به نظر شما گذاشتن عکسای خصوصی تو فضای مجازی درسته؟؟

به نظر شما گذاشتن عکسای خصوصی تو فضای مجازی درسته؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0

mj1919

New member
ولی این دید برای من جالبه!
کمتر می بینم که خودمون رو مبرا از گناه بدونیم!

هر کسی می تونه ارزیابی درسته از خودش داشته باشه، وقتی فرصتی برای دیدن عکس شخصی کسی رو داشته باشیم، از دستش می دیم؟ منتشرش نمی کنیم؟ کی این اجازه رو به ما داده؟ اینکه اون فرد خوش عکس مثلا پارتی شو روی نت گذاشته، دلیل میشه که اجازه ی انتشارشو به ما داده؟ اگه عکس کاملا برهنه بود بازم منتشرش می کردیم؟ نه؟ چرا نه، چون خجالت می کشیم؟، یا گناه داره؟ پس این منتشر کردنه، خودش دسته بندی داره تو ذهن ما؟ کی این دسته بندی رو ایجاد کرده؟
کلیپ های پارتی ایکس و ایگرگ چطور؟ اونا رو هم رو گوشیمون داریم؟ بلوتوسش می کنیم؟ اجازه داده؟ چون توی یک پارتی مختلط بوده، پس ماهم اجازه داریم منتشرش کنیم؟

پس اخلاق کجای زندگی مارو تعیین می کنه!

مخاطبم کس خاصی نیست، دوست دارم این سوالها رو از خودمون بپرسیم و روش فکر کنیم،

setayesh71

New member
منم اصلا اصلا خوشم نمیاد .
تازه طرف با بچه های کلاسشون عکس گرفته گذاشته تو صفحه فیس بوکش ! حالا مطمئنی همه اونایی که باهاشون عکس گرفتی دوست دارن عکسشون تو فیس باشه ؟
بر میداره عکس خواهرشو می ذاره تو فیس که مردم لایک کنن ؟؟؟ این غیرته آخه ؟

konjkave

New member
قوانین بازدارندہ لازم در این بارہ وجود ندارہ

منظور شما از قوانین بازدارنده یک قانون مدون از سوی دستگاههای ذیربط؟؟؟؟
اولین و مهمترین قانون بازدارنده اخلاق وقتی یک مسئله ای درون ما نهادینه نشده باشه قانون فقط حکم چماق بالای سر پیدا میکنه همینطور که در بعضی مسائل حاضر در کشور همین اتفاق افتاده.

آخرین ویرایش:

Mohammad gh

New member
منم چون بعدا مشکل ساز میشه براشون نمیتونم درک کنم..باالخص که در یک جامعه با دیدگاهها و فرهنگهای مشابه به هم زندگی می کنیم..والبته با در نظر گرفتن اینکه نه از لحاظ سنی با اونا فاصله دارم و نه فرهنگم خاصه و محدود...تو ایران ادم با همه ی فرهنگهای غالب کاملا میتونه اشنا باشه با فرهنگ اونا هم غریبه نیستم که هیچ تو متنشم هستم

نمیدونم از کجای حرفم برداشت کردید که گفتم فرهنگتون محدوده و برداشت شخصی کردید؟
در ابتدا خدمتتون عرض میکنم که در متن فرهنگ بودن لزومی بر نقد بی طرفانه و درک شرایط خاصش نیست شاید از نظر فردی اپلود عکسی با لباس مهمونی از نظر شرعی و اخلاقی گناهی بزرگ و کاری شدیدا اشتباه باشه ولی برای فرد دیگه فقط شرح یک ماجرا و خاطره برای سایر دوستان!فرد میتونه اینجوری استدلال بکنه که در اینده هم با مردی ازدواج میکنم که این مسائل براش تابو نباشه...در ضمن در اکثر موارد افرادی که این عکسهارو به اشتراک میزارن این امر در خانواده و فامیل و حتی محله و افراد محل کار هم یه امر عادی تلقی میشه ,امری که پروایی ازش ندارن.
امیدوارم که برداشت شخصی نکرده باشید...صحبت بنده کلی هست

هر کسی می تونه ارزیابی درسته از خودش داشته باشه، وقتی فرصتی برای دیدن عکس شخصی کسی رو داشته باشیم، از دستش می دیم؟ منتشرش نمی کنیم؟ کی این اجازه رو به ما داده؟ اینکه اون فرد خوش عکس مثلا پارتی شو روی نت گذاشته، دلیل میشه که اجازه ی انتشارشو به ما داده؟ اگه عکس کاملا برهنه بود بازم منتشرش می کردیم؟ نه؟ چرا نه، چون خجالت می کشیم؟، یا گناه داره؟ پس این منتشر کردنه، خودش دسته بندی داره تو ذهن ما؟ کی این دسته بندی رو ایجاد کرده؟
کلیپ های پارتی ایکس و ایگرگ چطور؟ اونا رو هم رو گوشیمون داریم؟ بلوتوسش می کنیم؟ اجازه داده؟ چون توی یک پارتی مختلط بوده، پس ماهم اجازه داریم منتشرش کنیم؟

به نظر من اگر همگی ما ,به این مسئله که شما اشاره کردید نه تنها اعتقاد قلبی بلکه التزام عملی هم داشته باشیم ,بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی و مشکلات فرهنگیمون ریشه کن میشه...

Mohammad gh

New member
منظور شما از قوانین بازدارنده یک قانون مدون از سوی دستگاههای ذیربط؟؟؟؟
اولین و مهمترین قانون بازدارنده اخلاق وقتی یک مسئله ای درون ما نهادینه نشده باشه قانون فقط حکم چماق بالای سر پیدا میکنه همینطور که در بعضی مسائل حاضر در کشور همین اتفاق افتاده.

کاملا موافقم
اگر برخورد انتظامی باشه فقط شرایط رو بدتر میکنه و فضا رو تنش آلود.تجربه در همین کشور عزیزمون بارها این مسئله رو اثبات کرده

مگر اینکه نوع برخورد عقلانی و فرهنگی باشه

bacillus.bs

New member
ولي به نظر من ديگه عكس كسي لو نميره، اينقدر دختر توي فيس بوك هست كه روزي ١٠٠ تا عكس جديد ميزاره،
ديگه كسي به فكر راهي براي دزديدن عكس شخصي كسي نمي كنه، اين مربوط به چند سال پيش بود

asal 92

New member
ولي به نظر من ديگه عكس كسي لو نميره، اينقدر دختر توي فيس بوك هست كه روزي ١٠٠ تا عكس جديد ميزاره،
ديگه كسي به فكر راهي براي دزديدن عكس شخصي كسي نمي كنه، اين مربوط به چند سال پيش بود
کاملا موافقم چه اشکالی داره آدم عکسشو تو فیس بوک بذاره!
دیگه این چیزا مهم نیستن...اون مال قدیما بود....

sakar

New member
بسیار عالی،
ولی در مورد قرمز، منظورتون از عکس دیگران برای خودشان، آواتاره؟
همانطوری که می دونید، آواتار یک عکس ، غیر از عکس خود فرد هست (معنی لغوی ش)،[/QUOTE

شامل اواتارم میشه البته من منظورم عکس افراد عادی جامعه هست نه بازیگرا یا بازیکنا و کسایی که در سطح ملی یا قومی یا جهانی یا دینی مشهوریت دارن استفاده از عکس اونا بدلیل علاقه فرد به اون شخصیتهاس نه چیز دیگه ای
مثلا توی همین انجمن فرضا یکی عکس خودشو بجای اواتارش گذاشته کار درستی نیست که من بیام عکسشو بردارم بدون اجازه و یجای دیگه بعنوان عکس خودم ازش استفاده کنم که متاسفانه بعضیا اینکارو میکنن ،بهر دلیلی اینکارو بکنن کار درستی نیست

arshade90

New member
اگه خیلیا عکساشونو تو فضای مجازی نذارن یا اینکه عکسای خیلی تو فضای مجازی گذاشته نشه...پس بعضیا چطور واسه اواتورشون عکس بذارن؟؟؟

:smiliess (12)::smiliess (12)::smiliess (12):

am-ml

New member
عکس خصوص مال خصوصی آدم هست ولی یه سری عکسایی هستن که زیبا هستن و عمومی .
البته اگر شعورش و فرهنگش بود به نظر من خیلی خوب بود که آدم با عکس واقعی خودش بتونه توی محیط های اجتماعی مجازی باشه ولی فرهنگش نیست ؛ قوانین و امنیت هم که در حد صفر.

am-ml

New member

عمومی و اتفاقی موافقم ولی از غرض ورزی و برای ضربه زدن به آبروی کسی ؛الان اتفاقا به بدترین شکل .

قدیم طرف عاشق پیشه بود و عکس رو برای گذاشتن رو قلبش میخواست:25r30wi: الان ولی :smiliess (7):

sakar

New member

ممنون از سوالاتتون
کاملا بجا بودن
یادمه اون اوایل فیلم لو رفتن و اینا تازه مد شده بود پسر عموم فیلم دختر دبیرستانیا بودن یه تولد گرفته بودن اورده بود خونه پدربزرگم هم نشسته بود گفت این چیه اونم واسش توضیح داد پدربزرگم خیلی ناراحت شد گفت اون کسیکه فیلمشو پخش کرده نفهمیده وارد زندگی خصوصی دیگران شده شما هم باید نفهمید؟
این حرف پدربزرگمو هیچوقت فراموش نمیکنم چون واقعا درسته
من خودم شخصا هیچوقت عکس هیچکسو سیو نکردم چون بنظر من قطعا نیاز به اجازه هست چون طرف عکسشو زیر اسمش گذاشته و همین لزوم اجازه گرفتن رو میده

حالا اینکه طرف قصدش از گذاشتن عکسش چیه مهم نیست مهم کاریه که خودمون انجامش میدیم
اگه توی هر کاری خدا رو مد نظر داشته باشیم مشکلی پیش نمیاد
اینکه بگیم طرف عکس بی حجابشو گذاشته حتما منظورش اینه که همه نگاش کنن معنیش اینه که ما در مورد اون افراد قضاوت کردیم به خومون بیاییم مگه ما مسلمان( یا هر دینی فرق نمیکنه) نیستیم یه مسلمان(یا هر فرد مذهبی از هر دینی) حق قضاوت کردن رو داره؟

دروغ مادر همه ی بدیهاست

sakar

New member
البته گذاشتن عکس خود فرد رو پروفایل یا اواتار توسط همون فرد شاید الان مغایر بعضی فرهنگا باشه
اما باید واقع بین باشیم دنیای پیش روی ما عصر ارتباطاتته پس مسلما در اینده ای نه چندان دور شاید بجای شناسنامه هر کس یه پروفایل تو یه سایت مخصوص داشته باشه
این کاغذ بازیا تموم میشن و همون موقع جرمهای اینترنتی جدیتر گرفته میشن و پلیسای اینترنتی هم جدیتر خواهند بود
و اگه از همین الان فرهنگ سازی بشه اونم بخصوص توی جامعه ی ما که مثلا یه جامعه ی دینیه خیلی بهتر خواهد بود
بودن تو سایتا و جامعه های مجازی غیر قابل انکاره
مث همه ی چیزای دیگه که اول اختراع شدن و بعدها گسترده تر شدن اینترنت هم بهمین منوال گسترده تر خواهد شد
هر وسیله ای استفاده ی خوب و بد داره طرف 10 ساله پراید داره یه تصادف کوچک نکرده اما میبینی یکی دیگه 1 روزه پراید خریده جنازشو از زیرش بیرون میارن
نبودن اطلاعات ، اگاهی، ترس و مهارت مشکل زاست نه بودن وسیله

لبخند

New member
کاملا موافقم چه اشکالی داره آدم عکسشو تو فیس بوک بذاره!
دیگه این چیزا مهم نیستن...اون مال قدیما بود....

عسل جان آره مشکلی نیست طرف عکسشو بذاره ولی آخه نه هر عکسی رو دیگه....مثلا عکس 3*4شناسنامه رو که هر کسی میبینه با عکسی که تو عروسی گرفته میشه هیچوقت یکی نیست،اما بعد میبینی طرف عکسی رو میذاره تو صفحه اش که مال عروسی بوده!!!!

parnia

New member
همه نظراتو نشد که بخونم....ولی تارا ی نکته بسیار خوبی رو گفته بود...مالتو بپا..همسایتو دزد نگیر...:a2d3:

sara77

New member
منم کل نظراتو خوندم خب حالا منظور این تیتر چیه گذاشتن عکس شخصی تو دنیای مجازی؟؟؟؟
ینی اینکه ایا من عکس خودمو جای اواتارم بذارم منظوره؟///؟اگه عکسم پوشیده و بجا و درست باشه اینکارو میکنم البته باید بدونیم که کجا این عکسو میذاریم مثل اون دنیای مجازی فیس بوک باشه یا علوم پزشکی یا سایت های که-------اگه انجمن خودمون باشه بنظر من عکس بجا باشه مشکلی نداره (فتوای من)اگه فیس بوک باشه و یه عکس ساده باشه و حیا حفظ شده باشه و فقط برای دوستان قابل دید باشه اونم مشکل نداره ولی اونی که عکس اونجوریشو هرجایی میذاره حتنما دلش میخاد کع عکسش دیده بشه هرجاااااااااااااااا دیگه مشخصه طرف میخااااااااااااااااااااااااد
ولی اگه اینکه عکس و فیلم خانوادگی یکی رو برداری نه این درست نیست

Maryam.A

Well-known member
سوال نظر سنجی ابهام داره
عکس خصوصی خودمون؟ یا عکس خصوصی دیگران؟

..RANA..

New member
منم کل نظراتو خوندم خب حالا منظور این تیتر چیه گذاشتن عکس شخصی تو دنیای مجازی؟؟؟؟
ینی اینکه ایا من عکس خودمو جای اواتارم بذارم منظوره؟///؟اگه عکسم پوشیده و بجا و درست باشه اینکارو میکنم البته باید بدونیم که کجا این عکسو میذاریم مثل اون دنیای مجازی فیس بوک باشه یا علوم پزشکی یا سایت های که-------اگه انجمن خودمون باشه بنظر من عکس بجا باشه مشکلی نداره (فتوای من)اگه فیس بوک باشه و یه عکس ساده باشه و حیا حفظ شده باشه و فقط برای دوستان قابل دید باشه اونم مشکل نداره ولی اونی که عکس اونجوریشو هرجایی میذاره حتنما دلش میخاد کع عکسش دیده بشه هرجاااااااااااااااا دیگه مشخصه طرف میخااااااااااااااااااااااااد
ولی اگه اینکه عکس و فیلم خانوادگی یکی رو برداری نه این درست نیست
:a2d3: .....................

بالا