زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
سلااااااام فانوسی عزیزم...
یعنی به نظرت منم همین کتابی که تو خوندی رو بخونم یا همین دانشوری رو بخووونم؟؟؟؟؟؟؟
اون یکی دیگه عکسشو گذاشته بودم زبان اصلیه ولی داداشم میگه سطحش بالاست.........
به نظر خودم از همین لغاتش شروع کنم.....هرچند اکثرش تو رضازاده بود ولی کاملتره..................

سلام پرند مهربون
من کتابی که داری ندیدم ولی به نظرم هزینه ی جدید رو دستت نذار و همونو که داری بخون
انشالله رو لغاتش که مسلط شدی کتاب زبان اصلیشم بخون چون ترجمه ی انگلیسی به انگلیسی واقعا به دردت میخوره...
موفق باشی دوستم

fanoosi

New member
دوست دارم تمام این گل های لاله رو تقدیم دوستای عزیزم کنم...

آخری رو خیلی دوس دارم!

fanoosi

New member
سلام جناب مصفا
پرس و جو کردم...دانشگاه علوم بهزیستی خوابگاه متاهلی نداره....شهید بهشتی داره ولی خیلی هزینه اش بالاست...تهران و ایران هم خوابگاه دارند....مثل اینکه خوابگاهشون بد نیست...ولی اطلاع دقیق تر ندارم!

- - - Updated - - -

مرسی فانوسی مهربونم

خواهشم میکنم عزیزم
قابل شما رو نداره....:thanks:

mosaffa7

New member
سلام فانوسی جان
یه دنیا ممنون که زحمت کشیدید
هزینه ی علوم پزشکی شهید بهشتی که میگید بالاست یعنی چقدره؟
و اینکه خود دانشگاه شهید بهشتی(وزارت علوم) چی؟ اون داره یا نه؟
باز هم متشکر

taranom92

New member
سلام به روانشناسان
چن وقته دلم یه چیزی میخوادامابه حرفش گوش نمیدادم امشب دیگه گوش دادم میخواستم بیام بگم گاهی اوقات میامومطالبتون رومیخونم وازدوستی پاکتون لذت میبرم ودوست دارم باهاتون دوست باشم

eliii

New member
فانوسی جونم هرچند که خودت گلی و حضورت اینجا رو قشنگ میکنه ولی بازم دستت درد نکنه عزیزم

eliii

New member
سلام به روانشناسان
چن وقته دلم یه چیزی میخوادامابه حرفش گوش نمیدادم امشب دیگه گوش دادم میخواستم بیام بگم گاهی اوقات میامومطالبتون رومیخونم وازدوستی پاکتون لذت میبرم ودوست دارم باهاتون دوست باشم

سلاااام ، خوش امدی عزیزم ، من که شخصا خوشحال میشم اینجا دوستای بیشتری داشته باشم .

eliii

New member
دوستای گلم من فردا میرم شمال تا یکشنبه ، پیشاپیش عیدم بهتون تبریک میگم . موفق باشید تا بعد

taranom92

New member
الی جون امیدوارم بهت خوش بگذره
دوستای عزیزم یه سوال شمادرسنامه کاپلان رو دیدین؟کتاب خوبیه؟برای مرورکردن مباحث کاپلان؟

taranom92

New member
یه سوال دیگه از دوستای گلم دارم برای من که از الان تاآخرتابستون وقتم آزاده وازمهرکه کلاساشروع میشه درهفته سه روزم آزاده چه توصیه ای دارین که بتونم توی آزمون بهداشت موفق باشم؟من زبانم ضعیفه ولی بقیه نسبتاخوبن منابع روبایدبخونم هربارکه یه مبحث جدیدمیخونم کی بایدبرم مرورکنم؟

ainazhz

New member
سلام به روانشناسان

سلام ترنم جان. خوبی؟ خب بیا . چرا نمیای؟ این محفل بی ریاست
645819_pillowtalk.gif

خوشحال میشیم تورو تو جمع خودمون داشته باشیم عززیزم

rawy

New member
گیرم که احمدی نژاد رفت
با احمدی نژاد درونمان چه می کنیم؟
:25r30wi:

عجب جمله ایه آیناز جان, ولی منو به جای خنده به گریه می ندازه
چون حقیقته
و از ماست که برماست
حالا احمدی نژاد هر روز یه شکل پیدا می کنه اما موضوع اصلی اینه که تعداد زیادی از مردم اون رو می پسندن

rawy

New member
تازه ببین هم کلاسی بشن چی می شن.... همه باید بشینه پای مباحثات شون...

ای بابا , ما کجا نفر اول کنکور کجا؟
ما کجا پرفسور بالتازار کجا؟
حالا خیلیییییییی که بخواد تنبلی کنه سال اولی یه کم واحد کم برداره شاااااااااید سال دوم من خودمو بهش رسوندم :sad:
ضمن اینکه من قبلا هم اعلام کرده بودم که فوبی اجتماعی داشتم الان بهترم ولی تو جمع نمی تونم صحبت کنم معمولا
ولی تو نوشتن مشکلی ندارم, پرفسور می تونن توضیح گفتاری بفرمایند من می نویسم :black_eyed:

rawy

New member
سلام به روانشناسان

سلام ترنم عزیز, گروه ما یه گروهه بازه, و خوشحال می شیم که بزرگتر و گرم تر بشه :28:
خوش اومدی :rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا