زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
نه من اعصابم بهم نمی ریزه........نگاشون نمی کنم.....
واسه من به جای ستاره هام کدشون میاد. یعنی بالای اواتارم سمت راست.....................
واسه شمام اینجوریه؟؟؟؟

بهلههههههههههه همینجوریههههههههههه!!!
می افته رو نوشته ها نمیشه خوندشون....

ghasedak69

New member

سلام قاصدکم
خوبی؟چه خبرا خواهرجون؟
ممنون.....سلامت باشی....
چقدر دوریتون برام سخت بود...

سلام عزیز جووون
شما که سرت شلوغ بوده ببین برای ما چقدر سخت بوده...
60 صفحه رو پشت هم نخونی ها که چشمای خوشگلت باز اذیت نشه... خبر خاصی نبود با حوصله بخون

ghasedak69

New member
بهلههههههههههه همینجوریههههههههههه!!!
می افته رو نوشته ها نمیشه خوندشون....

احتمالا با موزیلا باز کنی نمیافته روی نوشته ها.... چون برای ما ( فکر کنم من و پرند و..) مشکلی برای خوندن مطالب ایجاد نمی کنه

fanoosi

New member
سلام
بازگشت شکوهمندانه فانوسی عزیز رو تبریک میگم
امیدوارم حالشون خوب باشه و سالم و سلامت باشن...
نه دیگه پرند جان...پست و کشیک نمیخواد که، نورگیر هم نمیخواد دیگه...خودش مثه یه دختر خوب پا شده اومده...آورین..آورین...
(فقط ایشالا سوغاتی ما یادش نرفته باشه...)

سلام جناب مصفا
بازگشت شکوهمندانه؟؟؟؟؟؟!!:25r30wi:
سلامت باشید ....انشالله خوب هستید؟
سوغاتی که قابل شما رو نداره....ولی ما که نرفته بودیم گردش و تفریح...تو مراسم عزا بودیم...وای خیلی دردناک بود!:sad:

parand

Well-known member
سلاااااااااااااااااااااااام فانوسی خوشگلم...........
فانوسی جون نبودی انقد دلمون برات تنگ شده بود من و جناب مصفا کشیک میدادیم بیای.............
چون دوبار انلاین شدی ولی پست نذاشتی به خاطر همین جناب مصفا سفارش دادن از جدیدترین تکنولوژی استفاده بشه و نورگیر و حسگر نصب شه تو تایپیک که اومدی با خبر شیم.......
این اخرین دفعه هم داشت کار به جاهای باریک و خشن می رسید که خودت اومدی.................

fanoosi

New member
سلام عزیز جووون
شما که سرت شلوغ بوده ببین برای ما چقدر سخت بوده...
60 صفحه رو پشت هم نخونی ها که چشمای خوشگلت باز اذیت نشه... خبر خاصی نبود با حوصله بخون

قاصدکمممممممممممم....
الان اونقدر خوشحالم که پیشتونم که نگوووووووو
2uge4p4.gif

چشم....یواش یواش میخونم که اوور دوز نکنم!
chase.gif

parand

Well-known member
فانووووووووسی جونم بهت تسلیت میگم عزیزم انشاا.... غم اخرت باشه......

fanoosi

New member
سلاااااااااااااااااااااااام فانوسی خوشگلم...........
فانوسی جون نبودی انقد دلمون برات تنگ شده بود من و جناب مصفا کشیک میدادیم بیای.............
چون دوبار انلاین شدی ولی پست نذاشتی به خاطر همین جناب مصفا سفارش دادن از جدیدترین تکنولوژی استفاده بشه و نورگیر و حسگر نصب شه تو تایپیک که اومدی با خبر شیم.......
این اخرین دفعه هم داشت کار به جاهای باریک و خشن می رسید که خودت اومدی.................

سلام پرند جوووووووونم
منم خیلی دلتنگ بودم واسه همین تلاش میکردم تا با دایل آپ بیام....به سختی تونستم بیام....چند بار که برادر شوهرم کارش تموم میشد سیستم رو ازش میگرفتم ولی صفحات خیلی سخت بالا می اومد (یعنی اگه سرعت خونمون اینقدر کم بود تا حالا دیوانه شده بودم...)بعد هم که خواستم سلام کنم و....مرورگرشون ارور میداد...خیلی ضد حال بود!!
جاهای باریک و خشن!!؟؟؟؟؟:sarma:
خلاصه دیدم اینطوری نمیشه....بهانه ی پایان نامه گرفتم و اومدیم!!!
ولی واقعا با لطفتون منو شرمنده کردید بچه ها....قاصدک عزیز و الی جان با پیامک سراغمو میگرفتن....خیلی خوشحالم که دوستای بامعرفتی مثل شما دارم...
خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده بود...بیاید تو بغلم
grouphug.gif

fanoosi

New member
فانووووووووسی جونم بهت تسلیت میگم عزیزم انشاا.... غم اخرت باشه......

سلامت باشی عزیزم...
انشالله غم نبینی....واقعا دلم برای خانواده اش سوخت...
دنیا خیلی بی رحمه....
خدا همه ی اموات خاک رو بیامرزه و به همه ی بازمانده هاشون صبر عنایت کنه....

fanoosi

New member
اه این کدا که هنوز اینجان . نمیشه نوشته هارو خوند:smiliess (7):

سلام آیناز جونم....خوبی؟
هنوز ناراحتم که چرا تو دانشگاه شاهد قسمت نشد ببینمت....همون موقع که خواستم بیام پایین...صدام کردن برا مصاحبه حضوری...شرمنده ات شدم...

fanoosi

New member
وای چشمام درست ندیدهههههههههههههه....
confused0078.gif

60 صفحه عقب نیستم.....150 صفحه عقبم....
مسولین رسیدگی کنند لطفا!!!الان قلبم وایمیسته!!!!!!!!!!!!

rawy

New member
وای راوی جونم....خیلی دلتنگت بودم
دوس نداشتم اینقدر طول بکشه ولی خب ....اونجا همش درگیر مراسم بودیم....
سرعت نت تو شهرستان ها وقتی دایل آپ هم باشن دیدنیه.....یعنی کلا اعصاب خرد کن...
ولی جالب اینجاست که یه لحظه هم از فکرتون بیرون نمیومدم
این چند روز که نبودم خبر خاصی نشده؟اتفاقی چیزی؟؟؟؟

قربوووووونت برم :heart::(40):
نمی دونی چقد جات خالی بود مخصوصا واسه من که همسنگرم رفته بود
آخییییییی, خدا رحمتشون کنه, تسلیت میگم بهت, ایشالا همش تو شادی ها باشی
حیف کاش اقلا نبودی برای تفریح بود که یه خورده ذهنت استراحت می کرد, حتما حکمتی داشته
خبرخاصی نه, فقط یه خبر خوب دارم که 123 اومده پیشمون, هرچند یه چند روز گویا دوباره رفته مسافرت ولی اینبار خبر داده و امیدوارم به زودی به سلامت بیاد.
تو نبودی هیچکی نبود باهم فیلم ببینیم, فقط قاصدکی زحمت کشید یه انیمیشن گذاشت اونو دیدم
راستی یه سایت خوبم پیدا کردم که مغز رو به صورت سه بعدی می شه توش دید و بیماریها رو هم توش داره
خستگیت رفع شد ببینش جالبه
با اونهمه صفحه خودتو اذیت نکن, اینجا زنگ تفریحه, گپ زدیم, زدیم تو سرو کله ی هم :sdasdasd::25r30wi:
نگران نباش چیزی رو از دست ندادی,خیلی دوس داشتی سطحی و سریع ببین
راستی یه برنامه هم می خواستیم واسه زبان خوندن بریزیم که گویا آخر به نتیجه نرسید
خودم تصمیم گرفتم لغات تافل و خوندن لزگی رو شروع کنم

rawy

New member
پرند جون الهی که هرچی از خدا می خوای بهت بده
موزیلا رو نصب کردم حل شد
فانوسی جون موزیلا جدید رو نصب کن

fanoosi

New member
قربوووووونت برم :heart::(40):
نمی دونی چقد جات خالی بود مخصوصا واسه من که همسنگرم رفته بود
آخییییییی, خدا رحمتشون کنه, تسلیت میگم بهت, ایشالا همش تو شادی ها باشی
حیف کاش اقلا نبودی برای تفریح بود که یه خورده ذهنت استراحت می کرد, حتما حکمتی داشته
خبرخاصی نه, فقط یه خبر خوب دارم که 123 اومده پیشمون, هرچند یه چند روز گویا دوباره رفته مسافرت ولی اینبار خبر داده و امیدوارم به زودی به سلامت بیاد.
تو نبودی هیچکی نبود باهم فیلم ببینیم, فقط قاصدکی زحمت کشید یه انیمیشن گذاشت اونو دیدم
راستی یه سایت خوبم پیدا کردم که مغز رو به صورت سه بعدی می شه توش دید و بیماریها رو هم توش داره
خستگیت رفع شد ببینش جالبه
با اونهمه صفحه خودتو اذیت نکن, اینجا زنگ تفریحه, گپ زدیم, زدیم تو سرو کله ی هم :sdasdasd::25r30wi:
نگران نباش چیزی رو از دست ندادی,خیلی دوس داشتی سطحی و سریع ببین
راستی یه برنامه هم می خواستیم واسه زبان خوندن بریزیم که گویا آخر به نتیجه نرسید
خودم تصمیم گرفتم لغات تافل و خوندن لزگی رو شروع کنم

خدا نکنه عزیز دلم....منم واقعا دلتنگ بودم....مخصوصا برای شما چون وقتی رفتم نبودی و مسافرت رفته بودی.....راستی خوش گذشت؟
سلامت باشی...خدا همه ی اموات رو بیامرزه....از پارسال که برادر شوهرم به رحمت خدا رفت حسرت یه عروسی مونده تو دلم....حالا سالگرد این نشده یه نفر دیگه رو از دست دادیم...دلم برای مادرش خیلی سوخت ....این سومین پسرش بود که از دست میداد....
وای چه عالی....123 عزیزم بالاخره برگشت پیشمون....تاپیک پر انرژی تر از همیشه میشههههههههه
چه سایت جالبی پیدا کردی راوی جونم....حتما میبینمش....راستی فیلم ندیدی این مدت؟انیمیشنی که قاصدک گذاشت چی بود؟
برنامه رو هم بعد افطار میخونم ببینم چی بوده جریان...
راستی دو تا کتاب خوندم ....با خودم برده بودمشون اونجا.....میام معرفی میکنم (الان باید برم 3 نفر منتظرم هستن!!!)

fanoosi

New member
سلام
رفتم و برگشتم...چشمتون روز بد نبینه...کولر روشن مونده بود...برگشتیم دیدیم سوخته و یه دودی ازش بلند شده که کل خونه رو گرفته...چه بوی بدی هم گرفته بود خونه....اسپند دود کردم بهتر شد....شانس نداریماااااااااا تو این گرما و روزه گی بی کولر موندن سخته....
87049_1fsste7sq5f8r01c.gif

حالا دو تا کتابی که خوندم معرفی میکنم....
کتاب اول: استاد عشق (زندگی نامه ی پروفسور سید محمود حسابی پدر علم فیزیک و مهندسی نوین ایران)، نویسنده: ایرج حسابی، سازمان چاپ و انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
لینک دانلود:دانلود کتاب استاد عشق ( نگاهی به زندگی محمود حسابی ) - مرجع دانلود کتاب الکترونیکی

کتاب دوم: مریخیها و ونوسیهای واقعی، جان گری، ترجمه مهدی قراچه داغی (یکی از استادهامون توصیه کردند که کتابهای ترجمه شده توسط مهدی قراچه داغی همگی عالی هستند و ارزش خوندن دارند)، نشر پیکان

fanoosi

New member
این کتاب رو هم دارم تموم میکنم....البته قبل از رفتن نصف بیشترشو خونده بودم...داستانه...ولی خیلی خیلی جالبند...با ذهن آدم بازی میکنه....با اینکه داستان هاش عجیب و غریبند خیلی آشنا به نظر می رسند انگار بارها و بارها تو زندگی خودم پیش اومدن....تو مقدمه اش نوشته ماجراهای این داستان ها را نباید ساده و فقط به خاطر عجیب بودنشان دنبال کرد بلکه باید به دقت در مورد نکات اخلاقی که در آنها نهفته است اندیشید
کتاب:"مدرسه ای که پر از گاو شد" اثر لوییس ساکر، مترجم مهدی باتقوا، انتشارات رسپینا

داستانش درباره یه مدرسه ی 30 طبقه است که هر طبقه اش یک دارد. خانم جولز به دانش آموزان طبقه ی سی ام درس می دهد. خانم زاروس به دانش آموزان طبقه ی نوزدهم درس میدهد. البته این مدرسه طبقه ی نوزدهم ندارد و بنابراین خانم زاروسی هم وجود ندارد!!!

rawy

New member
می گم بچه ها حالا که پرند جووون زحمت کشیده بهمون رایانه داده شما هم پولاتونو بذارید روی هم یه خونه برامون بگیرید که اتاقش به اندازه همین رایانه و میزش جا داشته باشه....
ممنون از لطف همگی

قاصدک جون خونه که گرونه چه چیزایی از ما می خوایااااااااااااااا
حالا به آقای مصفا بگو شاید تونست یه فکری براتون بکنه
ولی من پیشنهاد می کنم به پرند بگی از اینا برات بخره که هم به روزتره هم جا کمتر می گیره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا