زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
حرف شما متین...رتبه های 1 و 2 و 3 که سهله....اصلا فرضا خود فروید یا اروین یالوم یا بک اونجا تدریش میکنن...این که سطح علمی بالاتری داره یه حرفیه که خب همه ی ما دوست داریم بریم و از امکاناتش استفاده کنیم... ولی اینکه با دیده ی حسرت بنگریم بهش و فکر کنیم که مدینه ی فاضله است همان حرف مولاناست که میگه ای انسان مفتون شده ای...مفتون عظمت های خارج از خودت...در صورتی که عظمت واقعی خود تویی...

صد هزاران مار و کُه حیران اوست / او چرا حیران شده است و مار دوست

من تو اینجور مواقع اصلا مولانا رو دوس ندارم
البته از روح ایشون عذرخواهی می کنم :tonguesmiley:

ainazhz

New member
نخیییییییییر خودمم :riz277:
تازه بازهم هستن ولی نمی گم
راوی ماشالله . ایشالله همیشه همینطور سرحال و سرزنده باشی دوستم. من 67 . فکر کردم تو با این روحیه خوب و یرزنده همسن خودم باشی. ای وای پس چه دل چیری دارم من .. خوش به حالت.. من احساس پیری میکنم با این سن:sad:

rawy

New member
بحث انستیتو شد...
نظرتون رو جلب میکنم به سوالی که از جناب دکتر بهروز بیرشک؛ بزرگ روانشناس ایرانی و از اساتید انستیتو پرسیدم...

سوال:

سلام خدمت شما جناب دکتر بیرشک عزیز ؛ سوالی محضرتون داشتم؛ جهت تعیین رشته شهرها به نظرتون ترتیب زیر به ترتیب اولویت سطح علمی هست یا خیر؟
1 - انستیتو روانپزشکی
2 - علوم پزشکی شهید بهشتی
3 - روزبه
4 - علوم بهزیستی و توانبخشی
5 - علوم پزشکی شیراز

ارادتمند شما

پاسخ چناب دکتر:

Bale,vali fekr mikonam har 5 gozineh bishtarin talash ra baraye ertegha anjam midahand

نه دیگه ایشون کاملا اطلاع ندارن (ببخشیدا با کمال احترام)
ولی اونجا توت هاش شفاست

ainazhz

New member
آیناز جون چرا انقد تعجب میکنی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یهنی تو عمرت متولد 67 به پایین ندیدی؟
دیدم عزیزم . اتفاقن نصف دوستام سنشون از من بیشتر... اما تا حالا فکر میکردم همسنیم . واسه همین یکم جا خوردم . همین
پس بگو ماشالله همه کدبانو هستین و ازدواج کردین ...
:thumbsupsmileyanim:

aylinn

New member
دیدم عزیزم . اتفاقن نصف دوستام سنشون از من بیشتر... اما تا حالا فکر میکردم همسنیم . واسه همین یکم جا خوردم . همین
پس بگو ماشالله همه کدبانو هستین و ازدواج کردین ...
:thumbsupsmileyanim:

خوب حالا هممون دقیقا همسنم نباشیم سنامون به هم نزدیکه.

rawy

New member
توی کدوم جور مواقع خانم دکتر؟

باز فحش دادی؟؟؟
همینایی که هی میگه بیخیال دنیاااااااااااااااااا :sadsmiley:
همش آدمو به تنبلی دعوت می کنن
بازم شاید باورتون نشه اما یه مدت یه جا کار می کردم تو اسم شرکت تدبیرکاران داشت
می خواستم کارای تبلیغی براشون انجام بدم
دنبال شعر گشتم تو ادبیاتمون
همگی شعرای گرامی به اتفاق می گفتن
آقا تو کیلو چندی که تدبیر کنی, بشین سرجات بسپار به خدا :smiliess (7):
همینه که اوضاع مملکت اینه دیگه
همه فکر کردن مسلمونی یعنی همه چیو بسپار, ولی خدا گفته حرکت کن و روزی رو به دست بیار

rawy

New member
امشب چقد افشاگری کردم :whistle:
البته قبلا هم مطرح شده بود دوستان دقت نداشتن :motat:

mosaffa7

New member
باز فحش دادی؟؟؟
همینایی که هی میگه بیخیال دنیاااااااااااااااااا :sadsmiley:
همش آدمو به تنبلی دعوت می کنن
بازم شاید باورتون نشه اما یه مدت یه جا کار می کردم تو اسم شرکت تدبیرکاران داشت
می خواستم کارای تبلیغی براشون انجام بدم
دنبال شعر گشتم تو ادبیاتمون
همگی شعرای گرامی به اتفاق می گفتن
آقا تو کیلو چندی که تدبیر کنی, بشین سرجات بسپار به خدا :smiliess (7):
همینه که اوضاع مملکت اینه دیگه
همه فکر کردن مسلمونی یعنی همه چیو بسپار, ولی خدا گفته حرکت کن و روزی رو به دست بیار

میبینم مردمی که شاید 5 درصدشون هم مولانا نمیخونن و نمیدونن(خودم هم جزء اون 95 درصد) اهل کار و تلاش و کوشش هستن و کشورشون در اوج پیشرفت هاست
و کشوری همچون آمریکا رو هم میبینم که مثنوی در صدر پرفروش ترین کتاب هاش هست و وضعش به اون صورت هست...و نیکلسونی رو میبینم که باید بیاد و مثنوی رو برای ما جمع کنه و تصحیح کنه و ...!
مغلطه نمیکنم... نه میگویم وضع ما به دلیل نخواندن مثنوی است و نه وضع آمریکا بدلیل خواندن آن!
خود مولانا هم گفته است؛ گفته: ای بشر آشفته که زندگیت رنگ و بویی از خوشی نداره...همه هزاران نسخه برای زندگی دادن...من هم یه نسخه میدم...نمیگم قبول کن...میگم خواستی بهش عمل کن و نتیجه اش رو ببین
چشم داری تو، به چشم خود نگر / منگر از چشم حسود خیره سر
در ضمن خواهشا اشاره ای فرمایید از مولانا در شعر و یا نثر که منع کار و تلاش و کوشش کرده باشه!
یه بار دیگه هم گفتم؛ موج سوم درمانهای شناختی رفتاری در حال گسترش در سطح دنیا هست که معروف ترینشون act هست با تئوری پردازی جناب استیون هیز...باور بفرمایید شباهت 70 درصدی میبینید بین این مکتب و مکتب مولانا...به تازگی شنیدم که دکتر حمید حسن پور دادن مطالعه ی تطبیقی انجام میدن روی این دو مکتب.... یا دکتر علی صاحبی که فوق دکترای بیماری های اضطرابی رو دارن و نمایندگی ی ویلیام گلاسر رو در ایران دارن و از اساتید بنام روانشناسی ایران و حتی جهان هستند؛ بسیار روی مثنوی کار کرده اند و بسیار به اون اعتقاد دارن و حتی از قصه درمانی در کارهای خودشون استفاده میکنن

باید خودمون رو توبیخ کنیم...توبیخ کنیم و توبیخ کنیم که چنین گنجینه هایی داریم و ازشون غافلیم...حقمونه که ترکیه مصادره اش کنه! بخدا حقمونه...

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
بچه ها چند صفحه رفتین جلو..............
ایلین جونم شما همسن ابجی من هستید..................

aylinn

New member
728219_night.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا