زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
سلام بر یزدان خان گرامی

حال احوالتون چطوره؟

ممنون.از نظر انتخاب تهران بخاطر فقط شهر تهران نبود چون از نظر رقتن به شهرستان ها حتی زاهدان مشکلی ندارم فقط برای این بود که چون سال اولی هست که شرکت کردم می خواستم برای رسیدن به اهدافم یه فرصتی به خودم داده باشم که به قول ترنم جان نگم ای کاش یا افسوس....سال بعد همه جا رو می زنم و اگه دوباره تهران قبول نشم ناراحت نمی شم چون توانایی من در همون حد هست دیگه:black_eyed:
رلستی همه یه شرینی سفارش دادن.......منم نون خرمایی می خواااااااااااااام:4d564ad6:
یکی از دوستانم که رفته بود کرمانشاه برام اورد واقعا خوش مزه و سرشار از انرِژیه...هر وقت اسم نون خرمایی رو می شنوم یاد درس خوندن می یفتم.
تا حالا که قسمت نشده که بیام کرمانشاه اما خیلی دوست دارم طاق بستان رو از نزدیک ببینم:(40):

اینم از بیانات قصار یزدان خان===> تا آزمون ارشد هست زندگی باید کرد
من که کلی خندید:25r30wi:

خوش بحالم شدا!
چه خوب میدونستید.خودم یادم رفته بود نان خرمایی هم هست.چشم برا شما همونو میفرستم
راستی طاقبستانو خیلی زیبا کردن اخیرآ . پیشنهاد میکنم سر بزنید.

yazdan

New member
این تاپیک فیلم چرا باز نمیشه؟؟؟:mad_majidonline::mad_majidonline:
راوی باید بازش کنه یا رها؟؟:smiliess (2):
انگار از قلم افتاده.

fanoosi

New member
میبینی تروخدا فانوسی؟
آیلین ی کاری کرده که من وقتی سوتی میدم اطرافمو نگاه میکنم ببینم آیلین اون اطراف نباشه.ی بار از دهنم در رفته گفتم آسیب مغزی شدم ازون روز تمام موسسات خیریه و درمانی دارن بهم پیام تبلیغاتی میدن ازبس که آیلین تابلوم کرده.ازقدیم گفتن انجمن کوچیکه کوه به کوه نمیرسه کاربر به کاربر میرسه.مگه سوتی نده .......

سلام جناب یزدان
آیلین رو هوا مطلب رو میزنه....من قبلا تجربه داشتم!:25r30wi:
ولی اینبار من سوتی ندادم که!! درست نوشتم قاطی پاتی رو...
آیلین جان و من اهل تبریزیم...به لهجه ی شهرمون نوشتن مطلبو که شیرین تر باشه....:rolleyessmileyanim:

بارلی

New member

سلام جناب یزدان
آیلین رو هوا مطلب رو میزنه....من قبلا تجربه داشتم!:25r30wi:
ولی اینبار من سوتی ندادم که!! درست نوشتم قاطی پاتی رو...
آیلین جان و من اهل تبریزیم...به لهجه ی شهرمون نوشتن مطلبو که شیرین تر باشه....:rolleyessmileyanim:
سلام فانوسی عزیزم . بهتر شدی ؟
نمی دونستم اذری هستی ...
بابا هنگ کرده بودم منظور ایلین جوون چیه ... همچین موردی تو کاپلان پور افگاری هست که برام جالب بود ... :motat:

بارلی

New member
این تاپیک فیلم چرا باز نمیشه؟؟؟:mad_majidonline::mad_majidonline:
راوی باید بازش کنه یا رها؟؟:smiliess (2):
انگار از قلم افتاده.
سلام یزدان عزیز خوبید ؟
حداقل حسنش اینه که زمان بیشتری با بقیه بچه ها سپری می کنید :tsimuzpzwoap1t9y3o7

taranom92

New member

جناب یزدان من 100 درصد با شما هم عقیده ام...
ترنم جونم انشالله تا آخر پر انرژی باشی و سال دیگه بهمون شیرینی بدی عزیزم:28:

سلاااام خوبین؟من اگه قبول شم هرجاکه باشین میام پیشتون شام مهمان من
اول هم میرسم خدمت جناب یزدان

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزیزم . بهتر شدی ؟
نمی دونستم اذری هستی ...
بابا هنگ کرده بودم منظور ایلین جوون چیه ... همچین موردی تو کاپلان پور افگاری هست که برام جالب بود ... :motat:

سلام عزیز دلم...خداروشکر...خیلی درد داره ولی مثل دیشب اوضاعم وخیم نیس...اشکم دراومده بود دیشب!!دور از جون جمع عین اینایی که گردنشون شکسته!!!از وسط گردنم تا کل کتف چپم گرفته بود (البته هنوزم خوب نشده...فقط بهتره!)
خب حالا که دونستی...بگو ببینم بهم میاد همشهری آیلین جونم باشم یا نه؟:smilies-azardl (113
چه موردی تو کاپلان هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5: توروخدا کار رو به برچسب و تشخیص نکشوووووون!!:ph34r-smiley:میگن از روانشناس جماعت باید ترسیدها....با ما هم بعلههههه؟!

آخرین ویرایش:

mosaffa7

New member

مصفا جان من زیاد تو اقتصاد نیستم و اینجام جاش نیست و شاید نظر من سطحی بینی باشه اما بنظرت به اندازه کافی انگیزه برای صرفه جویی نداریم؟ اینم ازون کلاه شرعیایی نیست که همیشه برا کاراشون درست میکنن؟

چرا یزدان جان احتمالش هست
ولی واقعا ملت ما صرفه جویی نمیکنند...در هیچ زمینه ای...همین مصرف آب و برق رو در تابستان ببینید...بنزین 100تومنی شد 700..آیا خیابانها خلوت تر شد؟؟؟
البته این میتونه مربوط بشه به ناکارآمدی زیرساخت ها یا هر علت دیگر...ولی خب دوستان بالایی راحت ترین(و نه الزاما بهترین) راهکار رو انتخاب میکنند!!!!!

بارلی

New member

سلام عزیز دلم...خداروشکر...خیلی درد دارن ولی مثل دیشب اوضاعم وخیم نیس...اشکم دراومده بود دیشب!!دور از جون جمع عین اینایی که گردنشون شکسته!!!از وسط گردنم تا کل کتف چپم گرفته بود (البته هنوزم خوب نشده...فقط بهتره!)
خب حالا که دونستی...بگو ببینم بهم میاد همشهری آیلین جونم باشم یا نه؟:smilies-azardl (113
چه موردی تو کاپلان هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5: توروخدا کار رو به برچسب و تشخیص نکشوووووون!!:ph34r-smiley:میگن از روانشناس جماعت باید ترسیدها....با ما هم بعلههههه؟!
اخه عزیزم ... امیدوارم زودتر خوب شی باید از برادرم بپرسم که چی می تونی استفاده کنی تا بهتر شی ...
می دونم من هم قبلا اینطوری شدم خیلی دردناکه...
نمی دونم چرا من به اشتباه فکر می کردم قمی هستی :(50):
بابا خوشگلم نزن منو . منظورم که برچسب نیست... می دونی که دکتر پور افکاری اذری هستند و یه قسمت کتاب نوشته بودند گارو گور شکم .(ص 274 بالای کادر طوسی جلد 2).برای همین گفتم ...

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
سلاااام خوبین؟من اگه قبول شم هرجاکه باشین میام پیشتون شام مهمان من
اول هم میرسم خدمت جناب یزدان

سلام ترنم جونم
ممنون...خداروشکر خوبم
ایول...بچه ها...همگی تو یه لیست آدرسهاتونو بنویسید...اصن این چه کاریه...ترنم آدرس بده ما میایم پیشت که بریم شام بخوریم!!:4d564ad6:
دوستان این موقعیت رو از دست ندینا...گفته باشم....ترنم انشالله سال دیگه تک رقمیه...تضمینی...

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
اخه عزیزم ... امیدوارم زودتر خوب شی باید از برادرم بپرسم که چی می تونی استفاده کنی تا بهتر شی ...
می دونم من هم قبلا اینطوری شدم خیلی دردناکه...
نمی دونم چرا من به اشتباه فکر می کردم قمی هستی
بابا خوشگلم نزن منو . منظورم که برچسب نیست... می دونی که دکتر پور افکاری اذری هستند و یه قسمت کتاب نوشته بودند گارو گور شکم ... برای همین گفتم ...

سلامت باشی بارلی جونم...برادرت دکتر هستن؟؟ خواهشا بپرس که هلاک شدم...(به روی خودم نمیخوام بیارمااااا)
خب مامان و بابام قم زندگی میکنند و من هم قم بزرگ شدم...واسه همین!:smiliess (3):
جدی میگی؟؟؟دکتر پورافکاری آذری اند؟!!!
واقعا نوشته بود گار و گور شکم؟!!!نازییییییییییییییییییی....چه باحال:25r30wi::25r30wi:(اونقدر خندیدم اشک امونمو برید دختر!)
میگما بارلی جونم...ماشالله خوب دقیق خوندی کاپلانو....ببین چقدر جزییات رو خوب دیدی و یادت مونده ...:applause:

بارلی

New member
سلامت باشی بارلی جونم...برادرت دکتر هستن؟؟ خواهشا بپرس که هلاک شدم...(به روی خودم نمیخوام بیارمااااا)
خب مامان و بابام قم زندگی میکنند و من هم قم بزرگ شدم...واسه همین!:smiliess (3):
جدی میگی؟؟؟دکتر پورافکاری آذری اند؟!!!
واقعا نوشته بود گار و گور شکم؟!!!نازییییییییییییییییییی....چه باحال:25r30wi::25r30wi:(اونقدر خندیدم اشک امونمو برید دختر!)
میگما بارلی جونم...ماشالله خوب دقیق خوندی کاپلانو....ببین چقدر جزییات رو خوب دیدی و یادت مونده ...:applause:
بله عزیزم پزشک هستن ... حتما می پرسم ... پس درست حدس زده بودم ... وای فانوسی جوون من عاشق این کتابم و مغز و نورولوژی و از فیست متنفرم البته نه دیگه مث قبل با هم دوست شدیم ...
بله عزیزم تبریزی هستند... اره می تونی ببینی اگر کتاب و داری...

taranom92

New member
سلام ترنم جونم
ممنون...خداروشکر خوبم
ایول...بچه ها...همگی تو یه لیست آدرسهاتونو بنویسید...اصن این چه کاریه...ترنم آدرس بده ما میایم پیشت که بریم شام بخوریم!!:4d564ad6:
دوستان این موقعیت رو از دست ندینا...گفته باشم....ترنم انشالله سال دیگه تک رقمیه...تضمینی...

دعاکنیدمن تهران قبول شم
درخدمتتون هستم عزیزان من

fanoosi

New member
بله عزیزم پزشک هستن ... حتما می پرسم ... پس درست حدس زده بودم ... وای فانوسی جوون من عاشق این کتابم و مغز و نورولوژی و از فیست متنفرم البته نه دیگه مث قبل با هم دوست شدیم ...
بله عزیزم تبریزی هستند... اره می تونی ببینی اگر کتاب و داری...

ماشالله....خدا برات نگهشون داره عزیزم...
منم دلم داداش دکتر خواست!!:smiliess (3):
دستت درد نکنه لطف میکنی بارلی جونم
حتما یه نگاهی می اندازم...

بارلی

New member
ماشالله....خدا برات نگهشون داره عزیزم...
منم دلم داداش دکتر خواست!!:smiliess (3):
دستت درد نکنه لطف میکنی بارلی جونم
حتما یه نگاهی می اندازم...
مرسی عزیزم خدا عزیزان شما راهم از بلاها دور نگه داره... برات ایمیل کردم ... امیدوارم زود خوب شی عزیزم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا