پاتوق کنکوری های انگل شناسی 93

Hamidvet

New member
همه تک یاخته به کنار ، تک یاخته پلاسمودیوم ( مالاریا ) به کنار .

مالاریا واقعاً واسه خودش یک سر و گردن قویتره . واسه من 2-3 هفته زمان برد . البته من تمام تستهای مالاریا ( 536 تست مالاریا رو حل کردم بعدش آنالیز کردم ) یک موضوع جالب بگم . با اطلاعات مارکل ووگ و نوا براون شاید بشه به 40-50% این 536 تست پاسخ داد .

بگو چجوری آنالیز میکنی ؟ تا روش خودمو بگم ( در مورد تک یاخته ها )

البته کتاب برای کنکور هم دارم میخونم در کنار اینا!
هر قسمتو مثلا اپیدمیولوژی رو از هر 3-4 تا کتاب نگا میکنم و نکات متفاوتشونو مینویسم ...

Soroush Star

New member
راجب خواندن درسها ، من درس اصلی ( انگل شناسی : تک یاخته و کرم ) از 1 شنبه همانند ارشد که خوندم دوباره Start میزنم با این پیش فرض که

کتاب مارکل ووگ رو کامل خوندم ، نوابراون تا حدودی خوندم و تمام تستهای I Q B درس انگل شناسی رو زدم و تک تک آنالیز کردم .

در کنارش دارم انگلیسی میخونم

Hamidvet

New member
راجب خواندن درسها ، من درس اصلی ( انگل شناسی : تک یاخته و کرم ) از 1 شنبه همانند ارشد که خوندم دوباره Start میزنم با این پیش فرض که

کتاب مارکل ووگ رو کامل خوندم ، نوابراون تا حدودی خوندم و تمام تستهای I Q B درس انگل شناسی رو زدم و تک تک آنالیز کردم .

در کنارش دارم انگلیسی میخونم

باز خدا رو شکر من زبانم خوبه وگرنه باس کلی وقت میذاشتم واسش ...

SH!LA

New member
سلاااااااام به خانوم شیلا!
خوبیم ممنون، شما چی؟ از قراری حسابی درس خوندی شما!!

امـروز یه اتفاق خیلی خوب برام اُفتـاد.

جــزوء شکل های تک یاخته و ویروس به دستم رسیـد. خیلی خوشحــالـم... :4d564ad6:

روزهای آینده یه نمونه هایی ازش براتون میذارم. نظـرت؟! :whistle:

Hamidvet

New member
امـروز یه اتفاق خیلی خوب برام اُفتـاد.

جــزوء شکل های تک یاخته و ویروس به دستم رسیـد. خیلی خوشحــالـم... :4d564ad6:

روزهای آینده یه نمونه هایی ازش براتون میذارم. نظـرت؟! :whistle:

منم میخواااااااااااااااااام شیلا ... :smiliess (15):
تک یاختشو بفرست برام! :black_eyed:

SH!LA

New member
منم میخواااااااااااااااااام شیلا ... :smiliess (15):
تک یاختشو بفرست برام! :black_eyed:

حتمــاً برات می فرستــم... ببینی به کار میاد یــا نه... :smilies-azardl (181

خودم که کلی ذوق کردم؛ حالا باید نظر یه متخصص توی این زمینه رو هم بدونم.

Soroush Star

New member
من نحوه نکته برداریم واسه تک یاخته ها اینجوری بود :

ابتدا شاخه های تک یاخته رو جدا کردم ( سارکو ماستیگوفورا - آپی کمپلکسا - سیلیوفورا - میکروسپورا ) و برای هر کدوم 1 برگه یا بیشتر a4 در نظر گرفتم .

در مرحله بعد ، بعنوان مثال تک یاخته پلاسمودیوم رو در نظر بگیر

پلاسمودیوم در شاخه آپی کمپلکسا هست ، نکات مشترک این تک یاخته با دیگر تک یاخته های شاخه آپی کمپلکسا فقط در برگه آپی کمپلکسا نوشتم .

سایر نکات به این صورت ادامه دادم :

تک یاخته پلاسمودیوم شامل این موارد اصلی هست : پلاسمودیوم ( فالسیپاروم ، مالاریه ، اواله ، ویواکس )
واسه هرکدوم برگه a4 جداگانه در نظر گرفتم و در کنار اینها برگه جداگانه پلاسمودیوم و برگه جداگانه سایر پلاسمودیوم ها نوشتم .

نکات مشترک بین همه پلاسمودیوم ها رو وارد برگه پلاسمودیوم کردم که تا الان 129 نکته شده ، نکات مربوط به گونه فالسیپاروم در برگه خودش که تا الان 33 نکته شده ، نکات مربوط به گونه مالاریه در برگه خودش ( تا الان 11 نکته ) ، نکات مربوط به اواله ( تا الان 4 نکته ) ، نکات مربوط به ویواکس ( تا الان 17 نکته ) و در آخر در برگه مربوط به سایر پلاسمودیوم ها ( نکات پلاسمودیوم های میمون ، پرندگان ، جوندگان ، ... ) وارد کردم .

بالای برگه a4 با رنگ جداگانه نوشتم ( مثلاً پلاسمودیوم ویواکس )

Hamidvet

New member
من نحوه نکته برداریم واسه تک یاخته ها اینجوری بود :

ابتدا شاخه های تک یاخته رو جدا کردم ( سارکو ماستیگوفورا - آپی کمپلکسا - سیلیوفورا - میکروسپورا ) و برای هر کدوم 1 برگه یا بیشتر a4 در نظر گرفتم .

در مرحله بعد ، بعنوان مثال تک یاخته پلاسمودیوم رو در نظر بگیر

پلاسمودیوم در شاخه آپی کمپلکسا هست ، نکات مشترک این تک یاخته با دیگر تک یاخته های شاخه آپی کمپلکسا فقط در برگه آپی کمپلکسا نوشتم .

سایر نکات به این صورت ادامه دادم :

تک یاخته پلاسمودیوم شامل این موارد اصلی هست : پلاسمودیوم ( فالسیپاروم ، مالاریه ، اواله ، ویواکس )
واسه هرکدوم برگه a4 جداگانه در نظر گرفتم و در کنار اینها برگه جداگانه پلاسمودیوم و برگه جداگانه سایر پلاسمودیوم ها نوشتم .

نکات مشترک بین همه پلاسمودیوم ها رو وارد برگه پلاسمودیوم کردم که تا الان 129 نکته شده ، نکات مربوط به گونه فالسیپاروم در برگه خودش که تا الان 33 نکته شده ، نکات مربوط به گونه مالاریه در برگه خودش ( تا الان 11 نکته ) ، نکات مربوط به اواله ( تا الان 4 نکته ) ، نکات مربوط به ویواکس ( تا الان 17 نکته ) و در آخر در برگه مربوط به سایر پلاسمودیوم ها ( نکات پلاسمودیوم های میمون ، پرندگان ، جوندگان ، ... ) وارد کردم .

بالای برگه a4 با رنگ جداگانه نوشتم ( مثلاً پلاسمودیوم ویواکس )

هرکار بکنی بازم حجم نکات بالاست و باید زمان زیادی رو بنویسی ... منم جدا جدا کردم شاخه شونو ... الان تا همین الانیم که نوشتم خیلی خوووب یاد گرفتم ... خلاصه نویسی خیلیییییی خوبه
ضمنا راجع به سوش های E.histolytica چی باید بدونیم عزیز؟!

Soroush Star

New member
درسته ، وقت زیاد میبره ولی وقتی بود که من صرف کردم .

اگه میخوای نکته هارو بنویسی اول حفظ کن بعدش به زبان خودت نه کتابی نکته هارو بنویس اینطوری زمان مرور راحت تری .

راجب انتامبا هیستولیتیکا :

انتامبا هیستولیتیکا ، دیسپار و موشکوفسکی خیلی شبیه هم هستن و روشهایی مثل pcr باعث تفریقشون میشه .

در قدیم به انتامبا هارتمانی نژاد کوچک انتامبا هیستولیتیکا میگفتن .

اندازه گونه هارتمانی از گونه های دیسپار ، موشکوفسکی و هیستولیتیکا کوچکتره .

در قدیم سوش لاردو گونه هیستولیتیکا وجود داشت یعنی به این نام بود ولی بعدها محققین متوجه شدن سوش لاردوی گونه هیستولیتیکا در واقع گونه انتامبا
موشکوفسکی هست .

گونه موشکوفسکی دارای زندگی انگلی ( در بدن انسان ) و زندگی آزاد زی ( در فاضلاب ) یعنی هر 2 نوع زندگی هست .

Hamidvet

New member
سروش جان سلام،
آقا، آنتی ژن های آمیب رو در مدفوع شناسائی میکنند نه؟!

Soroush Star

New member
سلام حمید جان .

در آلودگی به آمیب انتامبا هیستولیتیکا ، در درجه اول مشاهده خون (rbc) در مدفوع اهمیت داره و اگر مشاهده نشه در مرحله بعدی ، همونطور که خودت

گفتی آنتی ژن های آمیب رو در مدفوع شناسایی میکنن

Soroush Star

New member
این برگه یکی از خلاصه برگه های من بود ، تمام نکان مشترک شاخه سیلیوفورا

20130810_001 (3).jpg

b.nafas

New member

سلام نفس من 12 مرحله ازمون دکتر خلی لی رو شرکت کردم ... من خودم سر جلسه ازمون ارشد احساس میکردم دارم ازمون 13 دکتر خلی لی رو شرکت میکنم ... ازموناش خوبه من که خیلی راضی بودم برنامه ریزی ازمون هم منطقی بود و میشد تو اون بازه ی زمانی مطالب رو تمام کنی بنظرم تنها ایرادش این هست که واسه ارشد انگل جامعه ی اماری بالایی نداره اما مهم ترازیه که بدست میاری و رتبه چندان مهم نیست ...واسه من که تنبلم و حتما باید با اجبار درس بخونم عالی بود...:riz304:
[/Q

سلام دوستم واقعا ممنون از کمکت . پس احتمالا من هم این آزمون هارو شرکت کنم اینطوری بهتره ..منم که تنبل ...:a2d3:

b.nafas

New member
وای بچه ها نمی خوام انرژی منفی بدم . ولی واقعا قاطی کردم ..از یه طرف امتحانای ترم تابستونم شروع شده از یه طرف ترم جدید ..از یه طرف ارشد منم هیچ کاری نکردم ..:p7977cujr38iyymsu8::smiliess (2):

b.nafas

New member
شانس من هر وقت میام کسی نیست ./...به قول حمید تو جزیره انگل شناسان تنهایی:sadsmiley:

Soroush Star

New member
سلام .
من واسه ایمنی ( استادمون و برای کنکور انتشارات خسروی ویرایش جدید با جلد سبز ) رو خوندم ولی چون واسه ایمنی دیر شروع کردم نتونستم نتیجه بگیرم

Soroush Star

New member
منم واسه کنکور ارشد امسال ( 9 خرداد ) وضعیت امسال شمارو داشتم .

از شهریور 91 شروع کردم . 2 ترم از دانشگاهم مونده بود . از اواسط آذر تا اواخر دی 91 واسه درسهای ترم میخوندم .

تازه حدود 1 ماه ( دی ماه ) اصلاً موقعیت نشد واسه کنکور ارشد بخونم

b.nafas

New member
ایشالله واسه دکترا موفق باشی مثل ارشد ...اره خیلی سخته اینطوری همه چی قاطی میشه ولی من باید ارشد قبول شم امسال یعنی باید همه تلاشمو بکنم ..به قول یه بزرگی ..هر چیزی که تو رو نکشه قوی ترت میکنه ....

بالا