نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد مامایی 2 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نيازي

New member
تخمين رتبه

حتما اشتباه می کنید-اگه درصداتون اینا باشه نمرتون قطعا 234 هست

نمره شما اینطور حساب میشه: تعداد جوابهای درست ضربدر 3 منهای تعداد جوابهای غلط--البته بجز زبان
فرمول نمره زبان هم اینطوره: (تعداد جوابهای درست ضربدر 3 منهای تعداد جوابهای غلط) ضربدر 0.6

البته من چون تعداد پاسخهای صحیح و غلط شما رو نداشتم از روی درصداتون حساب کردم

سلام ميشه لطف كنيد نمره احتماليه منم بگيد بارداري 47 نوزادان66 جنين72 بهداشت 45 داخلي 50 با اين درصدا عمرا قبول بشم نظر شما چيه من قبولي اهوازو مي خوام بهنظرتون امكانش هست

آخرین ویرایش:

smoosapour

New member
سلام ميشه لطف كنيد نمره احتماليه منم بگيد بارداري 47 نوزادان66 جنين72 بهداشت 45 داخلي 50 با اين درصدا عمرا قبول بشم نظر شما چيه من قبولي اهوازو مي خوام بهنظرتون امكانش هست[/quote]

اگه درصداتون دقیق باشه نمرتون با دقت 0.5 میشه 191.52 --- البته با احتساب نمره صفر برای زبان

nty

New member
د ر مجموع خوب بود ولی من انچنان کامل نخوانده بودم[/b] فقط بچه ها یه لطفی بکنید اگر کسی رتبه اخرین فرد قبولی را می دانه بگه ممنون از بچ ه های با حال مامایی

sana

New member
امسال فکر کنم رتبه 1 خیلی بیشتر از این باشه
تو تخمین رتبه که 307ه
خواهش می کنم عزیزم-محاسبه نمره شما خیلی وقت نبرده در حد 30 ثانیه
رتبه 1: نمرش حدود 297بوده پارسال اهواز قبول شده
رتبه 5 اهواز رو زده بود
رتبه 28: نمره 250، قبول اصفهان
رتبه 103: نمره 222، تبریز قبول شده
رتبه حدود 115: نمره حدود 212 قبول شده اهواز

به نظرم غیر از تهران (البته تا حدودی) که رتبه پایین می خواد بقیه شهرستانها زیاد اولویت بندی ندارند-چون هر کی شهر خودش رو میزنه (رتبه 1 اهواز)--البته میشه گفت تا حدود زیادی اینطوریه

smoosapour

New member
امسال فکر کنم رتبه 1 خیلی بیشتر از این باشه
تو تخمین رتبه که 307ه

تفاوت نمره 307 با 297 فقط توی 3 تا سواله-3 سوال بیشتر جواب دادن که شدن 307---تازه خود نمره 307 هم خیلی خیلی خیلی زیاد نیست!---از 160 سوال فقط 110 سوال بزنید می تونید به این نمره برسید یعنی دو سوم سوالات

در هر صورت من خودم با رتبه یک پارسال صحبت کردم

smoosapour

New member
من نتونستم تخمين رتبه رو باز كنم هنوزم خرابه .مرسي از لطفتون با اين نمره جاييم قبول مي شم؟:13:
پارسال من با نمره 190 رتبه ام شد 273 و هیچ جا قبول نشدم--ولی امسال با پارسال فرق داره-ظرفیتها خیلی بیشتر شده-دعا می کنم قبول بشین

farzanehs87

New member
نمره من از همتون کمتره...:14::14::14: رتبم تا الان 71 :14: دیگه امیدم صفر شد...

disjermino

New member
سلام به بچه های گللللللللللل مامایی....بچه ها به نظرتون با نمره 244 به قبولی تهران امیدی هســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت؟:33::sad:

mama1391

New member
تا حالا چند نفر شرکت کردن ؟ نمره 244 فعلا رتبش چند شده ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا