احساستون تا 4هفته دیگه که جوابا میاد چیه؟

padide

New member
ای بابا شما ها چه گیری دادین که من قبول نشم. ولی من قبولم اصلا اولین نفر به شما ها میگم.

shiva3322

New member
من بیخیال بودما اخه چرا استرس وارد می کنید.........گناه داریم بخدا

حسان

Well-known member
من رسما عدم قبولیم رو پذیرفته ام...
کم کم دارم درس هامو میخونم:sadsmiley:

Haydi

New member
من مطمئنم که قبول نمیشم.. با اون درصدایی که من زدم..
ولی بدتر از اون میدونید چیه؟؟
اینکه خانوادتون فکر کنن قبولین و همش بگن: تو که قبولی!!! :13:
خب آدم روش نمیشه بزنه تو ذوقشون بگه نخیر من قبول نمیشم
مجبور بریزه تو خودش :dadad4:
من موندم وقتی جوابا میاد چه طوری بهشون بگم رد شدم درحالیکه به قبولیم امید داشتن..
این فونت قرمزو هم من تجربه کردم،
وقتی نتایج شاهد اومد و من بعد از وارد کردن کد رهگیری دیدم نوشته:
اسم شما جزو مصاحبه شونده ها نیست.

shiva3322

New member
حالا من چیکار کنم که 1 درصدم نمیتونم قبول کنم که قبول نمیشم.........فکر کن قبول نشم چه حال گیریی بشه:dadad4::dadad4::dadad4:

padide

New member
من که از قبولیم مطمئنم. از الان اینقدر نا امید نباشین. از تابستونتون لذت ببرین. اگر قرار به خوندن دوباره باشه که از الان زوده من که دارم به نحو احسن ازتعطیلات استفاده میکنم.

asal 92

New member
امیدوارم همگی قبول شیم ....
شاهد که مجاز نبودم.....شرایط داشت؟:dadad4:

asal 92

New member
ممنونم .خب من که گفته بودم واسه سفر آماده شدم و حتی آواتار و .... و بقیه وسایل رو آماده کردم که چند وقتی برم افق:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آشل جونم منم ببر....
onion071.gif

bacillus.bs

New member
عاغا من ديگه نمي خوام سراغ اين كتابا برممممممممم:smilies-azardl (181:p7977cujr38iyymsu8:

bahramian0935

New member
ای ول کوله بارت جمع کن ومهربروسفردانشگاه وبشین سرکلاس ارشد.اگرخداباماست دیگه ابغوره گرفتن وناامیدی معنی نداره.شمابه امضای خودتونم اعتقادنداری؟اشل

آخرین ویرایش:

FARNAZz

Member
من از همتون بیشتر استرس دارم! چون رشته ما فقط 12 نفر قبول میشن.نمره منم دقیقا با نمره آخرین قبولی پارسال یکی شده...
یعنی اگه 13 بشم همه چی تمومه...:14:

jeghele68

New member
عه وا k-b خانم من فک نکنم پستم باعث آزار بقیه بشه هاااا. خب تقصیره من چیه وزارت بهداشت اینجوری میکنه.
سال 90 بود که 4 بار زمانو تغییر دادند. اول قرار بود 7م بیاد بعد گفتن چند روز دیگه میاد. بعد گفتن نه به دستور شخص دکتر دستجردی نتایج هفته آخر شهریور میاد. جالب اینجاس بعدا گفتن هفته ی آخر نه 21 شهریور میاد. و جالب تر اینکه ظهر روز 20 م اومد.

گفتم بچه ها از الن استرس نکشن. چون اون لحظه که میخوای نتایج رو ببینی و میری میبینی بجای نتایج اطلاعیه دادن براتون انوخ واقعا اعصابتون شدید میریزه بهم که پس تکلیف این همه استرس کشیدن چی میشه. کی میخواد جواب این همه استرس کشیدن رو بده.
باشه خب من چیزی نمیگم. تا شما بیشتر استرس نکشین.

خوب نوتر جان راست ميگه.اگه اونم نگه باز وزارت بهداشت اينكارو ميكنه و هرروز هم به موهاي سفبد ما اضافه ميكنه.بخدا از استرس كه نكنه مثل پارسال بكنن دارم خفه ميشم.اونموقع دق ميكنم.تا الان كه از استرس موهاي سفيد زيبايي بر روي سرم روييده:65d6a5d6s:

بالا