ممنون از راهنماییتون
پس 100درصد برمیگرده به شانس درسته؟؟؟
شاید حتی تهرانم آوردم نه؟؟؟؟؟[/QUOTE
البته خیلی خوش بینانه اش
ممنون از راهنماییتون
البته خیلی خوش بینانه اش
حتما اشتباه می کنید-اگه درصداتون اینا باشه نمرتون قطعا 234 هست
نمره شما اینطور حساب میشه: تعداد جوابهای درست ضربدر 3 منهای تعداد جوابهای غلط--البته بجز زبان
فرمول نمره زبان هم اینطوره: (تعداد جوابهای درست ضربدر 3 منهای تعداد جوابهای غلط) ضربدر 0.6
البته من چون تعداد پاسخهای صحیح و غلط شما رو نداشتم از روی درصداتون حساب کردم
سلام ميشه لطف كنيد نمره احتماليه منم بگيد بارداري 47 نوزادان66 جنين72 بهداشت 45 داخلي 50 با اين درصدا عمرا قبول بشم نظر شما چيه من قبولي اهوازو مي خوام بهنظرتون امكانش هست
ممنون از راهنماییتون
البته خیلی خوش بینانه اش
هر چی خدا بخواد همون میشه-انشالله تهران قبول بشید
مشکل نرم افزار تخمین رتبه برطرف شد
خواهش می کنم عزیزم-محاسبه نمره شما خیلی وقت نبرده در حد 30 ثانیه
رتبه 1: نمرش حدود 297بوده پارسال اهواز قبول شده
رتبه 5 اهواز رو زده بود
رتبه 28: نمره 250، قبول اصفهان
رتبه 103: نمره 222، تبریز قبول شده
رتبه حدود 115: نمره حدود 212 قبول شده اهواز
به نظرم غیر از تهران (البته تا حدودی) که رتبه پایین می خواد بقیه شهرستانها زیاد اولویت بندی ندارند-چون هر کی شهر خودش رو میزنه (رتبه 1 اهواز)--البته میشه گفت تا حدود زیادی اینطوریه
هر چی خدا بخواد همون میشه-انشالله تهران قبول بشید
مشکل نرم افزار تخمین رتبه برطرف شد
من نتونستم تخمين رتبه رو باز كنم هنوزم خرابه .مرسي از لطفتون با اين نمره جاييم قبول مي شم؟:13:
امسال فکر کنم رتبه 1 خیلی بیشتر از این باشه
تو تخمین رتبه که 307ه
پارسال من با نمره 190 رتبه ام شد 273 و هیچ جا قبول نشدم--ولی امسال با پارسال فرق داره-ظرفیتها خیلی بیشتر شده-دعا می کنم قبول بشینمن نتونستم تخمين رتبه رو باز كنم هنوزم خرابه .مرسي از لطفتون با اين نمره جاييم قبول مي شم؟:13:
پارسال من با نمره 190 رتبه ام شد 273 و هیچ جا قبول نشدم--ولی امسال با پارسال فرق داره-ظرفیتها خیلی بیشتر شده-دعا می کنم قبول بشین
متاسفانه هم پارسال مشکلات داشتم هم امسال:1dco2x0p1lilzhfpg1t--یه کوچولو داشتم که خیلی اذیت کرد-13 تیر 1 سالش تموم میشه:rolleyessmileyanim:امسال چیکار کردین?