parand
Well-known member
پرند جون پریشب داشتم خوابتو میدیدمainting:
چ خوابی می دیدی ایلین جوووونم؟؟؟؟
مرسی از اینکه بیادم بودی.................
پرند جون پریشب داشتم خوابتو میدیدمainting:
به نظر من روش خیلی خوبیهو اما پرند جون الوعده وفا:
ببین عزیزم من خودم قبلا یه جعبه درس کرده بودم و همینطوری جسته گریخته رو کاغذهایی که بریده بودم می نوشتم باز هم بد نبود ولی اونجور که باید باشه نبود.
اون دوسه ماهی که خواستم جدی بخونم فقط واسه اینکه انگیزه ام قوی بشه و جدی بگیرم قضیه رو رفتم جعبه اش رو گرفتم (که خود جعبه تنها قیمتی هم نداره) با چندین بسته کاغذهای خامش رو که خودم توشون بنویسم.
چون اولا از رشته ی ما خیلی چیز خاصی ندارن, ثانیا قیمتهاشون خیلییییییییی بالاااااااااست :mad_majidonline: و مهمتر از همه اینکه خودت بنویسی خیلی بهتر یاد میگیری, من تو اون زمان کم خیلی از جی برگهام به خونه ی سوم هم نرسید و بعضی ها رو که اصلا نرسیدم مرور کنم.
من اینطوری خوندم که برای هر درس از یک رنگ جی برگ استفاده کردم و شروع کردم به خوندن, خط به خط اگه چیزی به نظرم نکته بود و احساس می کردم که این ممکنه فراموشم بشه و خوب رو مطلبش مسلط نیستم به بهترین شکلی که برام قابل بازیابی و درک باشه ازش سوال می نوشتم, روی جی برگ سوال پشتش جواب, سوال می تونه طولانی باشه و جواب هرچی کوتاه تر بهتر, من برای هر جی برگ شماره هم می ذاشتم و زیرش صفحه و فصل مطلب رو هم می نوشتم که اگه بعدا نیاز شد بتونم به مطلبش مراجعه کنم.
این درمورد نوشتن, اگه چیزی رو ناگفته گذاشتم بگو که توضیح بدم
در مورد خوندن و مرورش هم خودم هم کاملا توجیه نشدم اما لینک شیوه اش رو برات می ذارم و فقط یه جمله می تونم بگم که درگیر روشش نشو و حساسیت به خرج نده, کلیتش رو که متوجه شدی که هر چی بلد نبودی حتی از خونه پنجم میاد تو خونه یک, اکی هست. فققققققط بخون, فقططططططططط بخون همین
سلاااااااااااااااااااااااااااام عزیزم
دلتنگت بودم
خوبی؟
درسهات خوب پیش میره؟ روند ترک چطور؟
حتی اگه بتونی نت رو ترک کنی....ما ها رو نمیتونی ترک کنی عزیزم...یعنی نمیذاریم ترکمون کنی...
گاهی بیا سر بزن
هر وقت تونستی...خیلی جات خالیه
نه مطمئن باش اگه زنده باشم میام چون دلم براتون تنگ میشه آخه من به خاطر این سایت نمیام که به خاطر دوستای گلم میام.
و اما پرند جون الوعده وفا:
ببین عزیزم من خودم قبلا یه جعبه درس کرده بودم و همینطوری جسته گریخته رو کاغذهایی که بریده بودم می نوشتم باز هم بد نبود ولی اونجور که باید باشه نبود.
اون دوسه ماهی که خواستم جدی بخونم فقط واسه اینکه انگیزه ام قوی بشه و جدی بگیرم قضیه رو رفتم جعبه اش رو گرفتم (که خود جعبه تنها قیمتی هم نداره) با چندین بسته کاغذهای خامش رو که خودم توشون بنویسم.
چون اولا از رشته ی ما خیلی چیز خاصی ندارن, ثانیا قیمتهاشون خیلییییییییی بالاااااااااست :mad_majidonline: و مهمتر از همه اینکه خودت بنویسی خیلی بهتر یاد میگیری, من تو اون زمان کم خیلی از جی برگهام به خونه ی سوم هم نرسید و بعضی ها رو که اصلا نرسیدم مرور کنم.
من اینطوری خوندم که برای هر درس از یک رنگ جی برگ استفاده کردم و شروع کردم به خوندن, خط به خط اگه چیزی به نظرم نکته بود و احساس می کردم که این ممکنه فراموشم بشه و خوب رو مطلبش مسلط نیستم به بهترین شکلی که برام قابل بازیابی و درک باشه ازش سوال می نوشتم, روی جی برگ سوال پشتش جواب, سوال می تونه طولانی باشه و جواب هرچی کوتاه تر بهتر, من برای هر جی برگ شماره هم می ذاشتم و زیرش صفحه و فصل مطلب رو هم می نوشتم که اگه بعدا نیاز شد بتونم به مطلبش مراجعه کنم.
این درمورد نوشتن, اگه چیزی رو ناگفته گذاشتم بگو که توضیح بدم
در مورد خوندن و مرورش هم خودم هم کاملا توجیه نشدم اما لینک شیوه اش رو برات می ذارم و فقط یه جمله می تونم بگم که درگیر روشش نشو و حساسیت به خرج نده, کلیتش رو که متوجه شدی که هر چی بلد نبودی حتی از خونه پنجم میاد تو خونه یک, اکی هست. فققققققط بخون, فقططططططططط بخون همین
به نظر من روش خیلی خوبیه
کاپلان و کار خوبی کردی همون ترجمه ای رو که معرفی شده رو خریدیخبر سلاااااااامتی.........
الاان شخصیت و کری و لزگی میخونم..........
کاپلانمم پورافکاری بود واسه ازمون از یه نفر امانت گرفته بودم بهش پس دادم. دوباره خریدم هر جلد کاپلان 35 تومن شده........ولی هنوز به دستم نرسیده فعلا از دستنامه جیبیش می خونم....
از دست دانشگاه شیراز اخر میرم شکایت میکنم دو هفتس منتظرم کاپلانم برسه.........
به نظرتون رضازاده و لزگی رو با هم بخونم؟؟؟؟؟؟؟
رضازاده رو تقریبا خوندمش قبلا ....................
آفرین راوی جونم مطمءنم امسال دوستامون تو این تاپیک همه رتبه های تک رقمی میارنحقیقتا یادگیری بدون فراموشییه, یعنی تو کنکور همش می گفتم یکی جی برگای منو تا خونه پنجم بخونه صد در صد رتبه اوله
البته الان یک سری موارد رو بهش اضافه می کنم مثل آمار, زبان, فیزیولوژی, مارنات و ... :tonguesmiley:
خبر سلاااااااامتی.........
الاان شخصیت و کری و لزگی میخونم..........
کاپلانمم پورافکاری بود واسه ازمون از یه نفر امانت گرفته بودم بهش پس دادم. دوباره خریدم هر جلد کاپلان 35 تومن شده........ولی هنوز به دستم نرسیده فعلا از دستنامه جیبیش می خونم....
از دست دانشگاه شیراز اخر میرم شکایت میکنم دو هفتس منتظرم کاپلانم برسه.........
به نظرتون رضازاده و لزگی رو با هم بخونم؟؟؟؟؟؟؟
رضازاده رو تقریبا خوندمش قبلا ....................
اره خودمم رضا زاده رو بیشتر دوس دارم.......احساس میکنم لغتاش بیشتر از لزگی هست...........کاپلان و کار خوبی کردی همون ترجمه ای رو که معرفی شده رو خریدی
به نظر من هم دروس اساسی رو اول شروع کنی بهتره چون زمان بیشتری برای مرورشون خواهی داشت
در مورد زبان هم نمیدونم رضازاده بهتره یا لزگی هر دو رو دارم ولی لزگی رو فقط یه مهارتش رو خوندم اما من به شخصه رضازاده رو ترجیح میدم.
آفرین راوی جونم مطمءنم امسال دوستامون تو این تاپیک همه رتبه های تک رقمی میارن
بچه ها برای من دعا کنید زنجان قبول شم من نمیخوام یه سال دیگه هم بخونم ینی امسال نرم دانشگاه میمیرم.
آفرین راوی جونم مطمءنم امسال دوستامون تو این تاپیک همه رتبه های تک رقمی میارن
بچه ها برای من دعا کنید زنجان قبول شم من نمیخوام یه سال دیگه هم بخونم ینی امسال نرم دانشگاه میمیرم.
راوی جون من ترجمه دکتر پورافکاری رم دارم متنش نسبت به بقیه ترجمه ها ثقیلهکاپلان ترجمه ی کیو گرفتی؟
من ترجمه ی دکتر رضاعی رو دارم, خوب و روون نوشته ولی یه ترجمه هست شنیدم ثقیله, یادم نیس واسه کی بود
به نظر من نه این دوتا باهم سنگینه, اگه حس می کنی سطحت بالاست لزگی رو بخون اگه نه فکر می کنی نیاز داری که از ساده تر شروع کنی اول رضازاده رو بخون
البته من کتاب رضازاده رو ندیدم فقط تو صحبت های دوستان اینا رو خوندم
کاپلان ترجمه ی کیو گرفتی؟
من ترجمه ی دکتر رضاعی رو دارم, خوب و روون نوشته ولی یه ترجمه هست شنیدم ثقیله, یادم نیس واسه کی بود
به نظر من نه این دوتا باهم سنگینه, اگه حس می کنی سطحت بالاست لزگی رو بخون اگه نه فکر می کنی نیاز داری که از ساده تر شروع کنی اول رضازاده رو بخون
البته من کتاب رضازاده رو ندیدم فقط تو صحبت های دوستان اینا رو خوندم
:25r30wi:
ولی من یه مدت استفاده کردم, خیلی خوب بود, خدایی هم حق داشتن دیگه انقد میومدن اونجا که واقعا جا نبود, هفت صبحم که می رفتی جاها پر شده بود و بعد از اون دیگه رسما تو کتابخونه به اون مرتبی می شستن کف زمین, یعنی شور همه چیو باید دربیاریم ما.
دیدی دیدی ارشد قبووووووووووووولیییییییییی
مترو حقانی که پیاده بشی (یه ایستگاه قبل از میرداماد) یه مقدار پیاده روی داره, تاکسی هاش رو می تونی پیدا کنی, مستقیم می برن کتابخونه
سلااااااااااااااااااام به
آیلین
راوی
آیناز و پرند در حال ترک...
خوبییییییییییییییید؟