دوست داری همسر آیندت شیطون باشه یا آروم؟

sara77

New member
سارا کپنیه؟؟؟؟؟:25r30wi:.....بی زحمت یه لوس بامزشو همنجور که سفارش دادم برا من بذارین کنار:4d564ad6:

خخ اره مزایده گذاشتیم اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااا
لوس؟/؟؟/؟واویلا یکی بیاد اینو بگیره لوس از کجا بیاریم تو این هیروویری(حالا اشکال نداره یه لوسش رو میذاریم کنار برا تو دیگه اشنایی روتو زمین نمیندازیم)

شفيع

Well-known member
سارا ميتوني يه نمونه از اروم و شيطون بياري؟از سايت؟

sara77

New member
خرجت با خووودوم حالا رو كن كارتاتو

این کنجکاوه ظاهر دختر شیطونی هس
بهش مکشوک شدم تاحالا نبوده بعد یهو تو این تاپیک ظهورشو اعلام کرده ماشاله دختر خوب و شیطونیه البته اگه کیس خوبی باشه شاید راضی شه (کنجکاو جون صورتمو با سیلی سرخ کردم حرفی نزنیا)
اره دیگه حالا بقول عالیه نظررررررررررت؟؟

شفيع

Well-known member
این کنجکاوه ظاهر دختر شیطونی هس
بهش مکشوک شدم تاحالا نبوده بعد یهو تو این تاپیک ظهورشو اعلام کرده ماشاله دختر خوب و شیطونیه البته اگه کیس خوبی باشه شاید راضی شه (کنجکاو جون صورتمو با سیلی سرخ کردم حرفی نزنیا)
اره دیگه حالا بقول عالیه نظررررررررررت؟؟

من كي رو حرفت حرف زدم؟

konjkave

New member
واغا پسرا یاد بگیرین ایناس معیارا
شما زود به خاستت میرسی یکی گذاشتم کنار براتون این شماره عابرو میدم تو خصوصی پولو واریز کن که منم طرفتو پست کنم بیاد

- - - Updated - - -

براتو کنجکاو خوبه کلا این معیارو داره
کنجکاو بعلهه رو بوگوووووووو وقت نداریم باید بریم سراغ بعدی

من کجا متعادلم و آرامش دارم؟شیطون بودنم شکی توش نیست ولی آرامش جز موقعی که در خوابم برای من تعریف نشده اس فک کنم واسه سکرت مورد خوبی باشه:riz481:

konjkave

New member
یکی بیاد سارا رو بگیره تو یه روز دو تا شوهر واسه من زشته مردم چی میگن:image170:

sara77

New member
من کجا متعادلم و آرامش دارم؟شیطون بودنم شکی توش نیست ولی آرامش جز موقعی که در خوابم برای من تعریف نشده اس فک کنم واسه سکرت مورد خوبی باشه:riz481:[/QUOTEووووووووووووووویی ادمین کجاااااااایی ببینی اینا تلف شدن خووووو منم همون شیطون رو گفتم دقیقا شیطوون خاهرممممممممممممممممممم دقت کن فردا خاستگارا یه عیبی میذارن روت میگن نمیبینه خوووو من چقد حرص بخورم

konjkave

New member
من کجا متعادلم و آرامش دارم؟شیطون بودنم شکی توش نیست ولی آرامش جز موقعی که در خوابم برای من تعریف نشده اس فک کنم واسه سکرت مورد خوبی باشه:riz481:[/QUOTEووووووووووووووویی ادمین کجاااااااایی ببینی اینا تلف شدن خووووو منم همون شیطون رو گفتم دقیقا شیطوون خاهرممممممممممممممممممم دقت کن فردا خاستگارا یه عیبی میذارن روت میگن نمیبینه خوووو من چقد حرص بخورم

ننه سارا اون عینکت درست بزن:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7 شفیع و بهرامیان تلفیقی میخوان بذارشون تو لیست فریبا و سکرت رو هم کاندید کن

bioelectric

Active member
واغا پسرا یاد بگیرین ایناس معیارا
شما زود به خاستت میرسی یکی گذاشتم کنار براتون این شماره عابرو میدم تو خصوصی پولو واریز کن که منم طرفتو پست کنم بیاد

- - - Updated - - -

براتو کنجکاو خوبه کلا این معیارو داره
کنجکاو بعلهه رو بوگوووووووو وقت نداریم باید بریم سراغ بعدی

خخخخخخخخخخخخ(حالا من بیشتر برا کار خیر اینکارو میکنم)‌هرچی کرمه طرف باشه بده من راضیم

سارا قرار نشد بخای تک خوری کنیا،ببین قبلش داشتی حرف از شماره حساب میزدی،بعد که من اومدم شد ،کار خیر، شد در راه رضای خدا... خب رو راست باش با مردم

بعدم هرچی کرمه طرف باشه ، یعنی چه؟ یه موقع طرف کرمش 1 ریال بود،1ریال را من بردارم یا تو؟ میخای اصلا به عنوان وام ازدواج بدیم به خودشون برن باش صفا کنند...:smiliess (11):

konjkave

New member

ننه سارا اون عینکت درست بزن:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7 شفیع و بهرامیان تلفیقی میخوان بذارشون تو لیست فریبا و سکرت رو هم کاندید کن

sara77

New member
[/COLOR]

سارا قرار نشد بخای تک خوری کنیا،ببین قبلش داشتی حرف از شماره حساب میزدی،بعد که من اومدم شد ،کار خیر، شد در راه رضای خدا... خب رو راست باش با مردم

بعدم هرچی کرمه طرف باشه ، یعنی چه؟ یه موقع طرف کرمش 1 ریال بود،1ریال را من بردارم یا تو؟ میخای اصلا به عنوان وام ازدواج بدیم به خودشون برن باش صفا کنند...:smiliess (11):
[}جاااااااااااااااااااااااااااااااان ینی توهم شریک بودی عایاااااااااا//؟میگم با این پیشرفتی که تو داری فردا میگی برکنار شو خودم بیام جات
واغعااااااااااااااااااااااا چه دوره زمونه ی شده

- - - Updated - - -

[/COLOR]

[}جاااااااااااااااااااااااااااااااان ینی توهم شریک بودی عایاااااااااا//؟میگم با این پیشرفتی که تو داری فردا میگی برکنار شو خودم بیام جات

sara77

New member

نه اینجوری عینکمو زدم که درست تشخیص بدم اره باید لیستارو جمع اوری کنم شانس بیارین ببینم کی مال کیه دعا کنین خوباش گیرتون بیاد ـ(البته من اوناییی که رشوه دادن رو یه کم بیشتر حواسم هس)

bioelectric

Active member

- - - Updated - - -

خب من که گفتم تو کار تقسیم کیس و این چیزها میام کمکت،آخه دست تنها که نمیشه، اذیت میشی
بعدم بد دوره زمانه ای نشده، دست جوونای مردم را میذاریم تو دست هم ، خیلی هم خوبه ،خیلی هم ثواب داره
حالا یه پولی هم میگیریم که ریا نشه...

آخرین ویرایش:

sara77

New member
خب من که گفتم تو کار تقسیم پسر و این چیزها میام کمکت،آخه دست تنها که نمیشه، اذیت میشی
بعدم بد دوره زمانه ای نشده، دست جوونای مردم را میذاریم تو دست هم ، خیلی هم خوبه ،خیلی هم ثواب داره
حالا یه پولی هم میگیریم که ریا نشه...

خب حالا بذار یه فکری هم برا خودت کنیم اینجوری نمیشه.............کنجکاو کوجایی بیا بوگو نظرت دربارش چیه؟؟؟

konjkave

New member
یعنی رو که نیست .....خخخخخخ بابا ما اینجا گفتیم تاپیک همسریابی و دعوت به همکاری کردیم حالا خود مارو دور میزنین اصن همکار نخواست خودم یه تنه همه کارا رو انجام میدم:13:

بالا