اجی مهسا برامون دعا کن......خداییش قبول نشم نافرم دلم میشکنه.....:dadad4:
زهرایی خدا بزرگه...حالا ییهو دیدی ماهم قبول شدیم....:black_eyed:
نوتر حرفم شوخی بود ، مرسی که روشنمون کردی داداش! راست میگید همیشه موقع دادن نتیجه ها که میشه این مسخره بازیا رو سر بچه ها درمیارن. آدم میمونه اینا دقیقا توی این چند ماه چیکار میکردن ؟!!! حالا نوتر شاید امسال چون آزمون زودتر برگزار شد و وقت بیشتری داشتن سر موقع نتیجه ها رو بزنن!!!عه وا k-b خانم من فک نکنم پستم باعث آزار بقیه بشه هاااا. خب تقصیره من چیه وزارت بهداشت اینجوری میکنه.
سال 90 بود که 4 بار زمانو تغییر دادند. اول قرار بود 7م بیاد بعد گفتن چند روز دیگه میاد. بعد گفتن نه به دستور شخص دکتر دستجردی نتایج هفته آخر شهریور میاد. جالب اینجاس بعدا گفتن هفته ی آخر نه 21 شهریور میاد. و جالب تر اینکه ظهر روز 20 م اومد.
گفتم بچه ها از الن استرس نکشن. چون اون لحظه که میخوای نتایج رو ببینی و میری میبینی بجای نتایج اطلاعیه دادن براتون انوخ واقعا اعصابتون شدید میریزه بهم که پس تکلیف این همه استرس کشیدن چی میشه. کی میخواد جواب این همه استرس کشیدن رو بده.
باشه خب من چیزی نمیگم. تا شما بیشتر استرس نکشین.
امسال هم فکر کن قبول نمی شی :65d6a5d6s:من که اصلا استرس ندارم فقط دیگه داره حوصله م از این بلاتکلیفی سر میره. خیلی دیر جوابارو میزنن. پارسال میدونستم قبول نمیشم انتظار برام آسون بود ولی الان دیگه دارم طاقتم تموم شده.7977cujr38iyymsu8:
وای نه اصلا نمیتونم بهش فکر کنم که قبول نمیشم. گریم میگیره :wacsmiley:امسال هم فکر کن قبول نمی شی :65d6a5d6s:
وای نه اصلا نمیتونم بهش فکر کنم که قبول نمیشم. گریم میگیره :wacsmiley:
من حتما قبول میشم.
مرسی از اعتماد به نفسی که میدی! اما من 1000000000000 درصد مطمئنم که قبولم.نمی شی جانم چه اصراری میکنی با این درصد هایی که زدی چه اعتماد به نفسی داری
مرسی از اعتماد به نفسی که میدی! اما من 1000000000000 درصد مطمئنم که قبولم.
مرسی از اعتماد به نفسی که میدی! اما من 1000000000000 درصد مطمئنم که قبولم.
من و قبولی !!!!![]()
شیوا شما که در جریانی من چه جوری رفتم سر جلسه آزمون و امتحان دادم پس میدونم قبول نمیشم و سر خدا رو هم درد نمیارم و از الان آواتار اون مردودیمو انتخاب کردم![]()
:smiliess (15):منم موافقم قبول نمیشی.بروشروع کن بخوندن
:65d6a5d6s: نوتر!!! خب نگو برادر من ! اینجا چندتا جوون کنکوری رفت و آمد میکنن این پستا رو میبینن میرن معتاد میشن:motat:
:smiliess (15):