روان شناسی از دوربین سینما

rawy

New member
دوستان دوتا فیلم خوب یادم اومد که تو لیستهامون نیستن و مورد اولش شاید خیلی روان شناسی نباشه, اما به عقیده ی من هرچیزی که به انسان مربوطه تو حوزه ی روانشناسی هم هست
Cloud Atlas
حدودا سه ساعت فیلمه و پر از مفاهیم مختلف از هر جهت که فکرش رو بکنید تو دوره های مختلف
و فیلم The Sixth Sense که از فیلمهای مورد علاقه خودمه

yazdan

New member
البته ی تناقضی هم توی فلم بود.مثلآ اینکه اگه احساسی وجود نداشته باشه پس اینابر چه اساسی ازدواج میکنن؟ی جورایی میشه گفت جای نگرانی وجود نداره که هرگز این اتفاق نمیفته چون بمحض بروزش نسل بشر هم منقرض نمیشه.پس دوستان اصلآ نگران نباشید یعنی نگران بی احساسی نباشید چون بزودی منقرض میشیم

rawy

New member
امشب که بازار تاپیک فیلم داغه و تا خاطرم هست یه فیلم ایرانی هم معرفی کنم
فیلم "پرسه در مه" که به مدت کوتاهی تو جشنواره پخش شد و دیگه مفقود شد, تا حدود فکر می کنم یکسال بی دلیل این فیلم رو حتی تو سینمای خانوادگی پخش نمی کردن
اما بعد پخشش آزاد شد
شهاب حسینی و لیلا حاتمی بازیگرای اصلی هستن
و شهاب حسینی اختلال روانی داره

fanoosi

New member
سلام بچه ها...
از وقتی اومدم نرسیدم به این تاپیک سر بزنم
الان 8 صفحه عقبم...چقدر دلم برای تاپیک فیلم تنگ شده بود

fanoosi

New member
انیمیشن رنگو رو دیدم...
جالب بود... به خصوص دوبله اش... یعنی مونده بودم چه جوری ترجمه کردن:smilies:
فقط یه نکته :
به روانشناسی ربطی داشت؟؟؟
و در پایان با تشکر از فانوسی عزیز

خداروشکر عزیزم....رنگو از اون انیمیشن هاست که هر کی نبینه از دستش رفته...
ربطش به روانشناسی از لحاظ اختلال روانی خاصی نبود ....بیشتر تو حوزه ی روانشناسی مثبت نگر و پدیدارشناسی بود...تعیین هدف....شناخت خود...پی بردن به قابلیت ها و توانایی های خود...شهامت مبارزه داشتن ...نیروی امید و...
به من خیلی کمک کرد این انیمیشن...

fanoosi

New member
سلااااااااااام فانوسی جون خوبی؟؟؟
این تازه اولین صحنه فجیعش بود
ولی واقعا حیفه که نبینیش
یه چشمتو ببند با یه چشم ببین, بعد خسته شدی عوضش کن

سلام راوی جونم...ممنون
شما خوبی؟
من واقعا روحیه اشو ندارم...یعنی خون میبینم حالم بد میشه....
فقط یه راه حل به ذهنم میرسه...باید دوبله اشو پیدا کنم...تا جاهاش حساس چشمامو ببندم و به صدای حرفهاشون گوش کنم....هر کار کردم نتونستم با یه چشم ببینم و زیرنویسشو بخونم...
5 یا 6 تا فیلم دارم...واقعا خوب و دیدنی اند...ولی چون از این جور صحنه های وحشتناک دارند نگاشون نکردم هنوز!!!

fanoosi

New member
آخیش....بالاخره این پست و پیدا کردم

خواستم تشکر کنم...خیلی خیلی قشنگ بود...
دست شما درد نکنه...

I'm bad,and that's good.
I will never be good.
and that's not bad.
there is no one I'd rather be...than me.

:riz304::riz304::riz304:

موهانای عزیزم
قابل شما رو نداشت
خوشحالم که ازش خوشت اومده....:riz304:

fanoosi

New member
سلام دوست جونیاااا
امروز یه انیمیشن دیدم که به نظرم قشنگ بود....نشون میداد حتی وقتی توی شهر همه یه جور زندگی می کنند و به چیزی که خوب نیست عادت کردن حتی یه نفر هم می تونه با پشتکار کار درست رو تو اون شهر و جامعه رواج بده.... من خوشم اومد
دانلود انیمیشن The Lorax 2012 با لينك مستقيم

اینم لینک برای زیرنویسشThe Lorax 2012 ([url]www.subfarsi.blogfa.com)[/url]
البته خیلی از دیالوگ ها رو بدون زیرنویس هم میشه فهمید و به تقویت زبان هم خیلی کمک می کنه

سلام قاصدکم
خوبی؟
ممنون که این انیمیشن زیبا رو معرفی کردی...
قبل از کنکور دیدمش! خیلی لذت بردم...(یکی بگه آخه تو درس میخوندی یا فقط پای فیلم و انیمیشن بودی؟!:25r30wi:)

fanoosi

New member
فیلم mr.brooks رو دیدم. خیلی جالب بود. کاملا اختلال چند شخصیتی رو به تصویر میکشید. نقش اول این فیلم یک ادم موفق و پولدار و با شخصیت هست که یه شخصیت دوم هم داره که اون قاتل و خونخواره و این ادمو به کشتن ولذت بردن از کشتن دعوت میکنه.
جالبیه داستان اینجاس که اواسط فیلم این ادم میفهمه دخترش هم مثله خودشه و ادم کشته... و حتی یه جا میگه از قبل از به دنیا اومدنش میترسیده که اونم مثله خودش اینطور باشه. البته خب خودش که نمیدونه بیماره..
فیلم جالبی بود در نوع خودش
لینک دانلود
دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم TakMovie

سلام عزیزم
ممنون که این فیلم زیبا رو بهمون معرفی کردی:thanks:
حتما میبینمش...

fanoosi

New member
این فیلم کم نظیر و شاید بی نظیرباشد. درست به رفتار و زبان بدن انها نگاه کنید، با آنچه که میشناسیم مقایسه کنید و به تاریخ برگردید
این فیلم در سال ۱۹۷۶ در یکی از قبائل آفریقا گرفته شده.این افراد اولین بار است که افراد سفید پوست میبینند:

Η φυλή των Toulambis έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με λευκούς | VideoMan

وای راوی جونم...
عجب فیلمی بود....از کجا پیداش کردی؟...از این چیزها پیدا کردی بازم بذار...
خیلی باحال بود
رفتار و زبان بدنشون واقعا جالب بود برام
ممنووووووووووووووووون:thanks::thanks:

rawy

New member
وای راوی جونم...
عجب فیلمی بود....از کجا پیداش کردی؟...از این چیزها پیدا کردی بازم بذار...
خیلی باحال بود
رفتار و زبان بدنشون واقعا جالب بود برام
ممنووووووووووووووووون:thanks::thanks:

حتما
تو یه گروه ایمیلی روانشناسی عضوم جزو ایمیل های اون گروه بود
academy-group@googlegroups.com

fanoosi

New member
به بههههه آقایون محترم
آقای مصفا نمی دونستم شمام فیلما می بینید
خب پ چرا هیچی نمی گین پس؟؟؟؟؟؟ :smiliess (2):
از اون حرفای همیشگی بزنین تاکسی می گیرم می رم برج میلاداااااا
گفته باشم

:25r30wi::25r30wi:

fanoosi

New member
سلام راوی جان
میبینم ولی کم میبینم
از جمله فیلم هایی که دو سال پیش همون وقتی که تازه اومده بود دیدم همین روش خطرناک بود و الان با معرفی شما فایل تحلیلش رو هم گوش دادم
آخه همه ی سایت ها رو که پولی کردن و در ضمن سرعت ها هم خیلی داغونه...کسی از دوستان رو هم ندارم که خوراکش فیلم باشه و بتونم چنین فیلم هایی رو ازش بگیرم...واسه همینه که خیلی فیلم ندارم که ببینم و گرنه خیلی دوست دارم فیلم دیدن رو...

چه دل پر دردی دارین جناب مصفا...:sad:

شفيع

Well-known member
من اكثر فيلم هارو با ديد روانشناسي ميبينم حتي قبلا ها فيلم هاي فارسي 1 رو هم از اين ديد تحليل ميكردم

fanoosi

New member
بچه ها اگه بشه امروز فیلم Mr.Brooks رو میبینم...
البته اگه این سردرد بذاره....از دیشب امونمو بریده...

rawy

New member
من امروز این مستند رو دیدم!
نقد آقای MJ هم خونده بودم ولی یادم نبود؛ نکته ای که همون اول بهش برخورد کردم رفتار خیلی مصنوعی (تعجب زیاد!) 2تا از این آقایون بومی بود و رفتار عادی اطرافیانشون!
مستند که خیلی عجیب و خاص نبود، اما با نقدی که جناب MJ داشتند جالب بود! :smilies-azardl (113
به هر حال ممنون rawy جان که مستند رو به اشتراک گذاشتی :riz304:

ممنون از شما دوست عزیزم که دیدیدش و نظرتون رو گفتید :rose:

rawy

New member
فیلم جلیقه The Jacket
(لطفا اول خودتون فیلم رو ببینید بعد نظر من رو بخونید که روی دیدگاه شما تاثیر منفی نگذاشته باشم)
با دیدن شروع فیلم تصور کردم موضوع در مورد نشانگان خلیج فارس هست, اما متاسفانه اشاره ی چندانی بهش نشد. (متاسفانه به دلیل آشنایی بیشتر با این اختلال)
نشانگان خلیج فارس که تو کتاب کاپلان هم جزو اختلالات اضطرابی ذکر شده, به خوبی این تفاوت دنیای غرب رو با ما نشون می ده, که تو خلیج فارسی که عراقی ها درش ساکن هستند, و با اون شرایط شیمیایی که مبتلایان به نشانگان خلیج فارس خودشون ایجاد کننده اش بودند و مدتی موقتا تو خلیج فارس حضور داشتند و مبتلا شدند, زندگی کردند (چه مردم نظامی و چه غیر نظامی) , و برای اونها که درگیر شدند نشانگان روانی ساخته می شه, تقاضای غرامت می شه و ...
اما اینور دنیا برای کسی مهم هست که عراق امنیتش رو از دست داد, عراق هر روزه داره چند نفر انسان بی گناه رو از دست می ده؟ فقط به دلیل اینکه یو اس آی مهربون می خواست بهشون آزادی عطا فرماید.
به نظر من صحنه ای که جک استارکس تو عراق تیر می خوره کاملاااااااا مغرضانه ساخته شده و شاید بشه گفت اصلا به زور تو فیلم گنجوندنش
سرباز امریکایی مهربون که اومده به عراقی ها آزادی بده, میاد که حال یه پسر کوچولی عراقی رو بپرسه ولی اون پسره (حتما چون ژنتیکی تروریسته!) با اسلحه بهش شلیک می کنه!!!
و دقیقااااااا همون لحظه نجوای اذان پخش می شه!!!
لذا مسملونها تروریست هستند که حتی بچه هاشون انقد قصی و القلب هستن که به سربازای امریکایی شلیک می کنن, اما امریکاها که تروریست نیستن, فقط می خوان آزادی برقرار بشه انقدر آزاد که هرکی هرچقدر دلش خواست آدم بکشه :sad:
نکته دیگه این فیلم که به نظر من منفی اومد بد و وحشتناک جلوه دادن بیمارستان روانی بود, من خودم به شخصه هر وقت دیوونه شدم عمرا تیمارستان نمی رم, برم هم حتما فرار می کنم.
این وسط واقعا برام مبهم موند که چراااااااااا؟؟؟؟ "بابک" و "جمیله" تو این فیلم به زور جا داده شده بودند؟؟؟!!!
انقدر که این نکته های فیلم ذهن من رو درگیر کرد خود فیلم نکرد, خود فیلم یه تخیل جالب و بانمک بود از اینکه یکی که از آینده اومد نتونست آینده خودش رو تغییر بده و جلوی مرگش رو بگیره, اما تونست یه خانواده رو خوشبخت کنه.
متنی که نوشتم خیلی منفی تر از حسی شد که به فیلم دارم, فیلم بدی نبود, حد متوسط رو به خوب بود به نظر من اما شخصا فیلمهایی که رگه ای از واقعیت داشته باشن رو بیشتر می پسندم.

چند جمله از فیلم که برام جالب بودن:

- اونها می گن من عصبی ام, اما سوال من اینه : کی عصبی نمی شه اگه واقعا به زندگیش نگاه کنه؟ یعنی زندگیه کی انقدر خوبه؟
- چقدر وقت داریم (آخرین دیالوگ فیلم)

آخرین ویرایش:

ainazhz

New member
دیشب فیلم Trance 2013 رو دیدم (لینک تورنتش رو انتهای پست دوم می تونید مشاهده کنید)
به خاطر موضوع اصلی فیلم که در مورد ضمیرناخودآگاه بود, خیلی منو یاد اینسپشن می نداخت اما حداقل به نظر من در حد اون نیست. بیشتر سعی شده جذابیت داشته باشه تا اینکه یه فیلم قوی باشه.
فیلم به شدت سعی داره که همه چیز رو گنگ نگه داره و کاملا هم موفق بوده
بار اول که دیدمش با خودم فکر کردم این دیگه چی بود!!! خیلی بیشتر از این انتظار داشتم!
اما بار دوم که فیلم رو مرور کردم تازه برام جالب و جذاب شد و تو بار دوم بود که تایید کردم صحنه های فیلم فقط برای پر کردن زمان ساخته نشدن
ضمن اینکه خیلی گیج کننده بود, به لحاظ روانشناسی هم جزو فیلمهاییه که موردی به نمایش می گذاره که روانشناس به اصولش پایبند نیست, بدون اینکه شواهدی از اختلال روانی تو خود روان شناس نشون داده بشه, یعنی خطاهاش نه از سر اختلال روانی بلکه صرفا به خاطر انسان بودنش هست. و غیرقابل توجیه ترین خطایی که به نظر من رسید این بود که ایشون که خودشون هیپنوتیزور بودن و اختلالات زیادی رو به این طریق درمان می کردند, چرا اختلال هذیان حسادت دوس پسرش رو به راحتی درمان نکرد؟؟؟!!!
کارگردان فیلم گویا دو فیلم معروف دیگه هم تو کارنامه اش داره که متاسفانه من هیچکدوم رو ندیدم
Slumdog Millionaire
127hours
چون خودم هنوز با دیدن این فیلم گیجم نکته بیشتری به ذهنم نمیاد, ولی مطمئنا این فیلمی نیست که فقط یک یا دوبار دیدن براش کافی باشه

راوی این فیلم چند روزه دانلود کردم اومدم دیدم نظرمو میگم. دو فیلمی که گفتی و هم دیدم.
Slumdog Millionaire رو ندیدی؟ مگه میشه؟ همون پسر هندیه که تو یه مسابقه بخت ازمایی ببرنده میشه...همونه
فیلم بعدی هم ۱۲۷ ساعت داستان واقعی یک
کوهنورد به نام آرون رالستون است. در حین کوهنوردی او در گراند کانیون یک تخته سنگ روی دستش می‌افتد و او در یک کوه ایزوله زندانی می‌شود. او در آن ۵ روز از تمام ابزارهای ممکن که باعث ادامهٔ حیاتش می‌شدند استفاده کرد.
جالبه فیلمش. ببین

ainazhz

New member
آقای یزدان یه دونه تورنت فیلم پنهان رو پیدا کردم و گذاشتم
ولی چون به سختی پیدا شد امیدوارم اذیت نکنه
البته خودم که امتحان کردم مشکلی نداشت, هرچند تعداد سیدهاش کمه اما داره می گیره
منم به جز روش خطرناک هیچکدوم از نقدها رو نشنیدم
و از فیلمهاش رو هم به جز مواردی که پایین نوشتم بقیه رو ندیدم
اگه خواستید ببینید اینجا اعلام کنید که بچه هایی که هستن باهم ببینیم و نظر بدیم (منظورم تقریبا همزمانه, چون عملا نمی شه همه باهم ببینیم)
Memento
Rango
Wall-E
Big Fish
The Shawshank Redemption
The Green Mile
Constantine
A Dangerous Method
همشونو دیدم جز the green mile

fanoosi

New member
آخیییییی سردرد داری؟ قرص بخور از درد کشیدن که بهتره
من تازه این فیلمو دانلود کردم
The Jacket رو دیدم, Equilibrium مونده, اینم ببینم بعدش Mr.Brooks رو می بینم, شمام ببینید و نظراتونو بگید که تقریبا همزمان پیش بریم

دیشب قرص خوردم تا تونستم بخوابم....تازه یه ساعت هم هذیون میگفتم از درد (بیچاره همسرم کلی نگران شده بود!)
The Jacket و Equilibrium در چه موضوعاتی هستند؟
ندارمشون....دانلود میکنم میبینم انشالله...
Mr.Brooks رو هم تا نصفه دیدم...واقعا سرم درد میکرد دیگه...
هر وقت تموم شد نظرمو عرض میکنم

بالا