بود, اقلا برای من اینطوری بود چون به شددددت کلمه به کلمه اش به نظرم مهم بود و مدام حتی توی یه پاراگراف مطالب مختلف مطرح می شد.
اما در مورد کتابی مثل فیست نسبت به اون من راحت تر بودم, برای اینکه موضوعی که مطرح می شه سریع عوض نمی شه و تقریبا می شه گفت تو یه پاراگراف یک مبحث توضیح داده می شه.
من به این شکل می خوندم:
خود متن رو می خوندم, هرجا به نظرم نکته بود و تو سرم دیییییییینگ صدا می کرد, اینطوری :idea_majidonline: خوندن رو متوقف می کردم و تو اون قسمت خاص سعی می کردم اول مطلبش رو بفهمم بعد به شکل سوال درش بیارم و سوال رو روی برگه و جوابش رو پشت برگه می نوشتم, گاهی وقتا تو همون یک مبحث شاید بشه چندتا سوال در آورد.
صد در صد به خوندن کلیت فصل نیاز هست, اما از اونجایی که بارها گفتم درس های ما فرار هست و این روش بهترین راه برای یادگیری بدون فراموشیه من از این استفاده می کنم که مطالب رو حفظ کنم و روش مسلط بشم.
پس اول کلیت فصل خونده می شه, بعد به جزء جزء و سوال روی برگه تبدیل می شه و بعد که کاملا به خاطر سپرده شد, به راحتی می شه فصل رو مرور کرد و ریزه کاری های باقی مونده رو هم برداشت.
موفق باشی عزیزم, اگه جایی رو واضح نگفتم بگو توضیح بدم

چندتا از نمونه جی برگ هام:
شخصیت چیست؟ (صفحه 12) الگوی نسبتا پایدار صفات گرایشها یا ویژگی هایی که تا اندازه ای به رفتار مردم دوام می بخشند
سه نوع اعتبار سازه مهم عبارتند از؟ ( صفحه 23) اعتبار همگرا, اعتبار واگرا, اعتبار افتراقی
به عقیده آدلر همه نشانه های روان رنجوری به چه دلیلی به وجود می آید؟ (صفحه 101) برای محافظت از عزت نفس فرد
شباهت گرایشهای محافظ آدلر با مکانیزمهای دفاعی فروید چیست؟ (صفحه 101) نشانه ها برای محافظت از خود شکل می گیرند

parand

Well-known member
پرندجان به نظر من فیش نویسی کتابی مثل کاپلان خیلی مشکل تر از کتابهای دیگه بود, اقلا برای من اینطوری بود چون به شددددت کلمه به کلمه اش به نظرم مهم بود و مدام حتی توی یه پاراگراف مطالب مختلف مطرح می شد.
اما در مورد کتابی مثل فیست نسبت به اون من راحت تر بودم, برای اینکه موضوعی که مطرح می شه سریع عوض نمی شه و تقریبا می شه گفت تو یه پاراگراف یک مبحث توضیح داده می شه.
من به این شکل می خوندم:
خود متن رو می خوندم, هرجا به نظرم نکته بود و تو سرم دیییییییینگ صدا می کرد, اینطوری :idea_majidonline: خوندن رو متوقف می کردم و تو اون قسمت خاص سعی می کردم اول مطلبش رو بفهمم بعد به شکل سوال درش بیارم و سوال رو روی برگه و جوابش رو پشت برگه می نوشتم, گاهی وقتا تو همون یک مبحث شاید بشه چندتا سوال در آورد.
صد در صد به خوندن کلیت فصل نیاز هست, اما از اونجایی که بارها گفتم درس های ما فرار هست و این روش بهترین راه برای یادگیری بدون فراموشیه من از این استفاده می کنم که مطالب رو حفظ کنم و روش مسلط بشم.
پس اول کلیت فصل خونده می شه, بعد به جزء جزء و سوال روی برگه تبدیل می شه و بعد که کاملا به خاطر سپرده شد, به راحتی می شه فصل رو مرور کرد و ریزه کاری های باقی مونده رو هم برداشت.
موفق باشی عزیزم, اگه جایی رو واضح نگفتم بگو توضیح بدم

چندتا از نمونه جی برگ هام:
شخصیت چیست؟ (صفحه 12) الگوی نسبتا پایدار صفات گرایشها یا ویژگی هایی که تا اندازه ای به رفتار مردم دوام می بخشند
سه نوع اعتبار سازه مهم عبارتند از؟ ( صفحه 23) اعتبار همگرا, اعتبار واگرا, اعتبار افتراقی
به عقیده آدلر همه نشانه های روان رنجوری به چه دلیلی به وجود می آید؟ (صفحه 101) برای محافظت از عزت نفس فرد
شباهت گرایشهای محافظ آدلر با مکانیزمهای دفاعی فروید چیست؟ (صفحه 101) نشانه ها برای محافظت از خود شکل می گیرند

راووووی جونم یه دنیا ممنون از توضیحات جامع و کاملت.......:thanks:
خیلی خیلی لطـــــــــــف کردی عزیزم.......:rose::rose:

parand

Well-known member
چرا قاصدک جون نمیااااد..........:sad:
دلم براش خیلی تنگ شده.................:sadsmiley:

- - - Updated - - -

راووی جونم با اجازت من برم.......:smiliess (10):
بازم ممنون بابت راهنماییت.........:rose:

rawy

New member
سلام به همه بچه های روانشناس.. یه سوال دارم ازتون, همیشه واسم سؤال بوده روانشناسا چه جوری با شغلشون کنار میان, همون جوری که می دونید هر فردی از شغلش و افرادی که باهاشون سروکار داره تا حدی تأثیر میگیره.. شغل روانشناسی هم نیاز به یه روحیه خیلی قوی داره که بتونی مشکلات روحی و شخصیتی آدما رو گوش بدی و بهشون کمک کنی.. شده تا حالا روی خودتون هم تأثیر داشته باشه و دچار خستگی روحی بشید یا حتی فکرتون رو درگیر خودش کنه و روی زندگی شخصی تون اثر بذاره.. اگه این جور اتفاقی تو یه مورد خاص پیش بیاد چه طوری حلش میکنید؟ ممنون میشم جواب بدبد

سلام دوست عزیز, تاپیک ما اکثرا دوستان تو فضای کنکور و دانشجویی هستن تا کار به همین خاطر برای سوالتون کمتر پاسخ دهنده هستن.
صد در صد روانشناس هم از مراجعش متاثر می شه, همونطور که یک پزشک ممکنه اوائل کارش با دیدن خون یا بریدن قسمتی از بدن بیمار حالش بد بشه.
یک نشانگانی وجود داره به اسم "نشانگان انترن" که دانشجوی بی تجربه هر اختلالی رو که می خونه تصور می کنه خودش هم مبتلاست و این حتی تو درس خوندن ما هم هست در شرایطی که هنوز با مراجع و مشکلات حقیقی رو به رو نشدیم.
رواندرمانی یکسری قانون داره و مخصوصا در درمان روانکاوی یک روانکاو بایستی که حتماااا خودش روانکاوی شده باشه و عقده هاش بیرون کشیده شده بشه و رفع بشه تا بتونه درمانگر باشه و مسائل خودش رو به بیمار انتقال نده.
خاطرم نیست دقیقا چه مدت زمانی اما هر درمانگر تا یک سقف ساعت اجازه درمان داره (کلیتش اینه نمی دونم تو ایران هم رعایت می شه یا خیر) به دلیل اینکه رواندرمانی واقعا کار فرسایشی ای هست.
و در نهایت هر درمانگر خودش هم باید هرچند مدت یکبار توسط همکارانش بررسی بشه و برای ادامه کار آماده بشه.

fanoosi

New member
سلام دوست عزیز, تاپیک ما اکثرا دوستان تو فضای کنکور و دانشجویی هستن تا کار به همین خاطر برای سوالتون کمتر پاسخ دهنده هستن.
صد در صد روانشناس هم از مراجعش متاثر می شه, همونطور که یک پزشک ممکنه اوائل کارش با دیدن خون یا بریدن قسمتی از بدن بیمار حالش بد بشه.
یک نشانگانی وجود داره به اسم "نشانگان انترن" که دانشجوی بی تجربه هر اختلالی رو که می خونه تصور می کنه خودش هم مبتلاست و این حتی تو درس خوندن ما هم هست در شرایطی که هنوز با مراجع و مشکلات حقیقی رو به رو نشدیم.
رواندرمانی یکسری قانون داره و مخصوصا در درمان روانکاوی یک روانکاو بایستی که حتماااا خودش روانکاوی شده باشه و عقده هاش بیرون کشیده شده بشه و رفع بشه تا بتونه درمانگر باشه و مسائل خودش رو به بیمار انتقال نده.
خاطرم نیست دقیقا چه مدت زمانی اما هر درمانگر تا یک سقف ساعت اجازه درمان داره (کلیتش اینه نمی دونم تو ایران هم رعایت می شه یا خیر) به دلیل اینکه رواندرمانی واقعا کار فرسایشی ای هست.
و در نهایت هر درمانگر خودش هم باید هرچند مدت یکبار توسط همکارانش بررسی بشه و برای ادامه کار آماده بشه.

:applause::applause:توضیح جامعی بود عزیزم:thanks:

fanoosi

New member
چرا قاصدک جون نمیااااد..........:sad:
دلم براش خیلی تنگ شده.................:sadsmiley:

- - - Updated - - -

راووی جونم با اجازت من برم.......:smiliess (10):
بازم ممنون بابت راهنماییت.........:rose:

به قاصدک پیام دادم...
خداروشکر امروز قبل از اذان صبح رسیده تهران...منتها 1-چون اشتراک نت اش تموم شده 2-خیلی خسته بوده 3-یه عالمه کار داشته و مهم تر از همه 4- فردا صبح هم داره به سلامتی میره شمال تا شنبه....نتونسته بیاد و بهمون سر بزنه!!(جمله ام تموم نمیشد!)
به همگی سلام رسوند و گفت که حسابی برامون دعا کرده تو مشهد...
انشالله هر جا که هست خوش و سلامت باشه دوستمون

iraj1

New member
سلاااااااااااااااااااااااام
خانوم فانوسی لطفا صندوق پیامهاتون رو خالی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا