بچه ات رو چطور تربیت میکنی ؟

nazgol

New member
افرین نازگل
تو مادر نمونه ای میشی
بچه رو مگه شوهر تمییز میکنه اخه

نه خواهر.. من دلم نمیاد بدم آقامون.. خودم فرزند دلبندمو با جون و دل ترو خشک میکنم مامانی فدااااااااااااااااااش بشه الهیییی

منتظر 67

New member
یه نکته دیگه همفکری و هم رآی بودن پدر و مادر توی نحوه تربیت فرزندشونه
من بعنوان مادر باید به مسرم احترام بذارم تا فرزندمم احترام گذاشتن رو یاد بگیره.. خیلی حرمتها باید توی خونه رعایت بشه ریز به ریز رفتار پدر و مادر توی ذهن بچه ها شکل میگیره..ما اول باید خودمونو بسازیم تا بتونیم الگوی خوبی برای بچه ها باشیم
تاب تاب عباسی..خدا منو نندازی...این یه شعریه که خیلی از ماها توی بچگیامون خوندیم.. اما همینشعرای ساده میتونه توی طرز فکر بچه ما اثر بذاره.. چقد خوبه بجای گفتن اینکه خدا منو نندازی بگیم خدای من چه نازی..چرا به بچمون این باورو القا کنیم که خدا ممکنه اونو از تاب بندازه!؟ این یه مثال ظریف بود که ذهنو سوق بدم به این سمت که تربیت یه بچه واقعا چه سخته و هرچی زمان و انرژی بیشتر گذاشته بشه نتیجش شیرین تره.
به چه نکته ظریف و جالبی اشاره کردی ................ممنون نازگل جون

bahar9368

New member
ناآرامى كودكان

برخى از كودكان بسیار شلوغ، پُرتحرك و ناآرامند؛ به هر كارى ‏دست مى‏زنند و چه بسا سبب آزار والدین مى‏شوند.
برخى از والدین در برابر آنها موضع مى‏گیرند، لب به سرزنش مى‏گشایند و آنان را نابهنجار به شمار مى‏آورند؛ درحالى كه تحرك و ناآرامى كودكان معمولاً طبیعى است وكسانى كه در كودكى شلوغ و پرتحرك باشند، در جوانى آرام و بردبار خواهند شد.
بنابراین بجاست والدین كمرهمت‏ ببندند و با صبر و حوصله، خود را براى گذر از این دوره حساس و چه بسا طاقت ‏فرسا مهیا سازند.

من تصویری آموزش میدم
مثال متن بالا اینه :
113.gif

10.gif

BBT

New member
امام كاظم فرمود:" تستحب عرامه الصبى فى صغره لیكون ‏حلیما فى كبره؛ ... ما ینبغى ان یكون الا هكذا؛ سزاوار است فرزند در كودكى‏ شلوغ و پرتحرك باشد تا در بزرگى صبور و بردبار شود؛ ... و جز این روا نیست."

nazgol

New member
اره ولی بعضی ها شون ادم میمونه چی بگه
یه پسر عمو دارم 3 -4 سالشه یعنی زلزله است خانه خرراب کنه
یه جا بند نمیشه یک سره مشغول خرابکاری یعنی من اگه همچین بچه ای داشتم نمیدونم چی کارش میکردم

آی دلم میخاد همچین بچه وروجکی داشته باشم صبح تا شب با هم بازی کنیم ...

- - - Updated - - -

به چه نکته ظریف و جالبی اشاره کردی ................ممنون نازگل جون

خواهش میکنم

bahar9368

New member
افرین نازگل
تو مادر نمونه ای میشی
بچه رو مگه شوهر تمییز میکنه اخه

مگه شک داری که شوهر تمیز میکنه
بینی بچه رو دادم تمیز کنی که راه بیوفتی برا زندگی آیندت .اما انگار هنو یاد نگرفتی داداش

nazgol

New member
بهار و آتشین اصلا پستای منو خوندین نظر بدین؟ فقط منتظر 67 و بی بی تی خوندن نظر دادن...

BBT

New member
آی دلم میخاد همچین بچه وروجکی داشته باشم صبح تا شب با هم بازی کنیم ...

- - - Updated - - -

خواهش میکنم

ولی فکر کنم الان درکش نمیکنی درست بچه زیادی شیطون باشه ادم دیونه میشه که
این زن عموم یعنی نمیدونی چی میکشه طفلک از دست پسرش

nazgol

New member
ولی فکر کنم الان درکش نمیکنی درست بچه زیادی شیطون باشه ادم دیونه میشه که
این زن عموم یعنی نمیدونی چی میکشه طفلک از دست پسرش

سخته اما دلچسب و شیرین.. من یدونه میخام ....

BBT

New member
همون 9 ماه بارداری و درد زایمان برابری میکنه با یه دنیا
انتطار زیادی که 2 سال بچه خودتونو تمیز کنین اقایون

اره خب راست میگین همین
pregnant-woman-123.gif
نه ماه خودش خیلی سختی داره قبول بهار بده خودم عوضش کنم اصلا خخخخخ

BBT

New member
حالا بیا فعلا اینو آرومش کن
babycry.gif

تا نجاتت هنو مونده

باشه بیا عمو جان چرا گریه میکنی
بیا این پستونک بگیر بخور گریه نکنی الان عمو ادمین بیدار میشه میاد تاپیکمونو با جاش میفرسته هوا
pacifier.gif

بالا