روان شناسی از دوربین سینما

fanoosi

New member
سلام گلم شبت بخیر همسنگرررررر
در مورد هفت گناه کبیره است, آخه بگم بیمزه نمی شه؟
بگم یعنی واقعا؟؟؟

هفت گناه کبیره؟!!
نه نگو....میرم میبینم خودم!!
فقط در همین حد میخواستم موضوع کلیش رو بدونم...

fanoosi

New member
شکسته نفسی چیه عزیزم, با این درصدا یعنی باید قبول شم؟
ترجیح می دم شهرستان قبول نشم, سخت می شه برام
اگه هنوز امکان ویرایش بود می رفتم حذف می کردم, پشیمون شدم زدم

والا خیلی ها درصدهاشون کمتر از شماست...چرا که نه؟
ولی پشیمون نباش به نظرم....فرقی نداره که...
یعنی دوری از خانواده سخته برات؟

ainazhz

New member
این فیلم و دیدم Shining the-shining-poster-5.jpg واقعا ترسیدم. اگر از این مریضا داشته باشم خودم به شخصه انصراف میدم :wacsmiley::13::smiliess (2):

rawy

New member
هفت گناه کبیره؟!!
نه نگو....میرم میبینم خودم!!
فقط در همین حد میخواستم موضوع کلیش رو بدونم...

آره, کلی بخوام بگم: دوتا پلیس هستن که دنبال یه قاتلند که هفت نفر رو که نماد بارز هفت گناه کبیره هستند رو می کشه
کارگردانش دیوید فیچنر هست همون کارگردان fight club , بردپیت هم توش بازی کرده
از اون فیلمهاییه که هیچ وقت از ذهنت نمی ره

ainazhz

New member
آره واقعا
seven رو دیدی ایناز؟
اقلا در مورد فیلمهایی که دیدی تو بحثهایی که داریم شرکت کن
تو یکی از امیدهای معتادین به فیلم بودی, کلا بی خیال اینجا شدی
نه ندیدم .اما تعریف تورو خوندم میخوام دانلود کنم. نه من معتاد به فیلمم . از نوع فجیعش. الان اینقدر سریال های مختلف دارم میبینم و دانلود میکنم که یه روز در میون میتونم یه فیلم دانلود کنمو واسه همینه یکم از شما عقب ترم اما خودم و میرسونم دوستم
فیلم بعدی 7 دانلود میکنم. چون خیلی از برد پیت خوشم میاد
:rolleyessmileyanim:

ainazhz

New member
من اینو تو ماهواره دیدم
نمی دونستم فیلم ترسناکه آخرش که تموم شد فهمیدم وگرنه نمی دیدم :25r30wi:
وووووووو جک نیکلسون معرکههههههه است

:25r30wi: اره وافعا عالیه ادم احساس میکنه داره یه ادم واقعی با همین خصوصیات و میبینه

yazdan

New member
راستی فانوسی فیلم Black Swan رو دیدی؟
همین ناتالی پورتمن بازی کرده که تو حرفه ای کوچولو بوده
این فیلم هم سرشار از اختلالاته روانیه گویا که من دارمش و هنوز ندیدمش
و همینطور فیلم Fight Club

فیلم قوی سیاه رو من همون موقع که تازه اکران شده بود ی بار دیدم.واقعآ قشنگ بود.البته چون من گرایشم عمومی بوده اونم توی دانشگاه آزاد،اونموقع اصلآ بااسکیزوفرنی آشنایی نداشتم،براهمینم ی برداشت متفاوت از فیلم داشتم
برداشت من این بود که فیلم داره جدال بین غریزه ی مرگ و غریزه ی زندگی رو به تصویر میکشه.که هردو درنهایت به نوعی ارضاکننده و غریزی بودن.حتی غریزه مرگ که نقش اصلی رو به ورطه نابودی میکشوند داشت اون رو به نقشی که عاشقش بود شبیه و شبیه تر میکرد،پس درنهایت براش جذاب بود
همین استفاده مکرر از عبارت قوی سیاه و قوی سفید در این برداشت من مزید بر علت شد.بهرحال از جامعه روانشناسی بخاطر این خبطی که از من سر زه عذر میخوام.
بازم میگم که فیلمو زود دیدم.اگه فرصت بشه دوباره میبینمش.به احترام ناتالی پورتمن که جونشو توی فیلم از دست داد یک دقیقه سکوت

rawy

New member
فیلم قوی سیاه رو من همون موقع که تازه اکران شده بود ی بار دیدم.واقعآ قشنگ بود.البته چون من گرایشم عمومی بوده اونم توی دانشگاه آزاد،اونموقع اصلآ بااسکیزوفرنی آشنایی نداشتم،براهمینم ی برداشت متفاوت از فیلم داشتم
برداشت من این بود که فیلم داره جدال بین غریزه ی مرگ و غریزه ی زندگی رو به تصویر میکشه.که هردو درنهایت به نوعی ارضاکننده و غریزی بودن.حتی غریزه مرگ که نقش اصلی رو به ورطه نابودی میکشوند داشت اون رو به نقشی که عاشقش بود شبیه و شبیه تر میکرد،پس درنهایت براش جذاب بود
همین استفاده مکرر از عبارت قوی سیاه و قوی سفید در این برداشت من مزید بر علت شد.بهرحال از جامعه روانشناسی بخاطر این خبطی که از من سر زه عذر میخوام.
بازم میگم که فیلمو زود دیدم.اگه فرصت بشه دوباره میبینمش.به احترام ناتالی پورتمن که جونشو توی فیلم از دست داد یک دقیقه سکوت

خبط نبوده, اتفاقا به نظر من تفسیری که متاثر از عقاید دیکته شده دیگران نباشه, قشنگ تره چون مال خودمونه و خلاقانه تره, شاید هیچ کس دیگه ای اون شکلی به قضیه نگاه نکرده باشه, خیلی هم خوب بود, مرسی
منم معمولا سعی می کنم اول بیام اینجا نظرمو بگم بعد تحلیل فیلما رو بخونم
ناتالی پورتمن جونشو از دست نداده که جوون مردمو کشتی, نینا جونشو از دست داده

fanoosi

New member
آره, کلی بخوام بگم: دوتا پلیس هستن که دنبال یه قاتلند که هفت نفر رو که نماد بارز هفت گناه کبیره هستند رو می کشه
کارگردانش دیوید فیچنر هست همون کارگردان fight club , بردپیت هم توش بازی کرده
از اون فیلمهاییه که هیچ وقت از ذهنت نمی ره

حتما میبینمش!!!
الان میرم دانلودش کنم...

ghasedak69

New member
چرا من باید برای هر فیلم اینقدر زجر بکشم....:(50)::13:
بعد از کلی دردسر فیلم برفی رو دیدم ولی باز از دقیقه 58 تا یک ساعت و 26 دقیقه اش حذف شده بود سر همون کلی هم برای زیرنویسش اذیت شدم تا تنظیمش کردم ولی بالاخره دیدمش....
خیلی جالب بود.... خوشم اومدعشق بین دو معلول (ذهنی یا جسمی و...)همیشه جالبه.
و نکته آخرش این که باید بدون چشم داشت و توقع عاشق بود تا زندگی خوبی داشته باشی.... واقعا حرف قشنگی بود

ghasedak69

New member
فیلم اینسپشن رو هم تقریبا 800 مگابایتش دانلود شده یهو قاطی کرده دیگه ادامه نمی ده....
این همه پول میدیم ترافیک اضافه می گیریم آخرم نمی تونیم یه فیلم درست دانلود کنیم...
هیچ جا هم پیداش نمی کنم که حداقل همون نصفه رو ببینم....:smiliess (12):

fanoosi

New member
فیلم اینسپشن رو هم تقریبا 800 مگابایتش دانلود شده یهو قاطی کرده دیگه ادامه نمی ده....
این همه پول میدیم ترافیک اضافه می گیریم آخرم نمی تونیم یه فیلم درست دانلود کنیم...

سلام قاصدکم
خوبی؟
رسیدن بخیر عزیزم...
میگم به نظرت بهتر نیست که فیلمهارو سفارش بدی و بخری؟
بذار ببینم سایت خوب واسش پیدا میکنم؟!!

yazdan

New member

فقط برای دانلود فیلم برید به سایت ایران فیلم
آرشیوش معرکس
خیلیارو خودش دوبله بدون سانسور میکنه
ترکوندن
زیرنویساشون ردیف.هرچی بگم کم گفتم
تو گوگل بزن ایران فیلم
فعلآ آدرسشون اینه:
ایران فیلم - دانلود فیلم با لینک مستقیم

درضمن ی پیش بی ربطم دارم: موزیک ویدیوی هرکجا که هستی از سامی یوسفو دانلود کنتید.تو این روزایی که تمام رسانه ها از جنگ و گرسنگی و بد یمیگن این کلیپ نشون میده دنیا چقدر زیباس.شعرشم خیلی آرامش بخشه

fanoosi

New member
وایییییییییییییییییییییی
میخواستم فیلم سون رو نگاه کنم.....
وقتی رسید به اونجا که یه مردی از بس خورده بود مرده بود حالم به هم خورد....چه جوری این فیلمو نگاه کنم؟
اصلا با روحیاتم سازگار نیست

ghasedak69

New member
انیمیشن رنگو رو دیدم...
جالب بود... به خصوص دوبله اش... یعنی مونده بودم چه جوری ترجمه کردن:smilies:
فقط یه نکته :
به روانشناسی ربطی داشت؟؟؟
و در پایان با تشکر از فانوسی عزیز

rawy

New member
وایییییییییییییییییییییی
میخواستم فیلم سون رو نگاه کنم.....
وقتی رسید به اونجا که یه مردی از بس خورده بود مرده بود حالم به هم خورد....چه جوری این فیلمو نگاه کنم؟
اصلا با روحیاتم سازگار نیست
سلااااااااااام فانوسی جون خوبی؟؟؟
این تازه اولین صحنه فجیعش بود
ولی واقعا حیفه که نبینیش
یه چشمتو ببند با یه چشم ببین, بعد خسته شدی عوضش کن

mohana

Well-known member
آخیش....بالاخره این پست و پیدا کردم

دوستای عزیزم
یه انیمیشن قبل از کنکور دیدم که فوق العاده دیدنیه...نه یک بار بلکه چند بار دیدمش (همین کارارو کردم که کنکور قبول نمیشم دیگه!!!)...اونقدر مفاهیم جالبی داره ....اونقدر جذاب ساختنش که نگو...
اگه فقط یک انیمیشن خواستید تابستون ببینید...پیشنهاد میکنم همینو ببینید...اصن یه چیزیه ها!!!!
یه نکته....حتما حتما زیرنویس دارش رو ببینید...دوبله هیچ وقت به پای زبان اصلی نمیرسه...
Wreck-It Ralph (2012) - IMDb
مشاهده فایل‌پیوست 1559
چند تا لینک برای دانلودش پیدا کردم:
دانلود انیمیشن رالف خرابکار – Wreck-It Ralph 2012
دانلود انیمیشن Wreck It Ralph 2012
دانلود انیمیشن Wreck-It Ralph 2012 - انیمیشن جدید و کمدی رالف خرابکار
دانلود Wreck-It Ralph 2012 - انیمیشن خرابکاری رالف
سعی کردم لینک های با کیفیتشو بگذارم...خیلیییییییی باحالههههههههههه...واقعا مفهومیه....بعد از دیدن این انیمیشن سعی کردم بیشتر خودمو دوست داشته باشم...

خواستم تشکر کنم...خیلی خیلی قشنگ بود...
دست شما درد نکنه...

I'm bad,and that's good.
I will never be good.
and that's not bad.
there is no one I'd rather be...than me.

:riz304::riz304::riz304:

بالا