Medical biochemistry
New member
به نظر من بیشتر تاپیک سلام و احوال پرسی هست تا سرگرمی:25r30wi:مدیکال عزیز این پاتق برا این زده شد که غیر درسی باشه و بچه ها اوقات خوبی داشته باشن بدون تنش درس و کنکور.
تاپیکای درسی جداست .
به نظر من بیشتر تاپیک سلام و احوال پرسی هست تا سرگرمی:25r30wi:مدیکال عزیز این پاتق برا این زده شد که غیر درسی باشه و بچه ها اوقات خوبی داشته باشن بدون تنش درس و کنکور.
تاپیکای درسی جداست .
خوبه واقعا؛ مثل اینکه همتون هم دستی بر ادب دارین...
اصلا خود ادبیاتیها عمرا بتونند چنین پاتوقی بزنند
به نظر من بیشتر تاپیک سلام و احوال پرسی هست تا سرگرمی:25r30wi:
آره بهار جونم اینجا استعدادام کشف شدن ممنون که منو فهمیدی داشتم از دس میرفتم خووووووووو:25r30wi:رومن جونم چرا تا حالا کسی کشفت نکرده بوده؟
حیف شدی تو ....................:25r30wi:
آره بهار جونم اینجا استعدادام کشف شدن ممنون که منو فهمیدی داشتم از دس میرفتم خووووووووو:25r30wi:
خب این نشون میده بچه ها چقد همو دوس دارن .
حالا کجای سلام و احوالپرسی خنده داره ؟
چقدر ساده تبادل احساسات کردین.دنیای مجازی یه چاه بزرگه.افراط بشه و این افراط هم توام با احساس باشه باید منتظر فاجعه هم باشیم.
بهار جونم آجی دیگه بریم افطار
منو فراموش نکنی هاااااااااااااا
التماس دعا
من یه حرف علمی زدم.نه اصلا منظور دیگه ای ندارم متوجه نوع صمیمیتتون هستم.اینا چه حرفیه.من میگم ارتباط عادی هم تو دنیای مجازی چون به تخیل فرد فشار وارد میکنه ضرر داره.چون به هر حال یه ذهنیتی از کاربر ها در ذهن ایجاد میشه که لازم نیست مغز درگیر بشه.همین:smiliess (7):شما مواظب خودتون باشین تو چاه دنیای مجازی نیوفتین .
فک نکنم اینجا کسی افراط کرده باشه .شما افراطی دیدین؟
فک کنم شما دیدتون باید عوض بشه .صمیمیت بچه ها رو با چیزای دیگه اشتباه گرفتین
من یه حرف علمی زدم.نه اصلا منظور دیگه ای ندارم متوجه نوع صمیمیتتون هستم.اینا چه حرفیه.من میگم ارتباط عادی هم تو دنیای مجازی چون به تخیل فرد فشار وارد میکنه ضرر داره.چون به هر حال یه ذهنیتی از کاربر ها در ذهن ایجاد میشه که لازم نیست مغز درگیر بشه.همین:smiliess (7):