احساستون تا 4هفته دیگه که جوابا میاد چیه؟

jeghele68

New member
سلام دوستای گلم.خسته نباشید.التماس دعا
الان چه حالی داری برای جوابا؟
من از خودم شروع میکنم.از استرس در حال ترکیدن هستم

bacillus.bs

New member
اين جوري پيش بريم تا روز اعلام نتايج سكته ميزنيماااااااا

k-b

New member
من دیشب خواب دیدم تو انتخاب اولم قبول شدم!!! حس خیلی قشنگی بود بخاطر همین امروز خیلی امیدوارم و اصلا استرس ندارم!

نوتر

New member
دوستان اصلا دل خوش نکنید روز 6 شهریور یا 7 شهریور یا همون تاریخی که اعلام کردند جوابا بیادو چند ساله که آخرای شهریور میاد نتایج

k-b

New member
دوستان اصلا دل خوش نکنید روز 6 شهریور یا 7 شهریور یا همون تاریخی که اعلام کردند جوابا بیادو چند ساله که آخرای شهریور میاد نتایج

:65d6a5d6s: نوتر!!! خب نگو برادر من ! اینجا چندتا جوون کنکوری رفت و آمد میکنن این پستا رو میبینن میرن معتاد میشن:motat:

aManofDetail

New member
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود، گاهی نمی شود، نمی شود که نمی شود؛ گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود؛ گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می شود... (دکتر علی شریعتی)

!SeCreT!

New member
امسالم 12 به بعد میاد حتمآ...
من که هر شب کابوس آزمون میبینم...خداااااااا
:sad:

parnia

New member
با اینکه 2 ماهه دارم به خودم میقبولونم که قبول نمیشم ولی باز استرس دارم....

هر روز مردودی رو تصور میکنم که خیلی بهم فشار نیاد....:sad:..........حتی برنامه واسه بعد شهریورمم چیدم که مثلا بگم اصلا مهم نیست....ولی خو....از خدا که پنهون نیست..هنوز اون ته ته ته دلم میگم شاید قبول شم....:dadad4:

نوتر

New member
حالا بذارید اون لحظاتی که میرید میشینید پشت نت

روز موعد شده. وزارت بهداشت اعلام کرده از ساعت 18 روز .... نتایج رو تو سایت ببینید.
قطعا اونایی که بار دوم یا بیشتر امتحان دادند میدونن که ساعت 18 نمیاد و ساعت وزارت بهداشت 14 به بعده
ساعت 14 به بعد میره سایت میبینه هیچی نزدن.
میگه یکم بخوابم تا ببینیم شاید تا ساعت 16 جوابا بیاد. همینکه میخواد چشاشو بذاره رو هم. اس ام اس میااد. جواباا اومدهههههههههههههههههههه.

میره وارد صفحه میشه یه قسمتی نوشته
نتیجه آزمون:smiliess (8):

اینجاس که دستا میلرزه بار اول از شدت استرس کد رهگیری رو اشتباه میزنی.
بار دوم جرئت نداری اینتر رو بزنی
و سر انجام اینتر زده میشه.
دو تا نتیجه داره.

به رنگ قرمز نوشته
شما پذیرفته نشده اید

و یا یکم صفحه طول میکشه تا لود بشه و صفحه باز میشه
نام : ...
فامیل:....
نام پدر:...
شماره شناسنامه:....
دانشگاه محل پذیرش: ....

واقعا همینه و چیزی غیر از این نیست
.به امید قبولی همه ی بچه های درس خون و لایقی که درس خوندن و قراره روز اعلام نتیاج خوشحال و شاد باشند.
ایشالاه همه ی بچه های انجمن قبول میشن. درسته حرفم محاله ولی ایشالاه اونایی که زحمت کشیدند دیگه لاقل قبول بشن.

آخرین ویرایش:

mw.ashel

New member
خب من بارها گفتم و بازم میگم که من به شکستم از همین تریبون اعلام میکنم :dadad4:و امیدی به قبولیم حتی یه ذره هم ندارم ولی چه کنیم که اتفاقی ناخوشاینده و باید قبول کنم مردود میشم.:sad:

خدایا میبینی امتحان بنده هاتم چه سخت شده که از نتیجه اونم هراس داریم .

mw.ashel

New member

به رنگ قرمز نوشته
شما پذیرفته نشده اید

به امید قبولی همه ی بچه های درس خون و لایقی که درس خوندن و قراره روز اعلام نتیاج خوشحال و شاد باشند.
ایشالاه همه ی بچه های انجمن قبول میشن. درسته حرفم محاله ولی ایشالاه اونایی که زحمت کشیدند دیگه لاقل قبول بشن.

آقای نوتر ممنونم ولی قبولی واسه من دیگه محاله چون میدونم با همین فونت و رنگ مینویسه شما پذیرفته نشده اید و عکس اون میتونه یه معجزه برام باشه که اون معجزه ها هم تو زندگی من اتفاق نمیافته:j58r36j3gcr4suxymup

mahsa.

New member
خب من بارها گفتم و بازم میگم که من به شکستم از همین تریبون اعلام میکنم :dadad4:و امیدی به قبولیم حتی یه ذره هم ندارم ولی چه کنیم که اتفاقی ناخوشاینده و باید قبول کنم مردود میشم.:sad:

خدایا میبینی امتحان بنده هاتم چه سخت شده که از نتیجه اونم هراس داریم .

باز دم شیوا گرمه در اوج ناامیدی امیدواره از تو توقع ندارم اشل توکلت بخدا باشه.

نوتر

New member
:65d6a5d6s: نوتر!!! خب نگو برادر من ! اینجا چندتا جوون کنکوری رفت و آمد میکنن این پستا رو میبینن میرن معتاد میشن:motat:

عه وا k-b خانم من فک نکنم پستم باعث آزار بقیه بشه هاااا. خب تقصیره من چیه وزارت بهداشت اینجوری میکنه.
سال 90 بود که 4 بار زمانو تغییر دادند. اول قرار بود 7م بیاد بعد گفتن چند روز دیگه میاد. بعد گفتن نه به دستور شخص دکتر دستجردی نتایج هفته آخر شهریور میاد. جالب اینجاس بعدا گفتن هفته ی آخر نه 21 شهریور میاد. و جالب تر اینکه ظهر روز 20 م اومد.

گفتم بچه ها از الن استرس نکشن. چون اون لحظه که میخوای نتایج رو ببینی و میری میبینی بجای نتایج اطلاعیه دادن براتون انوخ واقعا اعصابتون شدید میریزه بهم که پس تکلیف این همه استرس کشیدن چی میشه. کی میخواد جواب این همه استرس کشیدن رو بده.
باشه خب من چیزی نمیگم. تا شما بیشتر استرس نکشین.

آخرین ویرایش:

parnia

New member
اجی مهسا برامون دعا کن......خداییش قبول نشم نافرم دلم میشکنه.....:dadad4:

اصن دیگه نمیام اینجا......یاد اون روزای درس خوندنمون میفتم......

زهرایی خدا بزرگه...حالا ییهو دیدی ماهم قبول شدیم....:black_eyed:

mahsa.

New member
اجی مهسا برامون دعا کن......خداییش قبول نشم نافرم دلم میشکنه.....:dadad4:

اصن دیگه نمیام اینجا......یاد اون روزای درس خوندنمون میفتم......

زهرایی خدا بزرگه...حالا ییهو دیدی ماهم قبول شدیم....:black_eyed:

ایشالا به حق شهید این ماه جواب زحمتاتونو میگیرین.
چشم حتما

نوتر

New member
آقای نوتر ممنونم ولی قبولی واسه من دیگه محاله چون میدونم با همین فونت و رنگ مینویسه شما پذیرفته نشده اید و عکس اون میتونه یه معجزه برام باشه که اون معجزه ها هم تو زندگی من اتفاق نمیافته:j58r36j3gcr4suxymup

خانم آشل فقط میتونم اینو بهتون بگم اگه واقعا فک میکنید واقعا شایسته هستید که وارد مقطع بعدی بشید و خدا نکرده خدا نکرده قبول نشدید شاید یکم ناراحت شدن ارزششو داشته باشه. چون باعث میشه سال بعد رو با نیروی محرکه قویتر شروع کنید. البته فقط یکم ناراحتی نه بیشتر.

ولی اگه فکر میکنید انقد درس نخوندید که وارد مقطع بعدی بشید اون موقع هر چی الان استرس بکشید و ناراحت باشید به خودتون ظلم کردید

آخرین ویرایش:
بالا