سلام گلم خوبی؟ سردردت خوب شد؟
ایشالا که همیشه خوشحال باشی فانوسی جون
راستی نمی گی تو امضات اسم گنگش آوردی من همش می بینم دلم غش می ره :heart:
ببخشید که من اصلا نمی دونم ولی بازم جواب می دم
ولی فکر می کنم بیشتر با اضطراب مرتبط باشه تا افسردگی
الان خیلی بهترم....ممنون که پرسیدی عزیزم
سلامت باشی....وقتی دوستای عزیز و مهربونی مثل شما دارم چرا خوشحال نباشم
خیلی سایت باحالیه....هر کی نبینه از دستش رفته واقعا
تو هم گنگش دوس داری؟؟؟؟؟ منم دوس دارم....تازه....کرگدن هم دوس دارم!!
بچه هاااااا بچه هااااااااا یه سایت جالب دیگه پیدا کردم
Mouse Party
آقا موشها پارتی گرفتن, یکی شیشه زده, یکی هرویین زده, یکی الکل خورده, یکی اکس, حشیش, کوکایین, ال اس دی
هر کدومو خواستین بررسی کنید برش می دارید می ذاریدش رو صندلی می ره داخل دستگاه, مغزش بررسی می شه :thumbsupsmileyanim:
واااااااااااای راوی جوووون خیلی عالیه...
فقط چقدر خشن بعد از بررسی موش ها رو پرت می کنه تو آکواریوم شون
Mouse Party
آقا موشها پارتی گرفتن, یکی شیشه زده, یکی هرویین زده, یکی الکل خورده, یکی اکس, حشیش, کوکایین, ال اس دی
هر کدومو خواستین بررسی کنید برش می دارید می ذاریدش رو صندلی می ره داخل دستگاه, مغزش بررسی می شه :thumbsupsmileyanim:
فدات شم عزیزم. بابا شرمنده نکن منو:4d564ad6:salaaaaaaaaaaaam ainaz junam.. khubi dust khoshgelo khosh sedae khoobam ???
واااااااااااای راوی جوووون خیلی عالیه...
فقط چقدر خشن بعد از بررسی موش ها رو پرت می کنه تو آکواریوم شون
Mouse Party
ببخشید که من اصلا نمی دونم ولی بازم جواب می دم
ولی فکر می کنم بیشتر با اضطراب مرتبط باشه تا افسردگی
منم مثله راوی فکر میکنم![]()
http://alt.subtitlepedia.com/download/viewdownload/18/3561راوی جان میتونی زیرنویس فیلم جلیقه رو برام آپلود کنی؟فردا تاظهر میبینمش بخدا
ی فیلم دیگم معرفی کن که اونم ببینیم
ی عذریم برا کم کاریم میارم که دلت نیاد نفرین کن
:25r30wi: ای جانم فکر کردنشو ببین :28:
بچه ها خبر خبر... از پرند خبر دارم ... بگم؟بگم؟ نه بگم؟
من که توانایی ای نمی بینم ولی سعی می کنم بیام که توانایی دوستان رو ببینمروندانان خوش کردارشیرین نقل شیرین کار سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامتی برقرار
میتونم از دوستانی که در خودشون توانایی مشاوره دادن رو حس میکنن خواهش کنم فردا راس ساعت 22 (همون ده خودمون) آن باشن تا در مورد یک مسئله به تبادل نظر بپردازیم؟
موضوع گفتگو: اختلاف یک زوج که هر دو آتلیه دارن و تا حالا به صورت جداگانه مشغول کار بودن. اما حالا با هم کل انداختن و مرد میگه نو باید کار نکنی، زن میگه من تعطیل نمیکنم تو باید ببندی. کار بالا گرفته و ....