یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

Nike313

New member
از وقتی اینجام هیچکی تا حالا بار اول نفهمیده دخترم همش بهم گفتن پسر بعد گفتم من پسرنیستم دخترم
سر همین موضوع یه بار با یکی از کاربرا(البته با هم خیلی بحث میکردیم چون سر هیچ موضوعی مث هم فک نمیکردیم و حرف همدیگرم قبول نمیکردیم) چقد دعوا کردیم :: بهم گفت میتونی اواتارتو یه خانم بذاری یا یه اسم بذاری همه بدونن خانمی
تا این اواخرم سایه همو با تیر میزدیم تا اینکه تو تاپیک ختم گروهی قرآن همدیگرو لایک کردیم

ساكار دختری :1dco2x0p1lilzhfpg1t:smiliess (15)::5::shocked:

leyla-h

New member
یه بار یکی از بچه ها درمورد حدس سن عقل یه تاپیک زده بود که وقتی شرکت میکردی میگفت سن عقلیت چقدره ........ چشمتون روز بعد نبینه برای من رو فکر کنم 75 اعلام کرد اولش فکر کردم خیلی مغز متفکری دارم :smiliess (3): بعد با اعتماد به نفس تو تاپیک اعلام کردم بعدش گندش دراومد که هر چی سن کمتری نشون بده بهتره تازه فهمیدم در حد فسیل بودم :motat: چند نفر از بچه ها هم کلی شوخی کرده بودن که پیر شدی و از این حرفا.....

bioshimi93

New member
من یه خاطره بد دارم اونم مربوط به یه تاپیکه که با نوتر حرفم شد خیلی ناراحت شدم کلا پشیمون شدم از گذاشتن پست تو انجمن گفتم دیگه هیچ وقت تو بخش سرگرمی نمیام اما بازم اومدم:65d6a5d6s:

اولین بار که اومدم تو انجمن کلی تاپیک گذاشتم ((:) اولین نفری که اومد تو صفحه کاربریم shima_p بود که بهم خوشامدگفت بعد نوشته بود پرستار جان بذار عرقت خشک شه تازه از راه رسیدی بعد تاپیک بذار
ولی من قبل از اینکه عضو بشم سر از کار انجمن درآورده بودم :)

نوتر

New member
من یه خاطره بد دارم اونم مربوط به یه تاپیکه که با نوتر حرفم شد خیلی ناراحت شدم کلا پشیمون شدم از گذاشتن پست تو انجمن گفتم دیگه هیچ وقت تو بخش سرگرمی نمیام اما بازم اومدم:65d6a5d6s:

بیوشیمی:bunnyearsmiley:

آیم ساری

واسه منم خاطره خوبی نبود:sad::sad:

bioshimi93

New member
اولین کسی که تو انجمن بهش درخواست دوستی مهنا mohana بود نمی دونم چرا اما خیلی دوستش داشتم خیلی مهربونه:rose:

آخرین ویرایش:

شفيع

Well-known member
من يكي از مديران محترم سايت رو اوردم به سايت بعدش باهاش صحبت كردم ديدم گفت اسپم ميذاريااااااا.بد بود!

economic

New member
اولین کسی که تو انجمن بهش درخواست دوستی مهنا mohana بود نمی دونم چرا اما خیلی دوستش داشتم حس نزدیکی داشتم خیلی مهربونه:rose:

بیو جان منم اولیت درخاستمو واسه اون فرستادم
بعد ازم تشکر کرد
منم نمیدونسم باس برم صفحه ی اون جواب بدم
همون صفحه خودم جوابشو دادم

AWWA

New member
من اولین خاطره جالبی که از سایت دارم تولد تارا بود. اون موقع زیاد بچه ها رو نمیشناختم. با مهنا و آرتمیس و آنتونیوس یه تولد خفن برای تارا گرفتیم. جالب اینجا بود که خود تارا نبود اصن و بعد از تموم شدن جشن خبردار شد.

آخرین ویرایش:

mj1919

New member
من يكي از مديران محترم سايت رو اوردم به سايت بعدش باهاش صحبت كردم ديدم گفت اسپم ميذاريااااااا.بد بود!

آقای شفیع اسپم میذاری ها!!!!!!!
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

جاست کیدینگ!
سوء تفاهم نشه، من نیستم، من با جستجوی گوگل آورده شده بیدم!

واسه ی اینکه ناراحتی پیش نیاد از دوستان دعوت می کنم خاطرات شاد تر رو بگویند!

economic

New member
اولین پستی که گذاشتمو هیچوقت یادم نمیره اینقد ضایع بود الانم بهش فک میکنم خندم میگیره وحشتناک بود
اخه این چی بود:dadad4:
(بعلت ضایع بودن بیش از حد از گفتنش معذورم)

ساکاری نشد باس بگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی........

mj1919

New member
بیو جان منم اولیت درخاستمو واسه اون فرستادم
بعد ازم تشکر کرد
منم نمیدونسم باس برم صفحه ی اون جواب بدم
همون صفحه خودم جوابشو دادم

اینجا شده محفل سوتی گویی!
این سوتی رو منم دادم!

economic

New member
حالا دنبال این ساکار خانم میگشتم نمیدونسم چه جوری پیداش کنم
چن بار اون چت باکس پیام میزاشتم میخام با ساکار صبت کنم
کسی جوابمو نمیداد
بعد خصوصی میدادم
اولین بار نتونسم بخونم چون (صرفا جهت اطلاع ) ندیده بودم
خلاصه هر تاپیکی میدیدم مینوشتم
میخام با ساکار صبت کنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

economic

New member
بعد ی چیز دیگه
فک میکردم باس حتما بچه ها رو بشناسی بعد باهاشون حرف بزنی

mahsa.

New member
من یکی ار همکلاسیهای کاردانی و یکی از هم خوابگاهیهای کاردانیمو اینجا پیدا کردم.

parnia

New member
ینی من از سوتی هایی که اینجا دادم بگماااا......دیگه باید بنم کنن...والا....:black_eyed:

اصن داغون بود....:ph34r-smiley:

mahsa.

New member
من الانم سوتی میدم .....
یبار یه بابایی بن شد من رفتم تو پروفش دیدم نوشته banمنم فکر کردم پروفایلشو رو من بسته ..........از میخک پرسیدم فلانی چرا تو پورفش این نوشته شده بعد تازه فهمیدم چه ای کیویی هستم من .

mahsa.

New member
یادش بخیر قبل اینکه ابی شم توانایی اینو داشتیم نامحسوس یبیاییم
اولین بار گه خودم و نامحسوس کردم اسم خودمو میدیدم تو انلاینها گفتم چرا پس من نامحسوس نمیشم دست به دامن واریا شدم گفتم چرا من اسم خودمو میبینم ولی نامحسوسم
گفت تو خودت میبینی ما که نمیبینیم .

آخرین ویرایش:

parnia

New member
من الانم سوتی میدم .....
یبار یه بابایی بن شد من رفتم تو پروفش دیدم نوشته banمنم فکر کردم پروفایلشو رو من بسته ..........از میخک پرسیدم فلانی چرا تو پورفش این نوشته شده بعد تازه فهمیدم چه ای کیویی هستم من .

من تنها شانسم این بود که از همون اوایل شماره آشلو داشتم...هر جا سوتی میدادم اون طفلی به دادم میرسید...

ولی خاطره بدم دارم از این انجمنا....ی بار که اصن ی بنده خدایی نا فرم اشکمو در اورد....:whistle:....

mahsa.

New member
من به اولین کسی که اینجا درخواست دوستی دادم منو رد کرد انقدر ناراحت بودم ..............ولی الان خوشحالم.

بالا