زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mosaffa7

New member
نه اخه من با رتبه های برتر ۱ و ۲ صحبت کردم . و در کل خیلی تحقیق کردم . درسته دانشگاه های دیگه هم خیلی خوبن . قبول دارم .
زمانی که تازه شروع کردم برای خوندن فقط برای انستیتو خوندم ولی نشد ماشاا... اینقدر همه سطحشون بالا بود که الان به زنجانم راضیم  

حرف شما متین...رتبه های 1 و 2 و 3 که سهله....اصلا فرضا خود فروید یا اروین یالوم یا بک اونجا تدریش میکنن...این که سطح علمی بالاتری داره یه حرفیه که خب همه ی ما دوست داریم بریم و از امکاناتش استفاده کنیم... ولی اینکه با دیده ی حسرت بنگریم بهش و فکر کنیم که مدینه ی فاضله است همان حرف مولاناست که میگه ای انسان مفتون شده ای...مفتون عظمت های خارج از خودت...در صورتی که عظمت واقعی خود تویی...

صد هزاران مار و کُه حیران اوست / او چرا حیران شده است و مار دوست

aylinn

New member
من خواهر و برادرم همه دانشگاه تهران خوندن من همیشه با کارت خواهرم میرم تو دانشگاه و همیشه دلم میخواست منم یه جای خوب قبول بشم ، امیدوارم امسال بشه ولی نشدم میخونم پر قدرت تر پر انرژی تر و پر انگیزه تر و با تجربه بیشتر برای سال دیگه و فقط و فقط برای انستیتو

الی جون امیدوارم به آرزوهات برسی

rawy

New member
خدا نکنه این چه حرفیه عزیزم ، من ۶۷ تو از من بزرگتری یا همسنیم
عه این حرفا چیه راوی جون خدا نکنه
پس الی جونم 67
منم 63 ام راوی جون سال تولد دقیق شما یادم رفته میشه بگی؟
پرند جونم فک کنم 69 باشه، درسته پرندی؟

شاید باورتون نشه و شاید خودمم باورم نشه (چون طبیعیه که آدم بترسه) اما خیلی دوس دارم بمیرم ببینم چی می شه :25r30wi:
هر وقت مردم بدونید من خوشحالم, برام غصه نخورید
ببینین آدمو به چه کارهایی وا می دارید, نه این درسته واقعا؟؟؟؟
من متولد 60 ام

eliii

New member
حرف شما متین...رتبه های 1 و 2 و 3 که سهله....اصلا فرضا خود فروید یا اروین یالوم یا بک اونجا تدریش میکنن...این که سطح علمی بالاتری داره یه حرفیه که خب همه ی ما دوست داریم بریم و از امکاناتش استفاده کنیم... ولی اینکه با دیده ی حسرت بنگریم بهش و فکر کنیم که مدینه ی فاضله است همان حرف مولاناست که میگه ای انسان مفتون شده ای...مفتون عظمت های خارج از خودت...در صورتی که عظمت واقعی خود تویی...

صد هزاران مار و کُه حیران اوست / او چرا حیران شده است و مار دوست

حرف حق جواب نداره

aylinn

New member
ایلین جون منو شما جز خانومای پر جراتیم که سنمون رو گفتیم

الی جون از خانومایی که سنشونو مخفی میکنن اصلا خوشم نمیاد
آخه به چه دلیلی یک خانم باید اینکارو بکنه مگه ارزش یه زن فقط به جوونی و زیبایی ظاهریشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eliii

New member
شاید باورتون نشه و شاید خودمم باورم نشه (چون طبیعیه که آدم بترسه) اما خیلی دوس دارم بمیرم ببینم چی می شه :25r30wi:
من متولد 60 ام

عززززززززیزم

mosaffa7

New member
بحث انستیتو شد...
نظرتون رو جلب میکنم به سوالی که از جناب دکتر بهروز بیرشک؛ بزرگ روانشناس ایرانی و از اساتید انستیتو پرسیدم...

سوال:

سلام خدمت شما جناب دکتر بیرشک عزیز ؛ سوالی محضرتون داشتم؛ جهت تعیین رشته شهرها به نظرتون ترتیب زیر به ترتیب اولویت سطح علمی هست یا خیر؟
1 - انستیتو روانپزشکی
2 - علوم پزشکی شهید بهشتی
3 - روزبه
4 - علوم بهزیستی و توانبخشی
5 - علوم پزشکی شیراز

ارادتمند شما

پاسخ چناب دکتر:

Bale,vali fekr mikonam har 5 gozineh bishtarin talash ra baraye ertegha anjam midahand

ainazhz

New member
پس الی جونم 67
منم 63 ام راوی جون سال تولد دقیق شما یادم رفته میشه بگی؟
پرند جونم فک کنم 69 باشه، درسته پرندی؟
ایلین جون 63 هستی؟ ماشالله پس پیر انجمنیی . ایول .
63izs7n.gif
پیر از لحاظ بار تجربه و اینا گفتما
منم 67
onion049.gif

rawy

New member
من خواهر و برادرم همه دانشگاه تهران خوندن من همیشه با کارت خواهرم میرم تو دانشگاه و همیشه دلم میخواست منم یه جای خوب قبول بشم ، امیدوارم امسال بشه ولی نشدم میخونم پر قدرت تر پر انرژی تر و پر انگیزه تر و با تجربه بیشتر برای سال دیگه و فقط و فقط برای انستیتو

من خواهر برادر ندارم ولی چون کارشناسی فقط گیردادم که روانشناسی باشه کوفت باشه با اولین کنکور پیام نور قبول شدم و رفتم
الان دلم می خواد استادای نداشته رو (البته از حق نگذریم واقعا چندتا استاد خوب داشتیم که یکیشون هنوز هم ساپورتمون می کنن, ایشالا هرجا هستن سلامت باشن) با قبولی تو یه دانشگاه خوب جبران کنم, واقعا دلم نمی خواد برم هر دانشگاهی و چون تو این همه سال حتی یک بار خوب خوب برای کنکور نخوندم همش خودم رو مقصر می دونم, شاید اگه می خوندم هم نمی شد ولی الان این احساس تقصیرم باعث می شه که یه ذره به خودم بجنبم

ainazhz

New member
شاید باورتون نشه و شاید خودمم باورم نشه (چون طبیعیه که آدم بترسه) اما خیلی دوس دارم بمیرم ببینم چی می شه
من متولد 60 ام
راویییییییییییییییی .ساکت دختر..:smilies-azardl (12) البته منم خیلی دوس دارم بمیرم . :whistle:

راویییییییییییییییییییی تو 60؟ شوخییییی میکنی ایا؟
:21:

rawy

New member
راوی جون دستت درد نکنه تو تاپیک زبان عجب آشی برامون پختی:25r30wi:

نووووووووووش جوووووووون
خوشمزه بود؟؟؟ دوس داشتین؟؟؟
سعی کردم به حد کافی پیاز داغ داشته باشه چون به نظر من آش بدون پیاز داغ اصلا آش نیست, شوخیه

rawy

New member
راویییییییییییییییی .ساکت دختر..:smilies-azardl (12) البته منم خیلی دوس دارم بمیرم . :whistle:

راویییییییییییییییییییی تو 60؟ شوخییییی میکنی ایا؟
:21:

عه خب چیه دوس دارم دیگه
آره چیه به قیافم نمیاد؟؟؟ :25r30wi:

aylinn

New member
آیناز جون چرا انقد تعجب میکنی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یهنی تو عمرت متولد 67 به پایین ندیدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا