زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
بچه ها تاپیک فیلم و مطالعه گروهی 93 رو فعلا باز کردم
امشب رسیدم که صفحات عقب مونده رو بخونم, فردا قوانین و اینا رو بخونم ببینم اصلا من باید چی کار کنم و بعد بقیه تاپیک ها رو هم باز می کنم
فقط یه خواهشی ازتون دارم, تقریبا اخلاق منو می دونید, گاهی شوخی گاهی جدی ولی معمولا رک بودم , حتی زمانی که تازه اومده بودم تو جمع و روم نمی شد زیاد قاطی بشم, تو رو خدا الان هم اگه نظری دادم و چیزی گفتم رو حساب همون راوی سابق بذارید, واقعا خبری نیست هیچ اتفاقی نیفتاده, چون حس می کنم قبلا راحت تر می تونستم غر بزنم پیشنهاد بدم انتقاد کنم, الان یه کم معذبم. به هر حال این عنوان فقط یک اسم بدونید و لطفا بپذیرید که هیچ اتفاق خاصی برای من نیفتاده و اجازه بدید همچنان غر بزنم.
مچکرم :riz304:

- - - Updated - - -

پرندجان تو اولین فرصت در مورد فیش نویسی شخصیت خودم برات توضیح می دم البته هیچ ادعایی به درستیش یا غلطیش ندارم, ولی من با این شیوه راحت بودم

ainazhz

New member
اره عزیزم حق با تو البته من فقط یکی دوبار اومدم مازندران ولی زیبا کنار خیلی دوست دارم ، درسته همسایه های خیلییییییی خوبی داریم . من میرم از بس باهاشون در ارتباطم واقعا لهجه میگیرم .

اونم لهجه گیلانی که خیلی باحاله . من میخوام لهجشونو یاد بگیرم اما سخته. یه کوچولو بلدم

yazdan

New member
خدایا اصلا گوش به حرفای اقا یزدان ندین!!!فقط خودش رو بلده به مظلومیت بزنه..
خدا جون خودتون که بهتر می شناسینش.

خوبه که خودتون اواتار رو انتخاب کردینااااااا:smiliess (8):

یزدان اگه دوباره من رو به خدا ارجاع بدی منم چقولیت رو می کنم تا حسابی جزغاله بشیاااااااااا:p

حالا کی بهت خبر داد من قراره برم جهنم؟اونیکه خبر داد گفت مجازاتم آتتیشه؟یعنی هیچ امیدی نیست؟میگم اگه بگم تو دنیا من تو ایران زندگی کردم شاید دلشون بسوزه بگن بنده خدا از جهنم اومده د.باره نفرستیمش جهنم.نه؟

yazdan

New member
سلااااااااااااااام بر بالبی نازنین و غیب شو
خوبم عزیزم.شما خوبین؟! خوش می گذره؟!
نه عزیزم شما همون چراغه بودین:smiliess (3):
عه چه جالب شما هم که اواتارتون کچله:shocked: :25r30wi:

مهم نیست فقط کچلی من مهمه.کچلم نبودم میگفتن چرا بالا چشمت ابروه
اصلآ اینا بهانس.جنبش فمینیستی تو این تاپیک بیش از هر جای دنیا رخنه کرده

yazdan

New member
معلم: زمان این چند فعل را مشخص کن: من رفتم، تو رفتی، او رفت

شاگرد: آقا زنگ تفریح

این لطیفه بی مزه حکایت این تاپیک زنگ تفریح خودمون رو داره:painting:
حالا بگین احسنت به این همه نبوغ و تشابه یابی من:motat: (الان رفتم توی فاز خودشیفتگی:25r30wi: )

احسنت به اینهمه تشابه

yazdan

New member
فقط خدا به جوونای این مملکت رحم کنه....آخه این انصافهههههههههههههه؟!!!!
بعد میگن برید ازدواج کنید....که بعدش اینطوری طلاق بگیرن آخه؟؟؟؟
واقعا متاسف شدم...

آخ آخ آخ نگید تروخدا آدم دلش ریش میشه.دوستان عروسیو شیرینیو همه چی تااطلاع ثانوی تعطیل.آخه این چه وضعیه؟

yazdan

New member
عه چه جالب شما هم که اواتارتون کچله:shocked: :25r30wi: [/size][/color]

میگن کچلا خوش شانسن ، البته منم اگر یکسال دیگه برام ارشد و کنکور بخونم خوش شانس میشم حساااااابی[/quote]

بالاخره یکی پید شد ی امیدی بمن بده.الانه که 123 بیاد راز موفقیت من در کچل شدنو ازم بپرسه

- - - Updated - - -

یعنی ساعت نمیگذره ، باشگاه که روزی یک ساعته ، زبانم گفت شروع ترم از مهر ، فیلم هم که ۲:۳۰ و غذا و اینا هم که ۳۰ دقیقه ..... کارام تموم شد

حالا ی کمکی هم به مادر بکنید جای دوری نمیره ها!!!!!وقتتونم بهتر میگذره

- - - Updated - - -

اره به نظر منم کچلا خوش شانسن:whistle:...........تازه همشونم پولدار میشن........:25r30wi:

پس اگه میخواید شیرینیو بندازیم همون موقع که کادوهای بهتری بدم بهتون

yazdan

New member
واااااااااااااااااااااای راووووووووووووووی جوووووووووووووونم اوووووووووووووووووومد!! ( ببخشید هیجان زده ام خب!):4d564ad6:
خوبی آجی؟
خوش گذشت؟کجا رفته بودی جناب مدیر؟؟؟؟؟دلیل نمیشه مدیر شدی محافظه کار هم بشیااااااااااااا(راستشو بگو...آبشار نیاگارا یا جزایر قناری؟!!!:riz481:)
دلم برات تنگ شده بود حسابی....خب هیچی نباشه ما معاون شماییم خیلی به شما نزدیکیم!!(دیدی چه جوری خودمو معاون کردم؟!:25r30wi:)
آخی....دیگه راوی جونمم برگشت...
میگما...بیا قبل از باز کردن تاپیک فیلم از جناب یزدان قول مردونه بگیر که به تاپیک زنگ تفریح هم سر بزنه....چطوره؟

من مث راوی با جنبه نیستما.تحویل بگیرید دیگه جواب سلامتونم یک در میون میدما.

yazdan

New member
:thanks: آره عزیزم مسافرت بودم
سلاااااام به همگییییییی, دلم یه عالمه تنگیده بووووووود براتون :riz304:
دارم صفحه های قبلی رو می خونم
از لطف و محبت همگی کمال تشکر رو دارم :riz304::rolleyessmileyanim:

آخ که چقدر دلم میخواست مث مصفا شعر بلد بودم که در وصف این لحظه ی روحانی ی شعری بگم

ainazhz

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااام گلم
ممنون شکر شما چطوری؟؟؟؟
ملالی نبود جز دوری شما :28:
جاتون خالی, نه بابا ما تو خط تهران شمال کار می کنیم کلا زیباترین جایی که روی زمین سراغ داریم شماله
معاون چیه عزیزم, بیا این بار مسئولیت رو بپذیر خیاااااااااااااااال منو راحت کن, امیدوارم زودتر پست هاتون به بالای 2000 تا برسه که من بتونم کناره گیری کنم, خداکنه کار خاصی نداشته باشه, هنوز نمی دونم چی به چیه
قربوووووووووونت برم :heart:
آره موافقم, باید یه سری قوانین بذارم
باید دم در هر تاپیک بلیط بگیرم, مخصوصا تاپیک فیلم

راوییییییییییییی شمال بودییییییییی؟ نیومدی پیش من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :p7977cujr38iyymsu8:کاش میومدیییییییییییییییییییی. هرچند خودم گیلان بودم :ph34r-smiley:

taranom92

New member
سلام فانوسی جونم خوبی؟من لیوان آب رو زمین گذاشتم
خیلی زیبابود ممنوووونم:4d564ad6:

fanoosi

New member
سلام فانوسی جونم خوبی؟من لیوان آب رو زمین گذاشتم
خیلی زیبابود ممنوووونم:4d564ad6:

سلام ترنم جونم
خداروشکر خوبم
شما خوبی؟درس میخونی؟
خوب کاری کردی ... زندگی کم به آدم فشار روانی وارد نمیکنه...لیوان رو باید بذاریم زمین تا تجدید قوا کنیم
خواهش میکنم قابل دوستای عزیزم رو نداره....

fanoosi

New member
من مث راوی با جنبه نیستما.تحویل بگیرید دیگه جواب سلامتونم یک در میون میدما.

:5::25r30wi:
اختیار دارید جناب یزدان...منتها دیگه از این به بعد جواب سلاممون رو یک در میون هم فکر نکنم بدین:25r30wi:...آخه راوی جون تاپیک فیلم رو باز کرد..
راوی میگم تعهد نامه ای چیزی از جناب یزدان گرفتی؟باید قول بگیریم که به زنگ تفریح هم سر بزنند!!!:whistle:

aylinn

New member
ســــــــــــــــــلام به همه ی دوستااااااااای گلم:ad54ad:. خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلاخره موفق شدم یه وقت کوچولو پیدا بیام پست بزارم. امروز چند بار اومد ولی همش در عرض 3 یا 4 دقیقه فرصت نشد پست بزارم.....
خلاصه حسابی دلم تنـــــــــــگ شده بود براتوووووووون.................
فانوووسی جونم خوشحالم گوشیت پیدا شده...............
الی خوشگلم امیدوارم شماال بهت خوش گذشته باشه...........
ایلین جوونم دلم برات تنگ شده کاش بودی.....................
در اخــــــــــــــــــر اینکه خوب شد تایپیک فیلم بسته جناب یزدان مجبور شد بیاد زنگ تفریح..................
:tonguesmiley:
الااااااااااااانم که هیچ کس آن نیست باهاش صحبت کنم.....................:dadad4:

پرند جون خیلی کم میای هر وقتم میای من نیستم:sadsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا