21 مرداد. سالروز زلزله ی اهر، هریس، ورزقان

behnaz.h

New member
اوضاع بهتر شده وارد شهر هریس که میشی همه ساختمونا نوساز.... البته خودمردم باغیرتن ولی من میدونم چی کشیدن چون اونجادوست زیاد دارم دوستم باباش تازه مرده بود که زلزله اومد با یه مادر مریض دوتایی موندن تو کوچه میگفت حتی چادرهارو هم بهمون با پول دادن اوضاع افتضاح بود اما خدارو شکر الان نسبت به پارسال خیلی بهتره!

MAHSABANOO

New member
وای خیلی وحشتناک بود ما هر چی زنگ میزدیم به بستگانمون جواب نمیدادن مادرمو نمیشد نگه داشت رفتیم تبریز ببینیم چی شده
فامیلامون میگفتن که حتی پس لرزه ها هم شدید بوده
الانم یاد اون روز می افتم میترسم خیلی ترسیده بودیم وقتی خبر زلزله رو شنیدیم

خدا همه رو بیامورزه

..RANA..

New member
روحشان شاد

8z1q2uha3ik4vend5484.jpg
وااااای چقدر سخته واقعا .... روحشون شاد و یادشون همیشه گرامی :riz304:

obstetrician88

New member
اوضاع بهتر شده وارد شهر هریس که میشی همه ساختمونا نوساز.... البته خودمردم باغیرتن ولی من میدونم چی کشیدن چون اونجادوست زیاد دارم دوستم باباش تازه مرده بود که زلزله اومد با یه مادر مریض دوتایی موندن تو کوچه میگفت حتی چادرهارو هم بهمون با پول دادن اوضاع افتضاح بود اما خدارو شکر الان نسبت به پارسال خیلی بهتره!

بازم الهی شکر

obstetrician88

New member
روحشان شاد:sad::rose:

24227_530.jpg

خدایا این مصیبت ها رو تو خونه هیچکس پیش نیار.............یادمه اون شبی که اعلام کردن...یکی از دوستان که آذری بود تو خونه بود و در حالی که هر لحظه احتمال پس لرزه ها بود ولی آمده بود و برای من قضیه را توضیح میداد....................هر لحظه ممکن بود جونش به خطر بیفته ..همه مردمش تو خیابانها و پارکها بودن...ولی ایشان با احترامی که برای من قایل بود آمد تا از حادثه برای من بگوید.....................امیدورام هرجا که هست همیشه در پناه الله باشه............
یادمه همون شب تو خواب تمام رنگم پریده بود و عرق روی صورتم بود و همش کابوس میدیدم تا اینکه مامانم از خواب بلندم کرد و بهم گفت چی شده..گفتم مادر زلزله آمده...خیلی حالم بد بود....تمام ثانیه هایی که میگذراندم دعا برای عزاداران اونجا بود.....................خیلی شرمنده ملتم هستم که نتونستم کاری براشون انجام بدم.........................خیلی....................ولی همیشه جویا بودم که براشون چکارها کردن...............

امیدوارم که خدا همیشه پناهشون باشه............همیشه و دوباره به روزهای خوبشون برگردن...........................

"ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست"

نوتر

New member
خدایا این مصیبت ها رو تو خونه هیچکس پیش نیار.............یادمه اون شبی که اعلام کردن...یکی از دوستان که آذری بود تو خونه بود و در حالی که هر لحظه احتمال پس لرزه ها بود ولی آمده بود و برای من قضیه را توضیح میداد....................هر لحظه ممکن بود جونش به خطر بیفته ..همه مردمش تو خیابانها و پارکها بودن...ولی ایشان با احترامی که برای من قایل بود آمد تا از حادثه برای من بگوید.....................امیدورام هرجا که هست همیشه در پناه الله باشه............
یادمه همون شب تو خواب تمام رنگم پریده بود و عرق روی صورتم بود و همش کابوس میدیدم تا اینکه مامانم از خواب بلندم کرد و بهم گفت چی شده..گفتم مادر زلزله آمده...خیلی حالم بد بود....تمام ثانیه هایی که میگذراندم دعا برای عزاداران اونجا بود.....................خیلی شرمنده ملتم هستم که نتونستم کاری براشون انجام بدم.........................خیلی....................ولی همیشه جویا بودم که براشون چکارها کردن...............

امیدوارم که خدا همیشه پناهشون باشه............همیشه و دوباره به روزهای خوبشون برگردن...........................

"ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست"

مرسی دوست خوبم از همدردیت.

بله متاسفانه روزای خوبی نبودند برامون. پس لرزه هاش اوضاع رو بدتر کرده بود.
و همه ی مردم تو پارکها و تو باغ ها بودند. اون موقع ها صحبت هایی هم از فعال شدن گسل تبریز بود.

تصور اینکه جمعیت یه شهر تو پارک و باغ باشند یکم آزار دهندس. اونم نه برای تفریح بلکه برای نجات جونشون.

یادم اون لحظه نشسته بودم پشت نت وداشتم تو نت چرخ میزدم یه لحظه احساس کردم صندلی زیر پام داره میره کنار.خیلی احساس بدیه وقتی ببینی لوستر های خونه همش دارن تلو تلو میخورن. و یه لحظه احساس کردن اینکه دیوارای خونه عین فنر میشن. دقیقا خونه عین گهواره بود دقیقا.

تازه بدتر از اینا تا میای نت وخاموش کنی و گوشیتو برداری و بری بیرون یبار دیگه تکرار میشه. البته بدتر.(درسته از نظر ریشتر دومیه کمتر بود اما چون به سطح زمین نزدیکتر بود خیلی وحشتناکتر احساس شد):sad:

و اینبار دیگه بی خیال گوشی و نت و همه چیز میشیو میدویی بیرون.:sad:

yara

New member
فردا21 مرداد، بزرگداشت یاد و خاطره جان باختگان زلزله هریس و وزرقان...............گفتم یادی بکنیم از جان باختگان..

.روحشان شاد
:riz304:

27708dd10d68.jpg

f187c8bc4624.jpg

در سوگ ماتم جان باختگان زلزله اهر هریس ورزقان

اگر بو دونیادان واقت سیز کوچرسم

آغلاما آغلاما آنام آغلاما

گوزونده گوز یاشی ؛ اوره گینده غم

آغلاما آغلاما آنام آغلاما

چمن گوللریندن آلیب عطریمی

سن داها ایسته مه منیم خطریمی

قبیریمین اوستونده منیم عکسیمی