زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
سلاااااااااااااااااام راوی جونم
فانوسی عزیزم
الی خوشگلم

راوووووی جون خوش اومدی...........دلم برات خیلی تنگ شده بود........................

fanoosi

New member
فدای تو :thanks:
آره خوش گذشت, هوا خیلی خوب بود, همین چند ساعت پیش تو ابرا بودم گردنه گردنه گدوک سررررررررررد, منم سرمایی :sarma:
واقعا درست می گن که ایران کشور چهارفصله

خوشحالم که بهتون خوش گذشته
انشالله همیشه خوش باشی و سلامت دوست خوبم...

rawy

New member
گنجشک دوس میدارم....
(مخصوص راوی جونم...چون میدونم گنگش دوس داره!! اصلا هم نمیخوام منو معاونش کنه هااااااااااا)

مرررررررررررررسی فانوسی , عااااااااااااشق این جمله ام :thanks:
دقیقا همینطوره اگر درک کنیم, چشمامون و بشوریم :rolleyessmileyanim: و تو لحظه زندگی کنیم

taranom92

New member
:thanks: آره عزیزم مسافرت بودم
سلاااااام به همگییییییی, دلم یه عالمه تنگیده بووووووود براتون :riz304:
دارم صفحه های قبلی رو می خونم
از لطف و محبت همگی کمال تشکر رو دارم :riz304::rolleyessmileyanim:
به به راوی جون اومده سلام عزیزم
رسیدن بخیر
امیدوارم بهت خوش گذشته باشه

parand

Well-known member
ترنم عزیزم سرعتم کمه نمی تونم نقل قول بگیرم...
مرسی عزیزم که راهنماییم کردی خودمم به همین نتیجه رسیدم..........
امیدوارم با رتبه ی عالی ارشد قبول شی عزیزدلم...........

parand

Well-known member
فانووسی جونم مرسی عزیزم تقریبا خوبم.............
گردنت خوب شد خانومی؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
خدا کنه زودتر برگرده مسند مدیریتو بگیره........
Laie_87B.gif

راووووی جون زود بیاااااااااااا...............

:25r30wi: الان اون منم تو مسند؟؟؟

parand

Well-known member
خانووووووووم مدیر شما چرا وایسی چایی بدی؟ حالا درسته مهربونی نه تا این حد..........................:25r30wi:
میخوای چایی بدی؟؟؟؟؟
نمیدونم باید فکر کنم.........
smiliess%20%2812%29.gif
:whistle:
حالا واسه اولین روزای مدیریت چون بودجه نداری باشه:tonguesmiley:ولی بعدا باید جبران کنی..........

rawy

New member
رااااستی واری جون تبریک صمیمانه من رو پذیرا باش ، اخیییییی کاش یعنی انشاا... ۶شهریورم بهت تبریک بگم

- - - Updated - - -

یه دنیا ممنون الی جونم, مرسی چه آرزوی قشنگی ولی حیف که بعیده به هرحال بازم از دلگرمیت سپاسگذارم :riz304:

rawy

New member
شمااال که بودم یه خبر خیلی خوب بهم رسید میگم شماها هم خوشحال بشید ، دختر خالم ۱۰ بود ازدواج کرده بود و بچه دار نمیشد ولی کسی نمیدونست نگو ۲سال پیش تقاضا دادن از بهزیستی بگیرن تا اینکه روز قبل عید بهشون یه پسر خوشگل و چشم ابی ۴ ماهه دادن اسمشم گذاشتن محمد طاها .
دیگه دارن از خوشحالی منفجر میشن خدا رو شکر براش گوسفند کشتن و جشن گرفتن و اینا . اصلا از شدت خوشحالی اونا ما خوشحال شدیم . به نظر من که اتفاق قشنگیه . شاید اگر خودمم جای دختر خالم بودم همین کارو میکردم انشاا... که به سلامت بزرگ بشه و با هم ۳نفری زندگی خوبی داشته باشن . اگر امکانش بود اینجا عکس محمد طاها رو میزاشتم شما هم ببینیدش

آخییییییییی مرسی که خوشحالیت رو با ما هم شریک شدی الی جان, واقعا خبر خوبی بود, ایشالا زیرسایه ی پدر و مادر صد ساله بشه, به خودتم تبریک می گم این قدم نو رسیده رو که حتما پر برکته :riz304:

rawy

New member
خداروشکر...هر چی باشه باید بگیم خداروشکر
صبح پا شدم عین این خانم های خیلی خوب کل خونه رو تمیز کردم و ناهار درست کردم و... تا دو دقیقه نشستم پای نت نمیدونم چی شد؟! چه حرکت اضافه ای انجام دادم! که رگ گردنم _که به سمت شانه ی چپم میره_ گرفت....یعنی بساطی دارم از اون موقع!!
نتیجه میگیریم که من اصلا نباید یه تصمیم جدی بگیرم...میخواستم امروز نمودار ها و جداول پایان نامه ام رو با SPSS ترسیم کنم و فصل چهارمم رو شروع کنم که اینجوری شد...و به هیچی نرسیدم
اون قدر درد دارم رفتم 3 ساعت خوابیدم!!!!(الان پشیمون شدی از اینکه حالم رو پرسیدی....مگه نه؟!
ممنون بایت تبریکت بارلی جونم:thanks:....به قول راوی منظورشون اینه که زیاد حرف زدم که شدم پاسخگووو!!!!:25r30wi:

فانوسی الان دقیقا چطوری؟ :(50)::smiliess (11):

parand

Well-known member
ایلین جون کجایـــــــــــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟
چرا فقط لایک میکنی؟؟؟؟
یه پست بزار دلم برات تنگ شده دوست خوبم................
:sadsmiley::(40):

parand

Well-known member
راوووی جونم شبت خوش عزیزدلم..........
خوابای رنگی ببینی.........
خوشحال شدم باهات صحبت کردم.....................

mosaffa7

New member
جناب مصفا اختیار دارید شما تشریف بیارید تهران بعد برید البته با همسر گرامی خوابگاه پس دوستی به چه دردی میخوره اتفاقا بنده هم به احتمال ۱۰۰ درصد اگر قبول بشم باید برم شهرستان خونه ما هم مثل خوابگاه دانشجویی . برادرم و خواهرم که دانشجو هستن . زمان امتحانا خونه ما کاملا سالن مطالعه میشه بنده خدا فقط مامانم اروم میرن و میان

:riz304:....

rawy

New member
اخه عزیزم ... امیدوارم زودتر خوب شی باید از برادرم بپرسم که چی می تونی استفاده کنی تا بهتر شی ...
می دونم من هم قبلا اینطوری شدم خیلی دردناکه...
نمی دونم چرا من به اشتباه فکر می کردم قمی هستی :(50):
بابا خوشگلم نزن منو . منظورم که برچسب نیست... می دونی که دکتر پور افکاری اذری هستند و یه قسمت کتاب نوشته بودند گارو گور شکم .(ص 274 بالای کادر طوسی جلد 2).برای همین گفتم ...

:25r30wi::25r30wi: واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :5:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا