پاتوق بچه های بیوشیمی

bioelectric

Active member
سلام
چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق شعر لیلی اومدم اینجا فک کردم مشاعرست ... بعد دیدم یه مقدار مشاعرتون از حالت عادی خارجه... یه چیز دیگه هم برام جالب بود دیدم همتون بیوشیمی هستین...بعد شک کردم رفتم بالای صفحه رو خوندم ، دیدم نوشته :پاتوق بچه های بیوشیمی:smiliess (15):
اینطوری شدم:shocked: آخه فک میکردم اینجا در مورد کنکور بیوشیمی و مباحث علمیتون بحث میکنید:1dco2x0p1lilzhfpg1t

bahar9368

New member
سلام
چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق شعر لیلی اومدم اینجا فک کردم مشاعرست ... بعد دیدم یه مقدار مشاعرتون از حالت عادی خارجه... یه چیز دیگه هم برام جالب بود دیدم همتون بیوشیمی هستین...بعد شک کردم رفتم بالای صفحه رو خوندم ، دیدم نوشته :پاتوق بچه های بیوشیمی:smiliess (15):
اینطوری شدم:shocked: آخه فک میکردم اینجا در مورد کنکور بیوشیمی و مباحث علمیتون بحث میکنید:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام .خوبین؟
چقده جستجو داشتین .:auizz3ffy9vla57584x

roman30

New member
من اناری را میکنم دانه به دل میگویم ...
خوب بود این مردم دانه های دلشان پیدا بود

leylii

New member
امین سلام ...خوبی؟؟؟؟خوش امدی ...ما اینجا در مورد همه چی بحٍث می کنیم نمی شه که این مشاعره نیست شعر و دکلمه ضرب امثل داستان ...اگه هم در مورد درس و کنور و کتاب هم بحثی باشه بحث می کنیم....همش که درس نیست......البته با اجازه مدیرمون.....

bahar9368

New member
ررررررررررر بدم بهار جونم باشه
رضا به داده بده وز جبین گره بگشا
که بر من و تو در اختیار نگشاده است

تو را من چشم در راهم شباهنگام
که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی
وزان دلخستگانت راست اندوهی فراهم
تو را من چشم در راهم
:sarma::sarma:
:sarma:

roman30

New member
در شب تا گر نتوانی خورشید /لااقل مهتاب باش
گر نتوانی شوی مهتاب /لااقل آن کرمک شبتاب باش

bahar9368

New member
من اناری را میکنم دانه به دل میگویم ...
خوب بود این مردم دانه های دلشان پیدا بود

آری
تو راست میگویی......
آسمان مال من است..پنجره ..فکر..هوا..عشق..زمین مال من است....
اما سهراب تو قضاوت کن
بر دل سنگ زمین جای من است
من نمیدانم که چرا این مردم دانه های دلشان پیدا نیست
صبر کن ای سهراب
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه داغ زمین بیزارم
به سراغ من اگر می آیید تند وآهسته چه فرقی دارد؟
تو به هر جور دلت خواست بیا
مثل سهراب دگر جنس تنهایی من چینی نیست که ترک بردارد
مثل مرمر شده است چینی نازک تنهایی من..........

bioelectric

Active member
لیلی خانوم شما که اینقدر شعرهای متنوع بلدین چرا تو مشاعره که میای از این شعرها استفاده نمیکنید؟؟؟؟؟
همش از حافظ مینویسید، کسی ندونه فک میکنه از بقیه شاعرها خوشتون نمیاد

البته من الان چند صفحه از تایپیکتون را خوندم از همه چیز حرف میزنید به جز بیوشیمی:smiliess (11):

roman30

New member
تو را من چشم در راهم شباهنگام
که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی
وزان دلخستگانت راست اندوهی فراهم
تو را من چشم در راهم
:sarma::sarma:
:sarma:
میم بدم چشم
من دارم از حال میرم لای لای
کاش زودتر افطار بشه لای لای
خوب بود بهار جونم شاعر خوبی میشم مگه نه ؟:25r30wi:

سلام
چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
بله منم فکر میکردم بحث بیوشیمی پر رنگتر میشه.بعدا دیدم رفتن جاده خاکی:motat:

bahar9368

New member
لیلی خانوم شما که اینقدر شعرهای متنوع بلدین چرا تو مشاعره که میای از این شعرها استفاده نمیکنید؟؟؟؟؟

البته من الان چند صفحه از تایپیکتون را خوندم از همه چیز حرف میزنید به جز بیوشیمی:smiliess (11):

برادر من اینجا پاتق اسمشه .غیر درسیه
تاپیک درسی و علمی هم داریم جداس

bioelectric

Active member
امین سلام ...خوبی؟؟؟؟خوش امدی ...ما اینجا در مورد همه چی بحٍث می کنیم نمی شه که این مشاعره نیست شعر و دکلمه ضرب امثل داستان ...اگه هم در مورد درس و کنور و کتاب هم بحثی باشه بحث می کنیم....همش که درس نیست......البته با اجازه مدیرمون.....

خوبه واقعا؛ مثل اینکه همتون هم دستی بر ادب دارین...
اصلا خود ادبیاتیها عمرا بتونند چنین پاتوقی بزنند

bahar9368

New member
میم بدم چشم
من دارم از حال میرم لای لای
کاش زودتر افطار بشه لای لای
خوب بود بهار جونم شاعر خوبی میشم مگه نه ؟:25r30wi:

رومن جونم چرا تا حالا کسی کشفت نکرده بوده؟
حیف شدی تو ....................:25r30wi:

leylii

New member

آخه الان تابستون هستش هنوز نتایج کنکور نیومده این تایپیک در مورد پاتوق بچه های بیو هستش یعنی ما ها دور هم جمع شدیم و در مورده هر چیزی با هم بحث می کنیم ..اگه توجه کنین مدیره عزیزمون ی تایپیک جدا گانه زدند در مورد کتابهای کنکور بیو شیمی ...یک تایپیک زدند در مورد برنا مه ریزی بیوشیمی ارشد...ما بحث های علمی خود را تو اون تایپیک ها انجام می دیم ...امااینجا هم رشته ها هستیم بیشتر و با هم در مورد موضوعات مختلف حرف می زنیم...

بالا