یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

mohana

Well-known member
دیر گفتید!
من که خندیدم،

بازم میگن، ماهی رو هر وقت از آب بگیری، از آب گرفتی دیگه، کار خوبی کردی!

کمتر می خندیم.

خوشحالم که موجبات خنده و شادی دوستان و فراهم کردم...
Just_Cuz_19.gif
:riz481:
یه مورد دیگه هم هس که دیگه نمیشه گفت...ببینین اون چیه دیگه:25r30wi:

حسان

Well-known member
خوشحالم که موجبات خنده و شادی دوستان و فراهم کردم...
Just_Cuz_19.gif
:riz481:
یه مورد دیگه هم هس که دیگه نمیشه گفت...ببینین اون چیه دیگه:

مهنایی نمیشه گفت نداریم ا:smiliess (11):
باید تعریف کنی.. خصوصا که سنسور کنجکاویمونو تحریک کردی الان:black_eyed:

mohana

Well-known member
1- وقتی کاربرا عکس آواتار شون رو عوض می کردند، به همدیگه تبریک می گفتند! قبلا من این اینجوری الانم اینجوری: :65d6a5d6s:

.

واقعا؟خوبه که چرا؟
greenstars.gif

تازه کجاشو دیدین ما عکس پروفایل وامضا رو هم عوض کنن تبریک میگیم:tonguesmiley:
پس یادم باشه دیگه به شما تبریک نگم...
Just_Cuz_19.gif

Nike313

New member
بهترين خاطره من تو انجمن قبلا تو تاپيک نظرات شركت كننده ها در آزمون علوم پايه بود؛
اونجا جوش خيلي دوستانه بود؛چون امتحانش سخت بود؛همه هم خراب كرده بوديم؛به هم اميد ميداديم؛
تا صفحه 200 در رابطه با تاپيك حرف ميزديم
ولي ديگه حرفي واسه گفتن نبود؛بخاطر همين شروع كرديم به صحبت كردن در مورد همه چيز جز درس؛
اون تاپيک به نظرم ی انجمن كوچيك بود واسه خودش؛توش همه چيز داشت؛صندلی داغ؛اعتراف كردن؛و...
ي نکته مثبت اونجا اين بود اگه ی نفر به بچه ها توهين ميكرد؛كسی باهاش بحث نميكرد و جوابشو نميدادیم؛خودش كم كم از جمعمون مي رفت؛
يادش بخير سارا77 هم اواخر ميومد پیش ما؛
در ضمن اين تاپيک در عرض 20 روز بیش تر از 1200 صفحه و بیش تر از 12 هزار پست پيش رفت؛
و سرانجام ادمين تاپيک رو بست؛
يادش بخير :sad::sad::sad:

sakar

New member
من کلا بخاطر اقتصاد بهداشت با اینجا اشنا شدم داشتم توی گوگل اقتصاد بهداشتو سرچ میکردم اینجارو یافتم یادش بخیر..........
بعد اینکه تو سایت ثبت نام کردم
اومدم تو انجمن همون اسمو یوزرو وارد کردم نمیشد اصلا !!!!!!!!!!!!!شما میدونید چرا!!!!!!!!!!! هیچی دیگه نا امید شدم رفتم انجمن اقتصاد بهداشت اونجام چیزی ندیدم بعد بالای صفحه نوشته بودن شاید چون عضو انجمن نیستی مطالب نشون داده نمیشه(این حقه نمیدونم هنوزم هست یانه دلشون به حال ایکیو پایینای مث من نمیسوزه!!!!!!!!!!!)
واسه همین رفتم همین اسمودرست کردم دوباره وارد انجمن اقتصاد بهداشت شدم اما بازم هیچی نبود تصور حال من اونموقع خیلی سخت نیست
ینی ادم تا چحدی میتونه ساده باشه

parnia

New member
من به یک نمونه کوچیکش اشاره کنم فقط...

اوایل نمیدونم چه اتفاقی افتاده بود که پروفایلم همچین بهم خورده بود...منم خو خیلی نمیدونستم ادمین کیه چیکارست...:black_eyed:.....ولی میدیدم تمام عالم و ادم از اون سوالاتشونو میپرسن...

شما یادتون نمیاد...اخه اون موقعها اینجوری مقاممونو تابلو نکرده بودن بالا سرمون که...هرکسو با ستاره هاش میشناختن...:whistle:....

خلاصه رفتم به ادمین ی پیام خصوصی دادم....تووووووووووپ....مثلا انگار به پسر خالم پیام دادم.....:65d6a5d6s:.همچین صمیمی...خودمونی..ازین شکلک گولی مگولیا اصن ی وضییییا....خداییش هنوزم یادم میاد خندم میگیره....اقا نمیدونستم مدیرکل انجمنه خو...:dadad4:

hoorsa

New member
یکی از خاطزات تکراری من اینه که هیچ " جهت اطلاع شما " یی ندارم...

mohana

Well-known member
مهنایی نمیشه گفت نداریم ا
باید تعریف کنی.. خصوصا که سنسور کنجکاویمونو تحریک کردی الان:

نه چون طرف هنوز تو سایت هست نمیشه گفت...:ph34r-smiley:سنسور تحریک نشه..فقط خواستم بگم سوتی بدتر هم موجود میباشد:rolleyessmileyanim:

بچه باهوشی هستی ما از نوع ........... هستیم
:ph34r-smiley:
دقیقا چی؟ بگو فرزندم:black_eyed:

parand

Well-known member
اولی که عضو انجمن شده بودم دیدم همه اواتار دارن چون تو انجمن دیگه ای که عضوم از این خبرا نیست بحثشون تخصصیه تازه بعضی اوقات شاکیم میشن چرا فلانی اواتار گذاشته سایزش بزرگه میاد رو نوشته ها.....
خلاصه منم ذوق کردم :4d564ad6::4d564ad6:اینجا بدون محدودیت شروع کردم به انتخاب اواتار .........کلی گشتم......هر کدومو به داداشم نشون میدم یه ایرادی میگرفت.....
کلافه شده بودم تا این که بلاخره یه اواتار انتخااب کردم و عکس یه سیب سبز بود..............

راستی اوایل ورودم یکی بهم درخواست دوستی داد منم قبول کردم ولی چون براش پیامو این چیزا نمی فرستادم از لیست دوستاش منو دلیت کرد.......ولی از خودش نپرسیدم به چه دلیل ..........فکر کنم به خاطر همین بود...........
البته من ناراحت نشدم.........:tonguesmiley:

sakar

New member
[FON :[/SIZE][/FONT]

:ph34r-smiley:
دقیقا چی؟ بگو فرزندم:black_eyed:

عزیزم هیچی:dadad4: خودت که میدونی چه مخی هستیم(گفتم طفلی یهو خیلی ناراهن بشه بره یه کاری دست خودش بده)
الانم دیگه برم شبتون بخیر این دومین تایپیکیه که تا الان خیلی موجبات مسرتمون رو فراهم کرده تا باشه ازین خوشیا
دلتون شاد و سربلند باشید
التماس دعا

arshad246

New member
سلام خدمت دوستان عزیز
انجمن واسم مث یه خونه جدید میمونه خیلی بش عادت کردم،الانم دارم کم کم دوران ترک رو میگذرونم که کمتر بیام
عما نظر کلیم اینه که اینجا به نسبت بچه های خیلی خوب و قابل اعتمادی داره و اینکه محیط اکادمیکی هستش
امیدوارم که همیشه همینجور بمونه
ممنونم حسان بابت ایجاد این تاپیک
راستی من هنوز نمیدونم اسپم چیه:78:

mahsa.

New member
خاطره دیگه ی بنده از رسومات عجیب انجمن بود!

یادمه برای اولین بار اینجا دیدم؛
1- وقتی کاربرا عکس آواتار شون رو عوض می کردند، به همدیگه تبریک می گفتند! قبلا من این اینجوری: الانم اینجوری:
2- روی وال همدیگه پیام تبریک می ذاشتند، و مناسبتها رو تبریک می گفتند و متقابل بود ، اوایل اینجوری: الان نم همونجوری!
3- عکس آواتار رابطه ی مستقیم با حالت، ذهنیت، تصور و.. کاربر داره!!!!
و..
.
.

:sad::sad::sad::sad:

mahsa.

New member
میخوام یه اعترافی کنم...

من فکر کنم اوایل ترم 2 به یه دلیلی ثبت نام کردم اینجا... بعد خب دیگه نیومدم...تا اینکه چند ماه گذشت دنیال یه مطلبی میگشتم خیلی اتفاقی گذرم به اینجا خورد...
محیط آشنا به نظر اومد ولی نمیدونستم قبلا ثبت نام کردم:65d6a5d6s:
خلاصه اومدم ثبت نام کنم نوشتم mohana دیدم اسم تکراریه نمیشه برا همین یه عددی بهش اضافه کردمmohana28
ینی اینقد من حواسم جمعه ها:black_eyed:
هیچی دیگه سوالم و پرسیدم جوابمو هم گرفتم با همون یوزرچند روز اومدم سایت... کلا 4-5 تا پست داشتم الان دیدم 3 تاش تو گالری عکس علوم پزشکی بود خخخخخ
دوباره گذشت و گذشت
از اونجایی که تو انجمن دیگه هم همین اسمو دارمmohana
تابستون پارسال اومدم اینجا...میدونستم قبلا عضو شدم.....واای خدایا من نابغه ام:(40):
هیچی دیگه قسمت ورود نوشتم mohana پسوردمو هم وارد کردم بعد دیدم آواتارم فرق میکنه...
بعد از چند روز متوجه شدم چه خرابکاری کردم...

حالا چندماه پیش با اون یوزر اومدم ببینم چخبره...کلی پیام و اینا بود...دیگه الان از اون یکی مهنا خبری ندارم...باید به ادمین بگم بنش کنه...خودم همیشه مخالف مولتی یوزر بودنم اونوقت خخخخخ

فکر نمیکنم هیشکی مثه من سوتی داده باشه....شهامت و حال کردین؟:whistle:

مهنا هردوتا اکانتتو بده رییس کمان یکیش کنه .

حسان

Well-known member
سلام خدمت دوستان عزیز
انجمن واسم مث یه خونه جدید میمونه خیلی بش عادت کردم،الانم دارم کم کم دوران ترک رو میگذرونم که کمتر بیام
عما نظر کلیم اینه که اینجا به نسبت بچه های خیلی خوب و قابل اعتمادی داره و اینکه محیط اکادمیکی هستش
امیدوارم که همیشه همینجور بمونه
ممنونم حسان بابت ایجاد این تاپیک
راستی من هنوز نمیدونم اسپم چیه:78:

:25r30wi: اره ما هم اولا نمیدانستیم اسپم چیست؟؟؟
در تاپیک خلاقانه این واژه را اولین بار شنیدیم شدیم این جوری:21:
بعد ها فهمیدیم همون مطالب غیر مرتبط با موضوع را گویند:black_eyed:

فکر کنم باید فارسی سازی بشه... پیشنهادات دوستان در این باره رو میشنویم..

parand

Well-known member
خاطره نام کاربریم و ورودم به سایت رو هم بگم برم چون امروز زیاد درس نخوندم...........
یه روز رفته بودم خیاطی کارمو انجام دادم چون نت خونه قطع بود گفتم برم کافی نت وب گردی کنم.....
تو گوگل زدم روان شناسی وزرات بهداشت علوم پزشکی برام اومد میخواستم کارنامه ی نفرات برتر رو بگیرم میگفت باید عضو سایت باشی....
منم عجله داشتم که برم چون دیرم شده بود اسم خاصی به ذهنم نمیرسید برای نام کاربری مجبور شدم اسم خیاطی رو بزارم نام کاربریم........:riz481::25r30wi:
راستی فکر میکردم باید نام کاربری تو سایت اصلی و انجمن گفتگو یکی باشه..........
شاید اسممو عوض کنم داداشم هنوز به خاطر اسم پرند بهم میخنده.............:25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

marzi ba

Well-known member
سلام منم اون اوایل که عضو شده بودم فقط تو بحثایی تخصصی پرسه میزدم حوصلم نمیگرفت بیام بخش سرگرمی
بعد وقتی که اومدم تو سرگرمیا دیدم اینجا بابا خیلی باحاله و با خیلیا دوس شدم والان شدم یه متاد که ترک براش سخته

mj1919

New member
بذارید یک خاطره دیگه هم بگم،
توی تاپیک خلاقانه، اعتراف می کنم بعضی جاها ، موقع طرح سوال و جایزه دادن، از دستم در می رفت! مثلا یکی از بچه ها سوال می پرسید، بعضی ها جواب می دادند، بعد شیرینی و شکلاتی بود که به هم تعارف می شد! اصلا یک وضعی بود! منم که می دیدم بچه ها دوست دارند، چیزی نمی گفتم، همینطوری ادامه پیدا می کرد! مثلا 10 ص پست سر هم، عکس شیرینی و شکلات، .. جواهراتو...بود که به هم جایزه داده می شد! حالا سوال یکی ! برنده هم یکی! جایزه ها شونصد تا!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

mohana

Well-known member
خاطره ها یادم اومد...دلم برا آنی و n.m.b تنگ شد یهو:dadad4:
ان شالله هرجا هستن سلامت باشن

بالا